- 2 Ocak 2017
- 3.222
- 19.234
- 208
- Konu Sahibi Papatya012
-
Çocuk bir mal değildir.Sigara içmezsin ama bu agrasiflikle gün gelir çocuğuna saldırırsın.O zaman iyi anneler sigara içmez ama herşeyi yapabilir diyebilecek misin? Yaptığınız hakaretlerin mantığı yok önce kendinize ve dilinize hakim olun çocuk sabır işidirBanane haklısın.
Sonuçta çocuk dediğin nedir ki?
Yeri gelir seversin yeri gelir acımadan zehirlersin.
Senin malın sonuçta.
Nerde okudunuz doktor 8-9sigaraya izin veriyor yazısını? Bi paylaşırmısınız? Hangi gözünüzle okudunuz acaba?Hangi doktor gunde 8 10 sigara izin veriyor yahu sakamisiniz siz. Gunde 2 sigara icen arkadasimin bebegi 39 haftalik cigerleri gelismeden dogdu 3 ay yogun bakimda kaldi hala gelisim geriligi var. Gidinde ona sorun gunde 2 taneden bisey olmaz yeaaa diyenleri.
Buradaki kimsenin sigara içilmesini tasvip ettiğini sanmıyorum. Söylediğiniz şeylerin konuyla ne alakası var? Bir insan, zor durumda kalmış ve tavsiye isterken bu kadar kırıcı bir uslupla cevap vermek hoş bir şey mi?Sigara için arkadaşlar.
Sigara içenlerin çocukları da gayet sağlıklı.
Alkol de kullanın.
Batı'da anneler içiyor.
Onların çocukları da gayet sağlıklı.
Sigara öldürmez, yaşatır.
Sonuçta bağımlı yani. Ne diyebiliriz?
Dışlayalım mı? Uyuşturucu bağımlıları bile anne oluyor. Ne var ki bunda?
Kırılıyorlar(
Ben bebek odaklı düşünüp yorum yapıyorum. Yetişkinler zaten irade denen şeye sahip olmalı.Buradaki kimsenin sigara içilmesini tasvip ettiğini sanmıyorum. Söylediğiniz şeylerin konuyla ne alakası var? Bir insan, zor durumda kalmış ve tavsiye isterken bu kadar kırıcı bir uslupla cevap vermek hoş bir şey mi?
Boşver arkadaşımBuradaki kimsenin sigara içilmesini tasvip ettiğini sanmıyorum. Söylediğiniz şeylerin konuyla ne alakası var? Bir insan, zor durumda kalmış ve tavsiye isterken bu kadar kırıcı bir uslupla cevap vermek hoş bir şey mi?
Evet çocukları yanına oturtarak içilen sigaralara bende karşıyım.Ancak insan sigara içerken önce kendisine zarar vermiş oluyor zaten.Çocuk sahibi olmak yada olmak istemekle alakası bile olamaz.Siz içmiyorsunuz sanırım sizce 4-4lük bir annemisiniz?? Neden anne oldunuz yada olmak istediniz? Sigara içmediğiniz için mi? Bu yorumları yapmayın lütfen annelik hakkını Allah herkese vermiştir.Çocuğunu doğurup çöpe atanlar evet anne olmasın ancak sigara içiyor diye anneliği bu derece yargılan insanlardanda çok iyi bir performans beklemiyorum annelik bu kadar basite alınmamalı.
hiçbir fikir sahibi olmadan sadece yorum yapabiliyorsunuz.Küçümsediğiniz şeylerle sınanmazsınız umarım.Ana fikir ortak evet içilmemeli ancak bilgisizliğiniz konuyu bitiriyor
İnsan medeniyetinin ne zamandan beri konuşmaya başladığı bilinmiyor. Yani dillerin kökeni vs bilinmiyor. Ama ne zaman uygarlasip düzgünce konuşmaya başladığımız hakkında belli bir fikir var. İnsanlar bir arada yasayip sosyalleşme, ticaret yapmaya vs başladığında üslup olayı epey değişim göstermiş. İnsanlar kibarlasmaya, daha düzgün konuşmaya, anlaşmaya başlamış. En yakın tarih 100-200 yıldır da bunun eğitimi veriliyor. Okullar ve aile içerisinde çocuklar üslup ve güzel konuşma konusunda eğitiliyor:) ama görüyorum ki bazıları egitilemiyor. Mesela siz:) egitilememissiniz. Ciddiye almamayı tercih ederim normalde ama hani olur ya başka bir konuda tekrar rastlasirsak lütfen benim yorumlarimi görmezden gelip geçmeyi tercih edin. İyi günlerBanane haklısın.
Sonuçta çocuk dediğin nedir ki?
Yeri gelir seversin yeri gelir acımadan zehirlersin.
Senin malın sonuçta.
Biz de bebeğe faydalı demiyoruz.2 yıl ne kadar içtiğiniz belli olmayan sigarayı bıçak gibi kesip atmış olabilirsiniz.9yıldır içen biri olarak ben çabalıyorum.Burada doktorluk yapanların bilgisizliği konuşma tarzı ve kelimelerinden belli oluyor.Hiçkimse burda sigara içilmeli diye bir savunma yapmıyor. bende sizin anneliğiniz hakkında bilgi sahibi değilim sigrayı bıraktınız diye 4-4lük bir annemisiniz emin olamıyorum birtek sigarayla annelik olmuyor.Siz duymuyo olabilrsiniz ancak kalabalkk sosyal bir platformda yorum yapacaksanız Yorumlarınız saygı çerçevesinde olmak zorunda.Bilgisizligime nerden vardin? 2 yil araliksiz sigara icip, bicakla keser gibi bıraktim. Gunde 2.5 litre kolayı tek basima icerdim hergun bir gunde biraktim. Bunlari hamile kalmadan once kendi sagligim sikintidayken basardim.
Yani bu migrenim, yok tiryakiligim vs bana bahane geliyo ve sana icen herkimse zerre saygi duyamiyorum. Bebek senin icinde diye onu zehirleme luksune "ay canim ya" mi diyelim.
Aslinda tepkim sirf sana degil. Sana akil verme adi altinda ben birakamadim hala sukadar iciyorumculara. Biraz sarsilin lutfen.
Oz ablamda yapsa tepkim ayni olurdu. Cunku o bebegin daha agzi dili yok. Yazık gunah.
Ne çok mükemmel anne varmışta haberimiz yokmuş. Keşke konuyu kapatmalarıni istesen hem sen hem bebiş boşu boşuna strese giriyor.Buradaki kimsenin sigara içilmesini tasvip ettiğini sanmıyorum. Söylediğiniz şeylerin konuyla ne alakası var? Bir insan, zor durumda kalmış ve tavsiye isterken bu kadar kırıcı bir uslupla cevap vermek hoş bir şey mi?
Kesinlikle katılıyorum. Anne olarak sigarayı dahi bırakamayacaksan çocuğun için hiç doğurma daha iyiYav vallahi burada neyi tartisiyosunuz ben anlamis degilim hayatimin yarisini sigara icerek gecirdim hamile kalmayi birak korunmayi biraktigim gun sigarayi biraktim.. bir vucudu iki kisi paylasiyosunuz kendinize sayginiz yoksa icinizdeki cocuga sayginiz olsun onun soz hakki var mi ben iciyorum seni de zehirlicem senin icin sorun var mi diye sorabilir misiniz? Seve seve degilse de baska sekilde birakmak zorundasiniz birakamiyosaniz da burada sawunmayin bari... Nefsine hakim olacak guc bile yoksa bunkadarlik bi fedakarlik gosteremiyosan anne olmaya neden karar verdim diye insan biraz kendini sorgulamali
Biz de bebeğe faydalı demiyoruz.2 yıl ne kadar içtiğiniz belli olmayan sigarayı bıçak gibi kesip atmış olabilirsiniz.9yıldır içen biri olarak ben çabalıyorum.Burada doktorluk yapanların bilgisizliği konuşma tarzı ve kelimelerinden belli oluyor.Hiçkimse burda sigara içilmeli diye bir savunma yapmıyor. bende sizin anneliğiniz hakkında bilgi sahibi değilim sigrayı bıraktınız diye 4-4lük bir annemisiniz emin olamıyorum birtek sigarayla annelik olmuyor.Siz duymuyo olabilrsiniz ancak kalabalkk sosyal bir platformda yorum yapacaksanız Yorumlarınız saygı çerçevesinde olmak zorunda.
Savunmayı nerde gördünüz de bu yorumu yapıyorsunuz? Konuşma uslübunu bilmeyen hadsizlere uslüp dersi vermeye çalışır hale geldik çünkü haddini aşmaya hiçkimsenin hakkı yok burda.Herkes fikrini söylemekte özgür başkasına hakaret etmeyi de özgürlük sayıyorlarsa toplum içerisine girmeyecekler.Herkes yorumlarını saygıyla yapsın yapamayanlar da lütfen katılmasın.Özellikle yazdım ki deneyen ve tavsiye verebilenler yazsın! Bunun neresini anlamadınız??Yav vallahi burada neyi tartisiyosunuz ben anlamis degilim hayatimin yarisini sigara icerek gecirdim hamile kalmayi birak korunmayi biraktigim gun sigarayi biraktim.. bir vucudu iki kisi paylasiyosunuz kendinize sayginiz yoksa icinizdeki cocuga sayginiz olsun onun soz hakki var mi ben iciyorum seni de zehirlicem senin icin sorun var mi diye sorabilir misiniz? Seve seve degilse de baska sekilde birakmak zorundasiniz birakamiyosaniz da burada sawunmayin bari... Nefsine hakim olacak guc bile yoksa bunkadarlik bi fedakarlik gosteremiyosan anne olmaya neden karar verdim diye insan biraz kendini sorgulamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?