hamileyim:)))şükürler olsun...

yaz34

ALLAHIM SEN KORU BİZİ...
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
3.914
0
35
kızlar beni bilenler vardır aranızda.bir bebeğimi maalesef kaybettim.ogün bugündür bebek özlemi içindeydim.allahım sonunda yüzüme güldü dualarımı kabul etti.4+6 günlük hamileyimmmmmmmmdelikafadulden.öyle mutluyumki anlatamam:dance::sm_cool:.ama korkulkarımdan arınamıyorum.artık tek temennim bebeğimin sağlıkla hayırla doğması rabbim ne olur bana birdaha o günleri yaşatma.meleğimi koru ona bana tutunma gücü ver:Saruboceq:.

Hayırlı uğurlu olsun canım..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.
Kendine dikkat et, yorulma, ama abartma da..
Tekrardan tebrik ederim..

canım hayırlı uğurlu olsun,Rabbim kucağına almayı nasip eylesin inş.
darısı bizlerin başına inş.

cnm allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin..darısı basımıza çok sevindim..

canım hatırladım senı allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bebegının ınsallah kaydirigubbakcemile5Şeniz
cok sevındım yahu opuyorumnanaktan

canım tebrık edrım saglıkla mutlulukla kucagına alırsın ınsallah bende 8+1 haftalık hamıleyım dun bebegımı usg de gordum 3 mm dı boyu kalp atısları ıcınde 10 gun sonra gdecegız cok heyecanlıyım dunyanın en guzel duygusu annelık duygusu

canım çok tebrik ederim.bende 6 haftalığım.allahım izniyle bbeğini sağlıkla sıhhatle zamanında kucağına almayı nasip etsin.tabii hepimizin.darısı tüm isteyenlerin başına.olumsuz düşünme sakın.

Çok güzel bir haber tebrik ederim. :dance: Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.
Yalnız önceki korku ve endişelerini çok fazla düşünüp kendini kötüye odaklama.
Herşey hayırlısıyla çok rahat ve huzurlu olur inşallah. :teytey:

Tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah

çooooooookkk teşekkür ederim hepinize çok sağolun.inşaallah allahın izniyle tutunacak meleğim annesine bırakmayacak beni inşaallah.sürekli ve tek duam bu benim.kızlar rabbim isteyen herkese hepinize nasip etsin bu duyguyu.doktora gitmedim daha sizce şimdi gitmelimiyim yoksa erkenmi.6 ıncı haftamı falanmı bekleyeyim ne yapayım?.

canımmmmm hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bende 4+2 haftalığım dün öğrendim rabbim hayırlısıyla versin kucağımıza...

Canım yaa çok sevindim bu habere:sm_cool:
İnşallah sağlıkla gelir bebişin Allah sana bağışlasın canım korkularını unut herşeyin güzel olması dileğimle tebrikler...

çok sağolun canlarım hepinize teşekkürler.belirtilerimi tabiki yazayım.yumurtlama günümden bu yana göğüslerim çok acıyor dokunamıyorum bile özellikle uç kısımları.idrar rengim koyulaştı bel ve sırt ağrılarım oluyor ara ara bir yada iki kez başım döndü ve göğüsler haricinde en bellirgin belirtim yorgunluk halsizlik sürekli uyku durumu.allah herkese nasip etsin.

tebrikler canım.Allah bebişinizi size bağışlasın :Saruboceq:

yazcıımm buraya yazdığını görmemiştim, bi de burdan tebrik edeyim dedim..
canımmm hemşerim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiinn.., bi de bana da nasip etsinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…