hamileyim sevilmiyorum

Taslanmayacaksam;
Esin tam cinsel birliktelik yasayamadiginizdan bu sekilde gergin olabilir mi demek istiyorum?
Bunun icin bir doktora gorundunuz mu ?

nese allaha sukur kocamla aram duzeldı.bırbırımzınhuyunu ogrendık.bebıs ıstemıyodukartık ısıtıyoruz aılesıyle hıc bır seyolmamış gıbıydım ama ne zaman o günler aklıma gelse ağlıyorum kocmdabunu goruyor opuyor sakınlestırıyor
Bu mesajindan ve actigin diger konulardan gayet de planli bir gebelik oldugu belli.
Keske cinsellik probleminizi cozmeden bebege karar vermeseydiniz, neyse olan olmus.
Kayinvalidenle duZeldi mi aran bari.

Eşim yemek için, ütü için, temizlik için hiç kalbimi kirmaz. Yemek diye yumurta kırsam önüne eline sağlık der.
Bir çeşit yemek yaparım üç gün üst üste yese gik demez.
Ev işlerine de yardımcı olur.
Genel olarak uyumlu, evine çok bağlı bir adamdır.

Ama ailesi söz konusu olduğunda beklediğim tepkileri vermez.
Yaşadığımız şehir konusunda kendi mesleğinin zorlugunu öne atarak bencillik ediyor mesela.

Ben beni sevdiğinden cok eminim diyemiyorum. Şu iki mesele sadece yetiyor.

Bilmem sevdik evlendik seviyordur heralde derim sorsalar..

Bazı hanımlar ne güzel ütü için azar isitip beni sevdiğinden eminim diye mutlu olabiliyorlar.

Bende bir tuhaflik mi var anlamıyorum ki..

Konu sahibi böyle evlilige bebek niye?
Sonradan mi böyle oldu?
Ya da bu geçici bir dönem mi?

Olur sıkıntıları vardır esinin falan..

Erkekler sadece aşık oldukları kadınlarla yatsalardı,zaten ortada aldatma diye bi olay olmazdı.Ne saçma soru bu böyle yahu.
Diger yorumlarimda ne demek istedigimi anlattim. Yinede kisa bi ozet geceyim.
Erkek yapabilir ama kadin neden sevilmedigini bile bile onunla iliskiye girer? neyse girdi diyelim neden korunmaz (bu arada konu sahibi korunmamis yorumlari okumadiysan). Hepsini gectim saglam bir evlilik yoksa neden cocuk yapar?
Soyleyis tarzim yanlis olabilir ama erkek tarafindan bakmayin kadin tarafindan bakin.

Kocanin seni sevmedigini anladigin dakika da el atsaydin keske bu duruma..

Cozulmemis sorunlarin uzerine yeni bir durumla karsilasinca isler iyice karismis hanenizde..

Allah yardimciniz olsun.

Erkek yapabilir ama kadin neden sevilmedigini bile bile onunla iliskiye girer? neyse girdi diyelim neden korunmaz (bu arada konu sahibi korunmamis yorumlari okumadiysan). Hepsini gectim saglam bir evlilik yoksa neden cocuk yapar?
Soyleyis tarzim yanlis olabilir ama erkek tarafindan bakmayin kadin tarafindan bakin.

Pardon ben diğer yorumları okumamıştım.O direkt gözüme çarptı yukarlarda olduğu için.Ben böyle durumlarda bile erkek kadını sevmediği halde cinsellik için kullandığından,kadınlarında sadece cinsellik için kocalarını kullanmaları taraftarıyım.Onlarınki ihtiyacta bizimki borumu neticede.Ama kesinlikle korunmalıydı gerçekten.Bende anlam veremedim.Garip.

Dimi..

Sevilmedigini hissettigin anda karsinda ki insanla degil yataga, oturup ayni masada yemek yiyesi gelmez insanin..

Dimi..

Sevilmedigini hissettigin anda karsinda ki insanla degil yataga, oturup ayni masada yemek yiyesi gelmez insanin..
Ayni fikirdeyim kesinlikle.. Yok ihtiyaci olsa bile erkekler nasil kendi isini kendisi goruyorsa bazi durumlarda oyle yapmaliydi. O adama o hazi vermemeliydi. Ama ayni fikirde olmayanlar varmis bugun bunu anladim bu konu sayesinde :)

7 hAftalık hamileyim.kocamla sorunluyuz.hamileliğim sürpriz oldu. Allaha cok dua ettım kocam benı sevmıyor barı bebegimi sevsin dıye herseye kulp bulur yaptıgım işi begenmez hep ailesini tutar.bugün de komposto yaptım istedi diye. Çok sıkıldım beni dısarı cıkarsana hep evdeyim dedim uyudu çıkarmadı. Hep ailesinin istediği yerlere gider ama . Uyandı tost istedi yanınada çay bende çay yerine komposto çıkardım vay efendim neden çay ypkmuş toat niye azmış komposto şekerliymiş ya yeter bıktım artık senden dedim ne yaptım yine diye ben asıl senden bıktım dedi bende odama kaçtım. Geldi huzurum yok mutluluk yok senle dedı çıkmak için üstünü giyindi çok yorgundu güya bende benle niye çıkmıyoaun dedim küfür etti gitti ben napayım artık sürekli ağlıyorum attım kendimi dışarı

Bir kiziyorum bole erkeklere war ya.bogasim geliyor.boswer cnm uzulme sen.sende ona aynen onun dawrandigi gbi dawran bakalim onun hosuna gdecek mi.ayip ya

Ayni fikirdeyim kesinlikle.. Yok ihtiyaci olsa bile erkekler nasil kendi isini kendisi goruyorsa bazi durumlarda oyle yapmaliydi. O adama o hazi vermemeliydi. Ama ayni fikirde olmayanlar varmis bugun bunu anladim bu konu sayesinde :)[/QUO

Cem Yılmazın dediği gibi beyni var ama fikri yok.. dark iyi ki aynı fikirde değilsin onlarla :):):):):)

Bana kizacaklar ama benimde evliligim farksiz gitmiyor bu aralar. Bu bebegi dunyaya getirmeyi dusunuyormusun. Inan zamani geriye alabilsem hamileligimi bu kadar ilerletmezdim :KK42: esim bana el kaldirdigi halde sucunu kabul etmiyor. Ne varmis yani kaldirdiysam vurdummu sende cok abartiyosun diyip iceri gidip uyudu. Ben sabah saat 6 ya kadar uyumadim agladim sesimi duydugu halde k..cini döndü yatti. Keske hamile olmasaydim cünkü bebegi sadece ben dusunuyorum onun umrunda bile degiliz.
Adam yerine koymazlarsa sizde koymayın hamileliğin verdiği duygusallıkla kendinizi üzmeyin sizde onu umursamayın.hamile olan kadın erkekler depresyona giriyor anlamadımki.aynısını yaşadım.keşke ağlamasaydım tartışacak gücünde olmuyor gerçi karnındakini üzmemek için.umursamayın bari.

Kişi kendi değerini kendi belirler. Lütfen bebeğinizden de önce kendinizi sevin. Herkes biricik ve tektir. Kusa kusa kahvaltı hazırlamayın, eşinizin hatırına kayınvalidenizi çekmeyin oğlunun hatırına o sizi nazlasın. Ailenize götürmesini beklemeyin binin gidin. Bir bağırır iki bağırır kabullenir. Evde sıkılınca eşiniz evde olsa bile kendiniz sormadan çıkın gezin. Ona bağımlı olmadığınızı görürse daha farklı davranır. Olabildiğince az ağlayın dik durun. ayrı bir birey olduğun
Eşinizden sevgi ve zaman dilenmeyin. Tekrar söylüyorum önce KENDİZİ sevin

Aşkın gözü kördür

Keşke evliliğinizi düzeltmeden hamile kalmasaydınız ama olan olmuş artık. ya bebeğinizi aldırıp boşanma davasi açıp o adamdan kurtulun. yada ben bu sorumluluğu alırım deyip bebeğinizi doğurup boşanma davası açın. tek bildiğim baba olmayı hak etmeyen es olarak da yapması gerekenleri yapmayan bu adamla ömrünüzü heba etmeyin.

Simdi ilk actigin konuyu okudum, ve olaylar bukadar cirkinken, ne diye bebek düsündünüz sen ve esin anlam veremedim. Yasin daha 22 cok gencsin. Senin adina cok üzüldüm gercekten. Oysa bütün KK ahalisi aman cocuk düsünme diye tembihlemis seni. Evcilik oyunu degilki bu.
Ne yapacaksin simdi? Bebegini aldir diyemem asla, ama ailen kabul edecekmi bu cingenelerle bas edemezsen?
Yanliz basina bir bebekle hayata tutunman cok zor olur.
Lütfen daha fazla duygusallasma bu pis herifin yaptiklarindan dolayi, sadece cözüm ara. Bu bebegin dogmasi sizin icin en hayirlisimi?
Bir hata yapmissin hamile kalmakla, o yüzden su an cözüm üretmek lazim bence, bu evlilik yürümez.

X