hamileyim sevilmiyorum

Bir once ki yazdigimi tekrar yaziyorum:
Neden baska yone cekiyorsunuz yazdigimi? Konu sahibi evli. Eger kocasi onu sevmese neden onunla iliskiye girsin? Yok eger konu sahibi esinden emin degilse neden korunmasin cocuk yapsin? O anlamda dedim tecavuze, sahipsiz cocuklara bagladiniz olayi pes.

Konu sahibi tecavuz hakkinda bisey demedi. Kasiliyordum hamile kalma ihtimalim yok saniyordum yazmis. Yani korunmamista. Simdi benim bir cumlemi neden baska yerlere cekmeye calisiyorsunuz? Elbette karisina tecavuz edende vardir siddet uygulayan da vardir. Ama burda konu o degil ki
Zaten benim yazimi bi yerlere cekme cabasindasiniz
Bir yerlere çekmeye çalışmıyorum,yorumunuz gayet açık ve net "ne alaka konu sahibi evli " demişsiniz.Ben de evlilik içinde de tecavüz olabildiğini söylüyorum.

Neden baska yone cekiyorsunuz yazdigimi? Konu sahibi evli. Eger kocasi onu sevmese neden onunla iliskiye girsin? Yok eger konu sahibi esinden emin degilse neden korunmasin cocuk yapsin? O anlamda dedim tecavuze, sahipsiz cocuklara bagladiniz olayi pes.
Hassasiyetin için tebrik ederim. Tecavüz kelimesini bu kadar kolay kullanmasak keşke. Her istenmeyen hamilelik tecavüz sonucu değildir tabii.

7 hAftalık hamileyim.kocamla sorunluyuz.hamileliğim sürpriz oldu. Allaha cok dua ettım kocam benı sevmıyor barı bebegimi sevsin dıye herseye kulp bulur yaptıgım işi begenmez hep ailesini tutar.bugün de komposto yaptım istedi diye. Çok sıkıldım beni dısarı cıkarsana hep evdeyim dedim uyudu çıkarmadı. Hep ailesinin istediği yerlere gider ama . Uyandı tost istedi yanınada çay bende çay yerine komposto çıkardım vay efendim neden çay ypkmuş toat niye azmış komposto şekerliymiş ya yeter bıktım artık senden dedim ne yaptım yine diye ben asıl senden bıktım dedi bende odama kaçtım. Geldi huzurum yok mutluluk yok senle dedı çıkmak için üstünü giyindi çok yorgundu güya bende benle niye çıkmıyoaun dedim küfür etti gitti ben napayım artık sürekli ağlıyorum attım kendimi dışarı
Geçinemeyen çiftler hep süpriz bebek bekliyor nedense:KK51:

Son düzenleme:
7 hAftalık hamileyim.kocamla sorunluyuz.hamileliğim sürpriz oldu. Allaha cok dua ettım kocam benı sevmıyor barı bebegimi sevsin dıye herseye kulp bulur yaptıgım işi begenmez hep ailesini tutar.bugün de komposto yaptım istedi diye. Çok sıkıldım beni dısarı cıkarsana hep evdeyim dedim uyudu çıkarmadı. Hep ailesinin istediği yerlere gider ama . Uyandı tost istedi yanınada çay bende çay yerine komposto çıkardım vay efendim neden çay ypkmuş toat niye azmış komposto şekerliymiş ya yeter bıktım artık senden dedim ne yaptım yine diye ben asıl senden bıktım dedi bende odama kaçtım. Geldi huzurum yok mutluluk yok senle dedı çıkmak için üstünü giyindi çok yorgundu güya bende benle niye çıkmıyoaun dedim küfür etti gitti ben napayım artık sürekli ağlıyorum attım kendimi dışarı
Ne kadarlik evlisin hepimizin kocasi az çok böyle kimse dört dörtlük demesin benimkide ütüsü falan geciksin kiyamet kopartir ama beni cokkkkk sevdiğinden eminim ne yapalim erkeğin iyisi yok :KK43:

Bir yerlere çekmeye çalışmıyorum,yorumunuz gayet açık ve net "ne alaka konu sahibi evli " demişsiniz.Ben de evlilik içinde de tecavüz olabildiğini söylüyorum.
O konuda hemfikiriz. Ne yazik ki bazi hayvanlar karisina da tecavuz edebiliyor. Ama burda konu o degil. Aciklamami okuduysaniz ne demek istedigimi anlamissinizdir

aaa nasıl olur ilişkiye giremeden hamile kalınır mı diyen arkadaşlara vajinismuslu hastalarda çok az bir ihtimalde olsa hamile kalır diyorum..Yani şaşıracak bir şey yok bunda ..
İkinci olarak tecavüz değildir tabii ki ama erkekler sadece sevdikleri kadınlarla ilişkiye girmez genelevlere giden erkekler kadınlara aşık mı sizce ?
Erkekler için aslolan birleşmedir buna aşk gerekmez neden her şeyi yeni duymuş gibi davranıyor bazı hanımlar bende buna ifrit oluyorum.
Son olarak konu sahibi bu evlilik adam olmaz ..Bebeğinizi değil önce kendinizi düşünün,çünkü bu bebeği düşünen tek sizsiniz eğer siz iyi olmazsanız ona da faydanız dokunmaz..

Yani şuan açık konuşamıyorum ama tam olmuyodu herkeste çok zor olduğunu söyledi açıkcası nundanda korunmadım ama bebeğim gücüm artık
Sana yanlis ogretmisler kardesim, keske korunsaydiniz simdi bu sorunu yasamazdiniz. Olmus bi kere ustelemeye gerek yok. Ben acikcasi kurtaja karsiyim. Ama esinle bir gelecek goremiyorsan sirf bebek icin bu adama katlanma. önce kendini düsün.

Sana yanlis ogretmisler kardesim, keske korunsaydiniz simdi bu sorunu yasamazdiniz. Olmus bi kere ustelemeye gerek yok. Ben acikcasi kurtaja karsiyim. Ama esinle bir gelecek goremiyorsan sirf bebek icin bu adama katlanma. önce kendini düsün.
Kesinlikle aldıramam ama bu evlilikte ona iyi bakamıyorum tam yemek anında bu oldu yemek yiyemedim

Her evli birbirini seviyor mu? Her sevmeyenin cinsel hayatı yok mu? Kardes kardes yatiyorlar mi yani? Bu sevmiyorsa cinsellik olmaz tezi gerçek dışı geliyor bana.

Boşanmak istiyor musun?
Çol düşünüyorum evet çünkü kocamda düzelme namına bişey yok benımde hatalarım var ama hepsini düzelttim ama kocam yine memnun değil. Hamile kaldım kocam yine benı ailesi olarak görmüyor bugun bana ettği küfür cekip gitmesi karnımda bebeğimle benı bu derece üzmesı yeter

Her evli birbirini seviyor mu? Her sevmeyenin cinsel hayatı yok mu? Kardes kardes yatiyorlar mi yani? Bu sevmiyorsa cinsellik olmaz tezi gerçek dışı geliyor bana.
Beni sevmeyenin koynuna ben girmezdim en basiti.. Yok giriyorlarsa da korunacaklar saglam olmayan bir evlilige neden cocuk getirsinler? Bu konuyu uzatmak istemiyorum cunku yanlis anlasilmaya devam ediyorum. Burda konu ben degilim konu sahibi. Ben sadece bir soru sordum yanlis anlasildigim icinde kendimi ifade ettim ama tekrar tekrar kendimi aciklayamam anlamak istemeyenlere

Çol düşünüyorum evet çünkü kocamda düzelme namına bişey yok benımde hatalarım var ama hepsini düzelttim ama kocam yine memnun değil. Hamile kaldım kocam yine benı ailesi olarak görmüyor bugun bana ettği küfür cekip gitmesi karnımda bebeğimle benı bu derece üzmesı yeter
Kaç yıllık evlisiniz?

Beni sevmeyenin koynuna ben girmezdim en basiti.. Yok giriyorlarsa da korunacaklar saglam olmayan bir evlilige neden cocuk getirsinler? Bu konuyu uzatmak istemiyorum cunku yanlis anlasilmaya devam ediyorum. Burda konu ben degilim konu sahibi. Ben sadece bir soru sordum yanlis anlasildigim icinde kendimi ifade ettim ama tekrar tekrar kendimi aciklayamam anlamak istemeyenlere
Siz girmezsiniz ama başkası girer. Siz korunursunuz ama başkası korunmaz. Sevgi, saygı yoktur evlilikte gelecek görmez ama yapar bunu. Belki sadece anne olmaktır amacı, tanıdığım bir çok kadın var babasız çocuk buyutebilecegine inandığı için evliliğinde hamile kalan, bosanacagini bilerek çocuk yapan yani. Biz bilemeyiz. Siz genellediniz ona istinaden sordum.

Herkes sen değil, herkesin evliliği senin ki gibi değil. Bir çok insan sevmediği adamlarla/ kadınlarla evlenip çoluk çocuğa karışıyo, sorun o kadar abesti ki sanki başka bi dünyadan bildiriyorsun, ilk kez duymuşsun böyle bişeyi.

X