hamileyim sevilmiyorum

Ben dusunuyorum ayrilirsak hep gorusmek zorunda kalicaz cocuk icin. Dedigim gibi keske zamani geriye alabilsem bazilari hic haketmiyor baba olmayi

Peki sence bu konuyu acan anne olma istegiyle mi girmistir? Yapmayin Allah askina oyleleri olabilir evet ama burda konu o degil. O yuzden tuhafima gitti ve sordum uzatmaya gerek yok konuya odaklanin

Peki bir umudun var mi kocana dair daha iyi oluruz diyebiliyor musun? Yoksa bosanmak mi istiyorsun?
Düşünüyorum baptım şimdi diyorum temiLiği seviyor yaptım hamile halimle er sabah 7 de kalkıyorum kahvaltısı için kusa kusa kahvaltı hazırlıyorum onu geçiriyorum yemeğini yapıyorum ailemi göremiyorum mırın kırınla göturuyor aılesı tam karşımızda annesi çektiriyor resmen bana agır tası bısey plmaz dıyo halsız kalıyorum ona gıtmıyorum dıye kocamın yanında kızıyor sureklı emır erıyor herfın bır yere gıturuyor dha beler yapıyor bosatcaö dıyo tesmen onu cekıyorum koca hatrına bunaldım haketmıyorum

Evet ilk kez duydum acikcasi. Bosanacagini bile bile cocuk yapmak bana gore bencilliktir. O kadar cocuk sahibi olmak istiyorsan sperm bankalari var baska yontemler var. Neden baba olmak istemeyen bir insani zorla baba yapasin?
Dedigim gibi konu bu degil burda konu sahibi anne olmak icin yapmamis neden uzatip linc ediyorsunuz?

Ben dusunuyorum ayrilirsak hep gorusmek zorunda kalicaz cocuk icin. Dedigim gibi keske zamani geriye alabilsem bazilari hic haketmiyor baba olmayi
Evet ama bebegim mutsuz aılede olmıcak benden onu almaya çalışcak biliyorumda ama asla nefret kusan aılesıne vermıcem bebegımı

Peki sence bu konuyu acan anne olma istegiyle mi girmistir? Yapmayin Allah askina oyleleri olabilir evet ama burda konu o degil. O yuzden tuhafima gitti ve sordum uzatmaya gerek yok konuya odaklanin
Velev ki öyle olmasın ne fark eder? Ben sadece bir ornek verdim. Herkes sanki sevdiği adamın koynunda, her çocuklu aile aşk böcükleri şeklinde dolaşıyor. Cevap vermemi gerektiren şeyler yazıp konuya odaklanin demeyin.

O zaman ben yazmayim sizde odaklanabilirsiniz. Anlamak istemiyorsunuz amaciniz burda baska o yuzden cevap vermek istemiyorum daha fazla size. Yorumlarimi okuyan az cok anlamistir ne demek istedigimi

Çocuğu dünyaya getirneyin bence.

Bu evliliğin sonu hayırlı değil. Sizi sevmeyen adam bebeği hiç sevmez. Çocuğunuz doğarsa sevgisiz iğrenç bir herifin olduğu bir eve doğacak. Bir de boşanamayıp hayatınız boyunca bu herife katlanmak zorunda kalacaksınız, kucakta çocukla iş bulmak zor.

Yaşınız genç, tekrar sever evlenirsiniz, baba olmayı hakeden bir adamla aile olursunuz.

Kişi kendi değerini kendi belirler. Lütfen bebeğinizden de önce kendinizi sevin. Herkes biricik ve tektir. Kusa kusa kahvaltı hazırlamayın, eşinizin hatırına kayınvalidenizi çekmeyin oğlunun hatırına o sizi nazlasın. Ailenize götürmesini beklemeyin binin gidin. Bir bağırır iki bağırır kabullenir. Evde sıkılınca eşiniz evde olsa bile kendiniz sormadan çıkın gezin. Ona bağımlı olmadığınızı görürse daha farklı davranır. Olabildiğince az ağlayın dik durun. ayrı bir birey olduğun
Eşinizden sevgi ve zaman dilenmeyin. Tekrar söylüyorum önce KENDİZİ sevin

Nedense ben hamile insanlar konusunda daha hassasım ve hamile insanlara böyle davranılınca kendi derdimi bile unutuyorum. Hadi karını sevme, saygı da duyma ama Allah tan kork be adam azıcık merhametli ol karnında can taşıyan biri var. Sözüm meclisten dışarı bi köpek bile hamile olsa doğum yapsa insanın merhamet damarı kabarır. Kendi canın o kadının bedenindeyken zulüm etmek nasıl merhametsizlik.Ben etrafımdaki hamile insanların verdiği suyu bile içemem kötü olurum iki canlı diye

Ne kadarlik evlisin hepimizin kocasi az çok böyle kimse dört dörtlük demesin benimkide ütüsü falan geciksin kiyamet kopartir ama beni cokkkkk sevdiğinden eminim ne yapalim erkeğin iyisi yok

Vay be, seni hizmetçi olarak görüyor, bir ütü için kiyamet kopariyor ama dogru, çook seviyor beyefendi

Kendini teselli etmeni anlayabiliyorum fakat bunun için kendini kandirma. Cok iyi erkekler ve esler vardir. En basit biri benim esimdir. Yeri gelir kendi ütüsünü yapar, yeri gelir evi temizler, beraber yemek yapariz felan filan. Ki benim esim kesinlikle bir istisna degil. Eger af edersin bir odun ile evlenip ve yaptigini erkeklik saniyorsan bu kendi bilecegin bir istir, fakat sakin genelleme yapma lütfen.

Bende bundan bahsediyorum benim dustugum duruma dusmesin. Ben zamani geriye alamiyorum ve 2 ay sonra dogacak kizim. Babasi deseniz bizi umursamiyor bile kendine bir dunya kurmus kendi kendiyle ilgileniyor sorumluluk sadece calisip eve para getirmek degil. Bende tastan degilim duygularim var bir insanim ilgiye ihtiyacim var ama nerdeee

Yoook canim, olur mu öyle, o bir candir, mecbur dogmak zorundadir. Bencil bir baba ile mutsuz bir anne ile travma yasaya yasaya beraber yasamak zorundadir. Neticede nefes aliyor, bu yetiyor birçok insana...

Itiraf edin esinizi kendinizi sevdirmek, belki hamileyken merhametli olur diye hamile kaldiniz. Cocugunuz dogunca belki sever de esiniz sizi gercekten hic sevmiyor. Sanki zorla evlendirmisler de silah zoruyla sizinle evli kaliyormus gibi bir durumu var. Akraba evliligi falan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…