- 27 Ağustos 2015
- 157
- 81
- 18
- 32
- Konu Sahibi Minikpinar
Bebeğimin cinsiyeti yüzünden değil, tekrar bu bebeğimde aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum, bu kadar hassas dönemimde bebeğin sağlıklı olmasına dua edecekken bana destek olckken ortalıkta cirit atmaları çok moralimi bozuyor. Kızıma kardeşi olacağını uygun bir dille anlatıp kardeş sevgisini aşılamaya çalışıyorum, ama tavırlarıyla kızımı uzaklaştırdılar şuanda hiç istemiyor sürekli karnımı tekmeliyor. Çok yıpranıyorum bu düşüncesizliktenBen anlamadım bir anne bebeğinin cinsiyeti yüzünden nasıl çocuktan uzaklaşabilir.
Ben bile çok feminist bir insanım dediğin gibi oğlum olacak diye eşimin sülalesinde de ne sevinçler yaşandı falan ama bende bir gram soğuma olmadı bebeğime karşı.
Bende ilaç kullanırken bilmeden hamile kaldım ve Allah'ıma binlerce şükürler olsun bebeğim çok sağlıklı.
Evet malesef toplumda erkek çocuğuna karşı farklı bir bakış açısı var ama benim kız bebeğim olsaydı da bir gram fazla veya eksik sevmezdim oğlumdan.
Bence hamilelikten dolayı böyle olmuşsunuz.
Sakın bebeği aldırıp o masum yavrunun günahına girmeyin.
Erkek veya kadın olarak dünyaya gelmesi onun seçimi değil.
Senin ve benim de seçerek dünyaya gelmediğimiz gibi.
Ayrıca kızıma yetemem düşüncesi çok saçma dünyada iki farklı cinsiyete sahip bebeği olan ilk kişi siz değilsiniz sonuncusu da olmayacaksınız.