Benim midem bulandi sigaradan Allah a sukur onun icin icmedim. Midem bulanmasaydida icmezdim herhalde buyuk konusmayayimda. Bebgimin engellli dogma ihtimali sigarayi alt eder. Lutfen icmeyin. Onun sucu ne? Erken dogum sebebi sigara.. Allah korusun erken dogumun nelere mal oldugunu biliyosunuzdur zaten.. insallah birakirsinizarkadaşlar 6+3 haftalık hamileyim 15 yıldır sigara kullanıyorum hamile oldugumu ögrendiğim an günde en fazla 2 tane ictim ama o kadarının da zarar oldugunu biliyorum bırakmak istiyorum.bir arkadaşım sigarayı cok sitres yapmış bebegini düşürmüş doktor neden bu kadar sitres yaptın keşke günde 1 tane icseydin demiş bunu da duyduktan sonra bırakmaya da korkar oldum(( hamilelikte sigarayı bırakan arkadaşlar nasıl bıraktınız yardımcı olurmusunuz(
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamileyim ama sigarayı bırakamıyorum:((((
- Konu Sahibi saadett42
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?allah korusun bebeğin özürlü veya sakat olsa inan bana sıgarayı bırakmak için ne kadar zorlanıyorsan o durumda onun 10 katı zorlanacaksın ve o vicdan azabı seni mahvedecek keşke desen de fayda etmeyecek. o yüzden sen önlemini şimdiden al geri dönüşü olmayan hatalar yapma ... allahın sağlıklı verdiği canı mahvetme bebeğinin sağlığı senin elinde canım ama karar senin
aynen öyle bebeğimin sağlığından önemli değil deyip bırakmalısınsigara şöyle bırakılıyor ; içmeyince bırakılıyor. başka bi yolu yok garip garip sözde tedavi yöntemlerine de bulaşma işe yaramaz hiçbirisi.
Evet doktorlar günde 3 tane sigaraya müsaade ediyor bir yakınım yeni doğum yaptı oda bırakamadı içti hamileliği süresince bende sigara kullanıyorum ama hamileliğimi öğrendiğim an bıraktım 9 ay boyunca tek bir nefes dahi almadım 2 yıl emzirdim o dönemde çok çok nadir içtim bile diyemem bir kaç nefes alıp bırakıyordum emzirme bittikten sonra başladım maalesef , zor geliyor bazen ama imkansız değil kafanıza yerleştirdiğiniz zaman istesenizde bebeğiniz aklınıza geldiğinde eliniz gitmiyor zaten
- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
- 18 Şubat 2013
- 2.634
- 940
- 248
Doktora bak
Günde bir tane içseydin diye hamile kadına tavsiye veriyor
Vay nerelere gideyim
Ülkemin doktorları da politikacı olmuş...
- 8 Ekim 2014
- 95
- 55
- 18
- 37
Hatta hamile kalmadan bırakılması gerekiyor ki vücudunuz bi temizlensin.. Geç bile kalmışsınız hemen şuan bırakın zıkkıma verdiğiniz para ile her ay meleğinize bi çeyiz alın bebek çeyizi baabında
Not:Sorunlarım düzelse benim de bebişim olsa değil sigara ekmeği bile bırakırım ben o derece (Sigara içiyorum)
Not:Sorunlarım düzelse benim de bebişim olsa değil sigara ekmeği bile bırakırım ben o derece (Sigara içiyorum)
- 27 Haziran 2012
- 1.738
- 1.468
- 448
Çocuk düşünmeye başlar başlamaz bırakmıştım.Keşke işin formülünü bilsem de söylesem bıraktırsam size şu zıkkımı.Ben sadece çocuğumu düşünerek bıraktım tek motivasyonum onu düşünmekti.Ama sizde bu da işe yaramıyorsa tıbbi bir destek almalısınız, doktorunuza mutlaka danışın ve bırakın şu illeti.