- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirkiz
Iyide bu yazdigina verecek tek cevap yapma o zaman olcak burda yorumlara kizcagina esine kizmalisin
İlk üç ay düşük riskinden dolayıÇok saçma.. Neye dayanarak dedi ki bu hemşirekanamanız veya düşük tehlikeniz yoksa hiçbir sakıncası yok ki.. Doktorunuza sormalısınız bence.. Boşuna araya yastıklar koymayın Hamilelik cinselliğe engel değil..
O sabunlu suyla yıkıyor mu sen yapmadan once?Evet temizliğe önem veriyorum çok. Zaten lazer epilasyon lu hiç tüy yok. Mutlaka ilişki öncesinde de sabunlu suyla yıkayıp kuruluyorum belki yapar diye
Bilmiyorum ama ben temizlenip hazırlanıyorum onu cagiriyorum mutlaka gelmeden tuvalete giriyor çişini yapıyor yikiyo mu bilmem yikasa bile yani yeni istedi sonuçta benim tiksinme lazımO sabunlu suyla yıkıyor mu sen yapmadan once?
Öküz dicem kocanıza kusura bakmayın, ınsallah doğumdan sonra degişir de sizi tatmin ederEvet temizliğe önem veriyorum çok. Zaten lazer epilasyon lu hiç tüy yok. Mutlaka ilişki öncesinde de sabunlu suyla yıkayıp kuruluyorum belki yapar diye
Kadın annesinden, büyüklerinden, arkadaşlarından öyle görmüş, duymuş çünkü. Erkeği boş bırakırsan gözü dışarı kayar, her istediğinde seviş, her istediğinde oral yap ama sen çok şey isteme sonra kocan sana hafif kadın der demişler. Kadının tek görevinin kocasını memnun etmek olduğunu öğrenmişler.Nıye boyle sence? Yanı o adam kadına gozum dısarı kayar dedıgınde kadın orala nasıl devam ediyor sence, benım gercekten aklim almıyor.
Ya da oral yapmak ıstememesını kadınlarınkı genıs dıye acıkladıgında nasıl haklı goruluyor?
ask falan degıl bu ama adını da bilmiyorum, senın bır fikrin var mı?
Bu kadar hurmet etmesen mı acaba?Bilmiyorum ama ben temizlenip hazırlanıyorum onu cagiriyorum mutlaka gelmeden tuvalete giriyor çişini yapıyor yikiyo mu bilmem yikasa bile yani yeni istedi sonuçta benim tiksinme lazım
AcabaBu kadar hurmet etmesen mı acaba?
Vallahi mantıklı, kesınlıkle altında yatan budur.Kadın annesinden, büyüklerinden, arkadaşlarından öyle görmüş, duymuş çünkü. Erkeği boş bırakırsan gözü dışarı kayar, her istediğinde seviş, her istediğinde oral yap ama sen çok şey isteme sonra kocan sana hafif kadın der demişler. Kadının tek görevinin kocasını memnun etmek olduğunu öğrenmişler.
UmarımÖküz dicem kocanıza kusura bakmayın, ınsallah doğumdan sonra degişir de sizi tatmin eder
Ne acabası ama ya etme tabı
Aynen böyle düşündüm bende bütün kadınlar hazır kıta bekliyorlar onun şeyini neyseKadınlarda gozlerını dort acmıs onu bekliyordu ozguvene bak ya.
Allah askına gozun dısarı kaysın dıye ısrar ederim ki buna benzerini yapmıslıgım var.
Ne cins insanlar var ya
Evet büyükler öyle aman kızım kocani memnun et dışarı kaymasin gözü elinde tutKadın annesinden, büyüklerinden, arkadaşlarından öyle görmüş, duymuş çünkü. Erkeği boş bırakırsan gözü dışarı kayar, her istediğinde seviş, her istediğinde oral yap ama sen çok şey isteme sonra kocan sana hafif kadın der demişler. Kadının tek görevinin kocasını memnun etmek olduğunu öğrenmişler.
Florasını bozacak, adamın çişini yapıp gelmesi var bır de buna karsılıkAblacım kukuna sabun sürme gözünü seveyim.
Ya Allah askına kaysın gozu dısarı, kadınlar da kocanı bekliyordu zaten ofEvet büyükler öyle aman kızım kocani memnun et dışarı kaymasin gözü elinde tut
Benim yikadigimi bilmiyo olabilirNe acabası ama ya etme tabı
Adam ıseyıp geliyor oral yapıyosun
sabunlu suyla temizleniyorum dıyosun adam sana oral yapmiyor
Kendine gelsene ama ya azcık