- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Bu mesajindan ve actigin diger konulardan gayet de planli bir gebelik oldugu belli.nese allaha sukur kocamla aram duzeldı.bırbırımzınhuyunu ogrendık.bebıs ıstemıyodukartık ısıtıyoruz aılesıyle hıc bır seyolmamış gıbıydım ama ne zaman o günler aklıma gelse ağlıyorum kocmdabunu goruyor opuyor sakınlestırıyor
Sevilmedigin halde nasil bebek oldu
Diger yorumlarimda ne demek istedigimi anlattim. Yinede kisa bi ozet geceyim.Erkekler sadece aşık oldukları kadınlarla yatsalardı,zaten ortada aldatma diye bi olay olmazdı.Ne saçma soru bu böyle yahu.
Diger yorumlarimda ne demek istedigimi anlattim. Yinede kisa bi ozet geceyim.
Erkek yapabilir ama kadin neden sevilmedigini bile bile onunla iliskiye girer? neyse girdi diyelim neden korunmaz (bu arada konu sahibi korunmamis yorumlari okumadiysan). Hepsini gectim saglam bir evlilik yoksa neden cocuk yapar?
Soyleyis tarzim yanlis olabilir ama erkek tarafindan bakmayin kadin tarafindan bakin.
Dimi..Diger yorumlarimda ne demek istedigimi anlattim. Yinede kisa bi ozet geceyim.
Erkek yapabilir ama kadin neden sevilmedigini bile bile onunla iliskiye girer? neyse girdi diyelim neden korunmaz (bu arada konu sahibi korunmamis yorumlari okumadiysan). Hepsini gectim saglam bir evlilik yoksa neden cocuk yapar?
Soyleyis tarzim yanlis olabilir ama erkek tarafindan bakmayin kadin tarafindan bakin.
Ayni fikirdeyim kesinlikle.. Yok ihtiyaci olsa bile erkekler nasil kendi isini kendisi goruyorsa bazi durumlarda oyle yapmaliydi. O adama o hazi vermemeliydi. Ama ayni fikirde olmayanlar varmis bugun bunu anladim bu konu sayesinde :)Dimi..
Sevilmedigini hissettigin anda karsinda ki insanla degil yataga, oturup ayni masada yemek yiyesi gelmez insanin..
7 hAftalık hamileyim.kocamla sorunluyuz.hamileliğim sürpriz oldu. Allaha cok dua ettım kocam benı sevmıyor barı bebegimi sevsin dıye herseye kulp bulur yaptıgım işi begenmez hep ailesini tutar.bugün de komposto yaptım istedi diye. Çok sıkıldım beni dısarı cıkarsana hep evdeyim dedim uyudu çıkarmadı. Hep ailesinin istediği yerlere gider ama . Uyandı tost istedi yanınada çay bende çay yerine komposto çıkardım vay efendim neden çay ypkmuş toat niye azmış komposto şekerliymiş ya yeter bıktım artık senden dedim ne yaptım yine diye ben asıl senden bıktım dedi bende odama kaçtım. Geldi huzurum yok mutluluk yok senle dedı çıkmak için üstünü giyindi çok yorgundu güya bende benle niye çıkmıyoaun dedim küfür etti gitti ben napayım artık sürekli ağlıyorum attım kendimi dışarı
Ayni fikirdeyim kesinlikle.. Yok ihtiyaci olsa bile erkekler nasil kendi isini kendisi goruyorsa bazi durumlarda oyle yapmaliydi. O adama o hazi vermemeliydi. Ama ayni fikirde olmayanlar varmis bugun bunu anladim bu konu sayesinde :)[/QUO
Cem Yılmazın dediği gibi beyni var ama fikri yok.. dark iyi ki aynı fikirde değilsin onlarla :):):):):)
Adam yerine koymazlarsa sizde koymayın hamileliğin verdiği duygusallıkla kendinizi üzmeyin sizde onu umursamayın.hamile olan kadın erkekler depresyona giriyor anlamadımki.aynısını yaşadım.keşke ağlamasaydım tartışacak gücünde olmuyor gerçi karnındakini üzmemek için.umursamayın bari.Bana kizacaklar ama benimde evliligim farksiz gitmiyor bu aralar. Bu bebegi dunyaya getirmeyi dusunuyormusun. Inan zamani geriye alabilsem hamileligimi bu kadar ilerletmezdimesim bana el kaldirdigi halde sucunu kabul etmiyor. Ne varmis yani kaldirdiysam vurdummu sende cok abartiyosun diyip iceri gidip uyudu. Ben sabah saat 6 ya kadar uyumadim agladim sesimi duydugu halde k..cini döndü yatti. Keske hamile olmasaydim cünkü bebegi sadece ben dusunuyorum onun umrunda bile degiliz.
Evet ama bebegim mutsuz aılede olmıcak benden onu almaya çalışcak biliyorumda ama asla nefret kusan aılesıne vermıcem bebegımı
Kişi kendi değerini kendi belirler. Lütfen bebeğinizden de önce kendinizi sevin. Herkes biricik ve tektir. Kusa kusa kahvaltı hazırlamayın, eşinizin hatırına kayınvalidenizi çekmeyin oğlunun hatırına o sizi nazlasın. Ailenize götürmesini beklemeyin binin gidin. Bir bağırır iki bağırır kabullenir. Evde sıkılınca eşiniz evde olsa bile kendiniz sormadan çıkın gezin. Ona bağımlı olmadığınızı görürse daha farklı davranır. Olabildiğince az ağlayın dik durun. ayrı bir birey olduğun
Eşinizden sevgi ve zaman dilenmeyin. Tekrar söylüyorum önce KENDİZİ sevin
Aşkın gözü kördürDiger yorumlarimda ne demek istedigimi anlattim. Yinede kisa bi ozet geceyim.