- 24 Haziran 2015
- 39.874
- 154.552
- 598
- Konu Sahibi Minikpinar
-
Fake değil ne yazıkki, keşke öyle olsaydı. Peki psikolojik destek almalımıyım, hamilelik hormonları falan diyorlar acaba bu yüzdenmi bu kadar duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum
Buara yeni moda bu galiba.
Anneligi gozumden dusuruyor ne yalan soyleyeyim. Ailen erkek siye seviniyor sen de erkek diye utanmasan karalar baglayacaksin ne farkin kaldi cidden anlamiyorum.
O da can, o da senin bir parcan nedemek sogumak? Allah cidden olmayana, gonulden isteyip sevebilecek olana nasip etsin bebekleri... Cok uzucu.
Hemen linç etmeyin ya. Kadının derdi başından aşkın zaten. Biz bari destek olalim köstek değil
aman be canım sadece sizde değil toplumun geneli erkek evlada çok düşkünler. benim annem de öyle, kv de de öyle.Hamileliğimi zorlamıyor bana göre, ama doktorlara göre risk grubundaymışım. Herşeyi göze alıyorum ben , Allah korusun bebeğimin yaşamını etkilemeyecek kadar özrü olsaydı dahi doğurmaya kararlıydım, şimdide bu saçma düşünceler fare gibi beynimi kemiriyor umarım geçicidir..
Teşekkür ederim
Neyle korunuyordunuZ bu aralar bende bunun telasindayim dogum kontrol hapina 15 gun oldu baslayali iliski sonrasi korkuyorum hamile kalirim diyeFake değil ne yazıkki, keşke öyle olsaydı. k destek almalımıyım, hamilelik hormonları falan diyorlar acaba bu yüzdenmi bu kadar duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum
ah ah cnm nden böyle düşünüyosun bi doğsun hem kızına yetersin hem oğluna senin kafan karışmış eşinde kendince haklı.evet bazı insanlar erkek toruna çok düşkün her yerde var herkes aynı düşüncde deil anlayışlı ol manevi destek al bu düşünceler aklına geldğinde 'ya fettah' çek. ve derin bi nefes al oğluna hamileliğin keyfini çıkar. şuan hamile kalabilmek için neler vermezdim ki anne olmak için benimde Allaha şükür en çok üzüldğüm konu hamile kalamamak
Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın önerini dikkate alıcam canım Allah razı olsun inşallah sevinçli haberlerini alırızah ah cnm nden böyle düşünüyosun bi doğsun hem kızına yetersin hem oğluna senin kafan karışmış eşinde kendince haklı.evet bazı insanlar erkek toruna çok düşkün her yerde var herkes aynı düşüncde deil anlayışlı ol manevi destek al bu düşünceler aklına geldğinde 'ya fettah' çek. ve derin bi nefes al oğluna hamileliğin keyfini çıkar. şuan hamile kalabilmek için neler vermezdim ki anne olmak için benimde Allaha şükür en çok üzüldğüm konu hamile kalamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?