- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi Papatya012
-
Banane haklısın.:) İyi niyetle yazılmış iyi olmayan bir cevap:) doktorum bu kadar acayip üsluba sahip değil yahuinsanın bırakacağı varsa da şu üsluba bakıp "sana ne qqq" diyesi geliyor
Bu sinir bu stresle sizde olmayin diyecektim,Çok büyük konuşuyosunuz ama umarim siz daha iyi bi anne olursunuz. Neden acaba klavye elinizdeyken sürekli negatif yorumlar içindesiniz? Içinizdeki kötülükleri içinizde yaşayınSiz de anne olmamaya ne dersiniz?
Size ne?Bu sinir bu stresle sizde olmayin diyecektim,Çok büyük konuşuyosunuz ama umarim siz daha iyi bi anne olursunuz. Neden acaba klavye elinizdeyken sürekli negatif yorumlar içindesiniz? Içinizdeki kötülükleri içinizde yaşayın
Burası bir forum ve sizin yaptığınız kötü yorumlar gibi bende iyi yorumlarımi yazabilecek durumda olduğum ucu açık bir platform. Yani size ne diyebilecek bir yeriniz yok burada..Size ne?
Kalkıp da ben beğenmediğim bir mesajınız için sizin anneliğinizi, kadınlığınızı, şahsiyetinizi sorguladım mı?
Yapmam çünkü genel bir mevzuyu hiç alakasız birine indirgeyip şahsileştirecek kadar terbiyesiz değilim.
Ben sigara konusunda yorum yapmadım.Doktorumun cevabı günde 2-3ü geçmemem yönünde oldu.Ancak tabiki tamamen kesmem ve tiksinmem için tavsiyede bulundu.Şuanda tiksinmenin yollarınk arıyorum.Bilgisi olan bayanlardan yardm istedim herkes üzerine alındı
Burası bir forum ve sizin yaptığınız kötü yorumlar gibi bende iyi yorumlarımi yazabilecek durumda olduğum ucu açık bir platform. Yani size ne diyebilecek bir yeriniz yok burada..
Konunun ilk başında (konu sahibine değil) yaptığınız yorumu unuttuğunuzu varsayıyorum? Şahsileştirip insanlarin iradesine bebeğine laf eden siz terbiyesizliği hesaba katmanız demeniz de ayri bi olay.
Neyi abartmayayım, ne diyorsunuz Allah aşkına?Abartma migren yaşamıyorsan bence konusmamalısın tansiyona çok önemli gebelikte.
Hangi doktor gunde 8 10 sigara izin veriyor yahu sakamisiniz siz. Gunde 2 sigara icen arkadasimin bebegi 39 haftalik cigerleri gelismeden dogdu 3 ay yogun bakimda kaldi hala gelisim geriligi var. Gidinde ona sorun gunde 2 taneden bisey olmaz yeaaa diyenleri.Doktorlar sizinle aynı fikirde değil.Kafamı duvarlara vurmamın yada tansiyon sorunu çekmemin bebeğe faydalı olduğunu düşünmüyorlar.Bu zihniyetle anne olanlara yazıl bebeği korurken başka yerden zarar vermek de içler acısı..
Ben ana saldırdığınızı söylememiştim? "Size saldırmadım çünkü.. " Diğer insanlara olan yorumlarınız saldırı mı? Sanırım öyle. İnsanların manevi değerlerini veya kişilik iradelerini sorguladığınız için fikrimi belirttim. Aynı sizin yaptığınız gibi. :)Ben bizzat kendilerinin ifade ettiği ve ısrarla devam ettirdiği yanlışa yorum yaptım.
Size saldırmadım çünkü muhatabım değilsiniz. Ya da başkasının avukatı da değilim.
Herkeste farklı olabilir ama benim doktorum, kahveyi çok sevdiğim için günde bir fincan türk kahvesi tüketmende sakınca yok demişti. Hatta birşeye faydalı bile olduğunu söylemişti ama ne olduğunu hatırlayamıyorum.Iyide bu dediginiz turk kahvesi icin mi peki anlamadım turk kahvesi cok mu zararli bir bardak içilse ne olur ki şaşırdım ben şuan
Sizi seviyeli yorumlara davet ediyorum.Hakaret ve saldırganlık içeren yprumlar yazacaksanız yazmayın lütfenSize ne?
Kalkıp da ben beğenmediğim bir mesajınız için sizin anneliğinizi, kadınlığınızı, şahsiyetinizi sorguladım mı?
Yapmam çünkü genel bir mevzuyu hiç alakasız birine indirgeyip şahsileştirecek kadar terbiyesiz değilim.
Anlayamadığınız şey ısrarcı olmadığım.Herhangi bir yanlışı savunan yok.Lütfen benim konuma yorum atmayın siz insanları yargılayın yada aşağılayın diye konuşmuyoruz burada.Doğru yanlış herkes gibi fikrinizi savunabilirsiniz ancak anneliği sorgulayacak kişi siz değilsinizBen bizzat kendilerinin ifade ettiği ve ısrarla devam ettirdiği yanlışa yorum yaptım.
Size saldırmadım çünkü muhatabım değilsiniz. Ya da başkasının avukatı da değilim.
hiçbir fikir sahibi olmadan sadece yorum yapabiliyorsunuz.Küçümsediğiniz şeylerle sınanmazsınız umarım.Ana fikir ortak evet içilmemeli ancak bilgisizliğiniz konuyu bitiriyorYani banlanmak istemiyorum ama guzel seyler dusunemiyorum kusura bakmayin. Bir de kaciniz yazmis ben hala iciyorum diye. Allah sizi o evlatla sinamasin. Insanlar o bebege sahip olmak icin yillarca gozyasi dokuyo. Siz de keyfinizden size emanet cani zehirliyosunuz. Sirf karninizda diye bu size hak mi simdi?
Neymis migren varmismis. Sen migrenden catlama diye o bebek ölebilir ya da omur boyu hasta olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?