hamileyim sevilmiyorum

ne desem bilmiyorum boyle konulara...aldirsaydin diyemem..cunku hepimizin evliliginde her an hersey olabilir..bosanma asamasina gelmis olsak cocuklarimiz pismanlik duymayacagimiz tek sey olur..
ama tabiiki tek basina birseyleri yasamakta zor...tek basina sorumlulugu ustlenmekte...

canım bunu söylemek çok zor ama yerinde olsam zamanı dolmadan üzülerek de olsa bebeği aldırırdım. yoksa o bebegin de kanına gireceksiniz. ilgisiz bir baba, mutsuz bir anne. yazık ona da

Anlamıyorum bu kadınları madem kocan seni sevmiyor tamam ilişkiye de giriyorsun korun bari...

Böle adamlara ve evliliklere çocuk yapanlar kısacası bencıl ve başka hesap peşindeler,ama daha sonra anneliğini yaparsa süper,ablamdan bılıyorum böle bır kadın anneliğini yapmıyor,ve her gun Gözyaşı Çorbası içiyoruz,çok zor ınanın,yeğenlerime bakarken eriyorum,onlar yemek yerken gözyaşımı içime akıtıyorum,uyurken onlara bakıp ne talıhsız olduklarından içim yanıyor,sorunsoruuorlar kelimeler yetersız kalıyor,ana Analık etmıyor,baba Babalık etmıyor,elimizden gelenı yapıyoruz,ama yetmıyor,boyun bükük,kıl kırık,ınsan boşanır,ölüm var,ayrı boşanır aralığını babalığını yapar,ölüm olur,kalan devam eder,ama hesaplar tutmayınca vazgeçiyorsunuz Çocuklardan,kımseye böle bır hakkı yok,yok,yok,yeter kadınlar yeter,çocuklar sigortanız değil,yeter,

Aynen katılıyorum sana. Saçımın telini koklatmazdım ve asla hizmet etmezdim. Kadınlar ne zaman kendi değerinin farkına varırsa İŞTE O ZAMAN gerçek mutluluğa kavuşur. Önce kendini sevecek insan....

Evet herkes sevdiği adamın koynunda değil ama bu sadece bir tercih unutma. Kimisi katlanır bu duruma ve istatistlik olarakta eminim yüzdeleri zorluyordur ama kimi kadında sevmediği ve sevilmediği bir tende ömür geçirmek istemez, ben gibi ve benim gibiler gibi tartışılacak bir durum değil yanlızca tercih...

Eminimki severek evlenenlerden yuzdesi coktur hala. Ne yazikki oyle. Aile zoruyla, mahalle baskisiyla , yasadiklari yuzunden korkup evlenenler, yaşım gecti kim olursa evleneyim ya da mantik evliligi yapanlar. burada bile ailemin zoruyla evlendim diyen bircok kadin var. Sevmis olsa bile nisanlilikta soguyan, ayrilmak isteyen ama ailesi tarafindan buna izin verilmeyen kadinlar var etrafimizda. Keske hayat bizim cevremizden ibaret olsa.

Malesef bu olayın tek açıklaması da bu ülkede kadına değer verilmiyor. Bir hizmetçi, bir bakıcı, kocasına bile analık yapan, kendi ailesinde hor görüldüğü yetmiyormuş gibi koca tarafında da ezilen ve saymakla bitmez çilesi olan insanlarız. Ama buna izin verdiğimiz kadar zavallıyız, akıllı ve güçlü kadınlar, kendine değer ve saygı veren ve toplumdan da aynı saygıyı görendir. Bunun yolu okumak, meslek sahibi olup ekonomik güç kazanmak ve kendini yetiştirmekten geçiyor.

Aynen katılıyorum sana. Saçımın telini koklatmazdım ve asla hizmet etmezdim. Kadınlar ne zaman kendi değerinin farkına varırsa İŞTE O ZAMAN gerçek mutluluğa kavuşur. Önce kendini sevecek insan....

Katilmadan edemeyecegim, aynen öyle! Senmisin benim kocam olupta beni sevmeyen, resti cekerim anca rüyasinda görür. Kocaya karsida gurur olur evet. Hem ihtiyaci bir kenara atalim, inatta bir murat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…