• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim sigarayı bırakamıyorum :( Önerisi olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla tam olarak hangi cümlem kötü ya da acımasızdı ilk yorumlardan anlamadım çocuğunu zehirliyorsun a takıldıysan eğer sigaranın içinde 4000 çeşit zehir olduğunu bilmen lazım. Ben insanların kendini zehirlemesine karışmam içen içsin kimseyi bağlamaz ama karnındaki canlının seçme şansı yok. Bu kadar kötü bişeyi bırakmak için masum bi bebeğin sağlığından öte sebep ya da tavsiye yok demeye çalışıyorum bunun bilinciyle bırakmalısın diyorum ama diğer yorumlar yüzünden bana saldırıyorsun. Ben de anneyim bebeğim doğduktan sonra öncesinde içtiklerim için bile pişman oldum bırak ki hamileliği. Bildiğim için söylüyorum yazık etme. Bırakabilmek için ne yol varsa dene. Kötü bişey demedim
Hangi cümleniz mi? Beyinden ciğerlere kadar doğmamış bir çocuğu kötürüm yapıyorsunuz, tanımadığınız birinin anneliğini sorguluyorsunuz, bu sinirle sizinde çok sakin bir anne olduğunuzu düşünmüyorum o yüzden kendinizile ilgilenmenizi öneriyorum.Yeteri kadar kibarlıkla herkesi defalarca uyardım.Birtek siz değil sizin gibi üslupla doğmamış bir bebek hakkında konuşan herkese söylüyorum kendi başınıza gelmesnini istemediğiniz hiçbirşeyi insanların önüne olsun gibi koymayın konuşurken çok rahat bir üsluplasınız istemediğiniz şeyleri başkasına bu kadar rahat söyleyemezsiniz!

Hangi cümleniz mi? Beyinden ciğerlere kadar doğmamış bir çocuğu kötürüm yapıyorsunuz, tanımadığınız birinin anneliğini sorguluyorsunuz, bu sinirle sizinde çok sakin bir anne olduğunuzu düşünmüyorum o yüzden kendinizile ilgilenmenizi öneriyorum.Yeteri kadar kibarlıkla herkesi defalarca uyardım.Birtek siz değil sizin gibi üslupla doğmamış bir bebek hakkında konuşan herkese söylüyorum kendi başınıza gelmesnini istemediğiniz hiçbirşeyi insanların önüne olsun gibi koymayın konuşurken çok rahat bir üsluplasınız istemediğiniz şeyleri başkasına bu kadar rahat söyleyemezsiniz!
Ben söylemesem de bırakmadığın sürece ihtimaller bunlar sonuçta istersen doğurana kdar duymamayı tercih edebilirsin tabi

Ben söylemesem de bırakmadığın sürece ihtimaller bunlar sonuçta istersen doğurana kdar duymamayı tercih edebilirsin tabi
Pardon ama tıp bile bu kadar emin ve kötürüm konuşmuyorken siz kendinizi Allah olarak mı görüyorsunuz da bu öngörülere bu kadar kesin dille sahipsiniz?? Lütfen kendinize gelin artık siz ve sizin gibiler için yine de iyi dileklerimi sunuyorum.Kınama!Küçük görme! Diye laflar vardır bütün türk insanı bilir gerisini benim söylememe gerek yok.

Yav arkadasim kendim de hamileyim diyosun o zaman tartismaya bile gerek yok senin cikolatali sutten rahatsizlanman bi istisna atiyorum gebelik sekeri olan biri tabii ki dikkat edecek fakat bunlarin hicbiri sigarayla bir degil... Bunlari zaten doktorun da sigara ictigini biliyosa devamli soyluyodur ikisini bir tutmanin anlami yok... Soru sahibinin bence tam da benim verdigim cevaba ihtiyaci var insan biri sarsmadan aliskanliklarini birakamaz... Hepimize saglikli dogumlar
İstisna değil çünkü Gebelik şekerim yok ♥️ sevgiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back