• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ne yapacağımı bilmiyorum.

Floom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
19
-3
1
31
ben 27 yaşındayım, yurtdışında ailemle yaşıyorum. İki yıldır Türkiye’den biriyle çıkıyorum. İki haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kimseye bir şey anlatamıyorum. Erkek arkadaşım dahi bilmiyor. Kadın doktorundan randevu aldım. Ben bu bebeği dünya ya getiremem, hiçkimseye bunu açıklayamam. Bir yandan düşünüyorum, erkek arkadaşıma kaçsam diyorum sonra ailemin durumunu düşünüyorum yıkılırlar.. onlara da bunu yapamam. Biliyorum diyeceksiniz bu haltı yemeden düşünseydin diye ama insan işte hata yapabiliyor. . Annem erkek arkadaşımı biliyor fakat benim dengim olmadığını ve babam öğrendiğinde razı olmayacağını söylemişti. İlişkimiz hep sallantıdaydı.
İşin içinden çıkamıyorum, lütfen akıl verin..

Yazık ya .. valla acıyorum sizin gibilere ..
Allah ıslah etsin ne diyeyim. Madem ypıyorsunuz neden korunmuyorsunuz ?
Prezervatif, ella vs denen bir sürü korunma yöntemleri var. Bu işi yapabildiğinize göre korunma yöntemini de biliyor olmanız gerek.

Bebeğe üzüldüm. Net.

Ahh diloşum ahh...
İnsan sevdiğine dokunamaz. böyle adamlar bebek olduğunu bilse bile kabul eder mi kadınıı
boşversenee
Çok yazık gülüm bee çok üzüldüm çok şey var diyecek ama az çok sizler anladınız sizde çok şey demek istiyorsunuz ama nafile

Çok yazık gülüm bee çok üzüldüm çok şey var diyecek ama az çok sizler anladınız sizde çok şey demek istiyorsunuz ama nafile
Maalesef kuzumm.. Doktor bana bebeklerim için ikisinin de kalbi durmuş dediğinde; kalpleri durmuş ama yaşıyorlar dimi diye doktora soru sorduğumu biliyorum nasıl bir bilinç altı ise..
kürtajdan sonra ikisini de mi aldınız bari birini alsaydınız ben diğeri ile yaşardım demiştim.
işte Rabbim kiminden alıyor; kimine veriyor.

Buna da şükür ne diyelimm

Maalesef kuzumm.. Doktor bana bebeklerim için ikisinin de kalbi durmuş dediğinde; kalpleri durmuş ama yaşıyorlar dimi diye doktora soru sorduğumu biliyorum nasıl bir bilinç altı ise..
kürtajdan sonra ikisini de mi aldınız bari birini alsaydınız ben diğeri ile yaşardım demiştim.
işte Rabbim kiminden alıyor; kimine veriyor.

Buna da şükür ne diyelimm
Cok üzüldüm canım benim napalim veriyor alıyor rabbim vardır bir hayırı benim kızdığım nokta aldırmaları bağrı korunun madem yapıyorsunuz ben 4.5 senedir evlat diye ağlaya ağlaya imanın gevredi

ben 27 yaşındayım, yurtdışında ailemle yaşıyorum. İki yıldır Türkiye’den biriyle çıkıyorum. İki haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kimseye bir şey anlatamıyorum. Erkek arkadaşım dahi bilmiyor. Kadın doktorundan randevu aldım. Ben bu bebeği dünya ya getiremem, hiçkimseye bunu açıklayamam. Bir yandan düşünüyorum, erkek arkadaşıma kaçsam diyorum sonra ailemin durumunu düşünüyorum yıkılırlar.. onlara da bunu yapamam. Biliyorum diyeceksiniz bu haltı yemeden düşünseydin diye ama insan işte hata yapabiliyor. . Annem erkek arkadaşımı biliyor fakat benim dengim olmadığını ve babam öğrendiğinde razı olmayacağını söylemişti. İlişkimiz hep sallantıdaydı.
Merhaba, ilişkiniz devam ediyorsa halen ve erkek arkadaşınız güvenilir biri ise isterseniz söyleyip fikrini alın. Ama gelecek göremiyorsanız ve bebeği dünyaya getirmeme kararı alırsanız da sizin kararınız elbette, herkese saygı duymak düşer. O durumda isterseniz konuyu erkek arkadaşınızla hiç paylaşmayın, hele bir de ayrıldıktan sonra başkalarına da anlatabilecek biri ise bilmemesi daha iyi olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Böyle konulardan artık çok sıkıldım
Akıl istemek ne ya İnsanlar mecburi kürtaj olmak zorunda kalıyorlar
Hiç onları düşünüyormusunuz neyin aklı isteniyor hangi akıl bir minik kalbe kıyılmasına razı gelir

Erkek arkadasinin da bilmeye hakkı var.Belki de hersey daha farkli olacak.Hemen nisan dugun vs. Yapilabilir.Bole bisey icin bir cana kıyılirmı? Sevdigin kisiden bebegin.yasinda musait.bence annene aciklamadan once erkek arkadasinla konus.Onunda niyeti varsa kiyma canim bebegine.

O bir can , ne olursa olsun Allah onu sana emanet etti. Neden her zorlukta aldırmak tek seçenekmiş gibi işin kolayına kaçıyorsunuz
Allah türlü türlü çareler vermiştir, düşünmek size kalmış. Babalar başta razı olmazlar ama gün gelir tanıdıkça sevmeye kabullenmeye başlarlar. Sırf statü farkı var diye mi dengin değil? Denklik meselesi maddiyatla ölçülmüyor işte .. bu insanın işi gücü mesleği yokmu çalışmıyor mu? Herşeyi geçelim karakteri, insanlığı nasılki ailenin reddedeceğini düşünüyorsun. 2 senede az değil 2 senedir onunla konuştuğuna göre demekki ciddi düşünüyor olmalısınız. Herşey ikinizin elinde. Benimde eşimle başta ilişkimiz çok karmaşıktı aileler yüzünden çok zorluklar oldu ama pes etmedik, kaçmayı da düşünmedim herkesin gönlü olsun istedim ve bekledim. Zamanla babamda tanıdıkça sevdi ve çok şükür evlendik hemde işi bile yoktu biz sıfırdan başladık herşeye ama hayatta imkansız diye bişey yoktur, Allah çareler yaratmıştır ve o çareleri arayıp çabalarsak kazanan biz oluruz. Senin düşündüğün yol mutluluk getirmeyecek sana. Önce bi otur konuş sevdiğinle. Randevu aldığına göre kafana koymuşsun o zaman niye buraya konu açma gereği duydun onu anlamadım. Kararsız olan insan randevu almadan önce gelip sorardı buraya. Sen sanırım sadece onay bekliyosun bizden yapacağın şeyi desteklememizi istiyosun. Ben böyle bişeyi kesinlikle tavsiye etmem

Ailene ve sevgiline açıkla bu durumda evlenmene ailen ses etmez sanırım. Tabikide kızacaklar,üzülecekler sende hak etmişsin bunu. Ne olursa olsun günahsız bir canın ölmesinden se herkesi karşına alıp konuşmalısın. Zamanında önlem alsaydın.

Erkek arkadasinin da bilmeye hakkı var.Belki de hersey daha farkli olacak.Hemen nisan dugun vs. Yapilabilir.Bole bisey icin bir cana kıyılirmı? Sevdigin kisiden bebegin.yasinda musait.bence annene aciklamadan once erkek arkadasinla konus.Onunda niyeti varsa kiyma canim bebegine.
Öyle bir şey olurda açıklarsam erkek arkadaşıma gel kaç diyecek bana biliyorum bunu. Kaçsam ailem beni silecek. Ve bende hep bunun acısıyla yaşayacağım. Aileme nasıl açıklarım bu durumu ne derim diyemem ki

çok zor bir durumda kalmışsın,hala erkek arkadaşına söyleyemediğine göre sanırım ilişkine çok fazla güvenmiyorsun.senin için ciddi bir travma olacak ama bence de aldır.çocuğum var diye boşanamayan kadınların neler çektiğini okuyoruz hergün bdv de.

Back