Sevmeyen adamla sevismesin o zaman. Evli diye bedenini de birisine adamis olmak zorunda mi?
Beni sevmeyenin koynuna ben girmezdim en basiti.. Yok giriyorlarsa da korunacaklar saglam olmayan bir evlilige neden cocuk getirsinler? Bu konuyu uzatmak istemiyorum cunku yanlis anlasilmaya devam ediyorum. Burda konu ben degilim konu sahibi. Ben sadece bir soru sordum yanlis anlasildigim icinde kendimi ifade ettim ama tekrar tekrar kendimi aciklayamam anlamak istemeyenlere
Velev ki öyle olmasın ne fark eder? Ben sadece bir ornek verdim. Herkes sanki sevdiği adamın koynunda, her çocuklu aile aşk böcükleri şeklinde dolaşıyor. Cevap vermemi gerektiren şeyler yazıp konuya odaklanin demeyin.
Eminimki severek evlenenlerden yuzdesi coktur hala. Ne yazikki oyle. Aile zoruyla, mahalle baskisiyla , yasadiklari yuzunden korkup evlenenler, yaşım gecti kim olursa evleneyim ya da mantik evliligi yapanlar. burada bile ailemin zoruyla evlendim diyen bircok kadin var. Sevmis olsa bile nisanlilikta soguyan, ayrilmak isteyen ama ailesi tarafindan buna izin verilmeyen kadinlar var etrafimizda. Keske hayat bizim cevremizden ibaret olsa.Evet herkes sevdiği adamın koynunda değil ama bu sadece bir tercih unutma. Kimisi katlanır bu duruma ve istatistlik olarakta eminim yüzdeleri zorluyordur ama kimi kadında sevmediği ve sevilmediği bir tende ömür geçirmek istemez, ben gibi ve bennim gibiler gibitatışılacak bir durum değil yanlızca tercih...
Eminimki severek evlenenlerden yuzdesi coktur hala. Ne yazikki oyle. Aile zoruyla, mahalle baskisiyla , yasadiklari yuzunden korkup evlenenler, yaşım gecti kim olursa evleneyim ya da mantik evliligi yapanlar. burada bile ailemin zoruyla evlendim diyen bircok kadin var. Sevmis olsa bile nisanlilikta soguyan, ayrilmak isteyen ama ailesi tarafindan buna izin verilmeyen kadinlar var etrafimizda. Keske hayat bizim cevremizden ibaret olsa.
Aynen katılıyorum sana. Saçımın telini koklatmazdım ve asla hizmet etmezdim. Kadınlar ne zaman kendi değerinin farkına varırsa İŞTE O ZAMAN gerçek mutluluğa kavuşur. Önce kendini sevecek insan....