Tam meşelik çalacan sopayı7 hAftalık hamileyim.kocamla sorunluyuz.hamileliğim sürpriz oldu. Allaha cok dua ettım kocam benı sevmıyor barı bebegimi sevsin dıye herseye kulp bulur yaptıgım işi begenmez hep ailesini tutar.bugün de komposto yaptım istedi diye. Çok sıkıldım beni dısarı cıkarsana hep evdeyim dedim uyudu çıkarmadı. Hep ailesinin istediği yerlere gider ama . Uyandı tost istedi yanınada çay bende çay yerine komposto çıkardım vay efendim neden çay ypkmuş toat niye azmış komposto şekerliymiş ya yeter bıktım artık senden dedim ne yaptım yine diye ben asıl senden bıktım dedi bende odama kaçtım. Geldi huzurum yok mutluluk yok senle dedı çıkmak için üstünü giyindi çok yorgundu güya bende benle niye çıkmıyoaun dedim küfür etti gitti ben napayım artık sürekli ağlıyorum attım kendimi dışarı
Bütün tecavüzler büyük aşklar sonucu mu?Sevilmedigin halde nasil bebek oldu
Bana kizacaklar ama benimde evliligim farksiz gitmiyor bu aralar. Bu bebegi dunyaya getirmeyi dusunuyormusun. Inan zamani geriye alabilsem hamileligimi bu kadar ilerletmezdim7 hAftalık hamileyim.kocamla sorunluyuz.hamileliğim sürpriz oldu. Allaha cok dua ettım kocam benı sevmıyor barı bebegimi sevsin dıye herseye kulp bulur yaptıgım işi begenmez hep ailesini tutar.bugün de komposto yaptım istedi diye. Çok sıkıldım beni dısarı cıkarsana hep evdeyim dedim uyudu çıkarmadı. Hep ailesinin istediği yerlere gider ama . Uyandı tost istedi yanınada çay bende çay yerine komposto çıkardım vay efendim neden çay ypkmuş toat niye azmış komposto şekerliymiş ya yeter bıktım artık senden dedim ne yaptım yine diye ben asıl senden bıktım dedi bende odama kaçtım. Geldi huzurum yok mutluluk yok senle dedı çıkmak için üstünü giyindi çok yorgundu güya bende benle niye çıkmıyoaun dedim küfür etti gitti ben napayım artık sürekli ağlıyorum attım kendimi dışarı
Ne alaka? Konu sahibi evli oldugunu soyluyor. Tecavuz apayri bir seyBütün tecavüzler büyük aşklar sonucu mu?
Cok ilgincsinSevilmedigin halde nasil bebek oldu
Benimde öyle hıçkıraak ağladım takmadı gittş bende kasıldım diye dışarı öıktım bebeğime bişey plmasın hareketleneyim diye.Bana kizacaklar ama benimde evliligim farksiz gitmiyor bu aralar. Bu bebegi dunyaya getirmeyi dusunuyormusun. Inan zamani geriye alabilsem hamileligimi bu kadar ilerletmezdimesim bana el kaldirdigi halde sucunu kabul etmiyor. Ne varmis yani kaldirdiysam vurdummu sende cok abartiyosun diyip iceri gidip uyudu. Ben sabah saat 6 ya kadar uyumadim agladim sesimi duydugu halde k..cini döndü yatti. Keske hamile olmasaydim cünkü bebegi sadece ben dusunuyorum onun umrunda bile degiliz.
Neden baska yone cekiyorsunuz yazdigimi? Konu sahibi evli. Eger kocasi onu sevmese neden onunla iliskiye girsin? Yok eger konu sahibi esinden emin degilse neden korunmasin cocuk yapsin? O anlamda dedim tecavuze, sahipsiz cocuklara bagladiniz olayi pes.Cok ilgincsin
Bu kadar bebek var piyasada sahipsiz
Bunlar hep sevilenlerden mi
Iyi dusun guzelim bugun bavulunu toplarken yakaldim benimkini ama sonradan vazgecti. Dusun artik hem suclu hem guclu hic gozunu kirpmadan gidebilecek karakterde yani gebe olmam onun umrunda bile degil.Benimde öyle hıçkıraak ağladım takmadı gittş bende kasıldım diye dışarı öıktım bebeğime bişey plmasın hareketleneyim diye.
Benimkisi de yapar ki 1.ayımızda da gitti beni ailesiyle göndermeye öalıştı olmadı kendi günlerce gelmedi. Hamile kalma imkanım yoktu kasılıyodum çünkü kaldım nucizem dedim. Ama olmuyor iyi davranır sever dedim yok bak yine gitti ayrılsam kendşmi idare ederim kuzumudaIyi dusun guzelim bugun bavulunu toplarken yakaldim benimkini ama sonradan vazgecti. Dusun artik hem suclu hem guclu hic gozunu kirpmadan gidebilecek karakterde yani gebe olmam onun umrunda bile degil.
Gitmek isteyen gider yalvaramam. Ama bide soyle dusun ben nasil yapayalniz bakicam bu bebege gidecek diyede korktum aslinda. Annen baban varsa belki bakarlar seninlede benim annemde babamda yok. Senin kocan gibi ayni benim kocam
İmkanı yoktu bazı şeylerden dolayı ilişkiye giremiyodum tam ama kaldım zor ihtimaldiHep mi böyleydi? Hep böyleyse neden çocuk yaptiniz
Evlilikte tecavüz yok mu sanıyorsun? İmza attı diye erkek kadına her istediğini yapabilir mi sanıyorsun?Ne alaka? Konu sahibi evli oldugunu soyluyor. Tecavuz apayri bir sey
Bir once ki yazdigimi tekrar yaziyorum:Evlilikte tecavüz yok mu sanıyorsun? İmza attı diye erkek kadına her istediğini yapabilir mi sanıyorsun?