- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.024
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirkiz
Seni kırmak istemedimValla Asiye en azından millet tövbe istiğfar çekip cisellikle alakalı bir konudan diğerine girmiyor hınzır Asiye gel gitme gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni kırmak istemedimValla Asiye en azından millet tövbe istiğfar çekip cisellikle alakalı bir konudan diğerine girmiyor hınzır Asiye gel gitme gel
Yapınca severek mı yapıyordu, onu merak ettım, yoksa sizi kırmamak ıcın mı?Bazen yapmicam diyorum. Anlasin diye. Anlaşmazlığa yatiyo. Yine yapan ben ölüyorum. Bı kez dedi kadınlarla erkeklerin cinsel organı bir deil sizinki daha geniş dedi
Senden çözüm istemiyorum canım zaten. Ayrıca o zaman kadınlar kulübü diye bı site neden var insanlar çözüm bulsun dertlessin diye dimiO zaman onu yazarsınız. Edep ya hu demek size düşmedi
Daha da fecısı kadınların kı genıs dıye acıklama yapip oral yapmamasının sebebini boyle anlatıyormusYa niye gözümüzde canlandiriyorsun ki. Gidiyorum ben. Midem iyi degil.
Severek gibi ama binde birYapınca severek mı yapıyordu, onu merak ettım, yoksa sizi kırmamak ıcın mı?
Kadın seni koruyor sen kadına cemkırıyorsun?Senden çözüm istemiyorum canım zaten. Ayrıca o zaman kadınlar kulübü diye bı site neden var insanlar çözüm bulsun dertlessin diye dimi
Onu okuyunca kocası kadın olabilir mi diye düşündüm bi. Hani benimki dar seninki daha geniş muhabbeti yapıyorsa dedim.Daha da fecısı kadınların kı genıs dıye acıklama yapip oral yapmamasının sebebini boyle anlatıyormus
Evlenmeden once kadın cınsel organı görse patates sanacak adam, uzman gibi cehalet fıskıran cumleler kuruyor
Kadın da inanıyor
Ben yanlış akıntıya cvp yazdım sanırım ben edep yahu yazana yazacaktım normaldeKadın seni koruyor sen kadına cemkırıyorsun?
Anlamadım?Senden çözüm istemiyorum canım zaten. Ayrıca o zaman kadınlar kulübü diye bı site neden var insanlar çözüm bulsun dertlessin diye dimi
Yanlış yere yazdım pardonAnlamadım?
Kanamanız mı var neden yasak ki ilk 3 ay?? Ayrıca eşiniz sizden nasıl isteyebiliyorsa siz de aynı şekilde isteyebilirsiniz.. Ama ben hamilelik döneminde oral pek önermem.. Çünkü hormon değişimine bağlı akıntı artıyor ve değişiyor yani pek hoş olmaz bence.. Tabi bu benim tercihim sadece öneri .. Başka şekiller de orgazm olabilirsiniz.. Diğer taraftan bakınca eşiniz oral sevmiyorsa onu zorlamak çok doğru olmaz.. Sizde sevmiyorsanız sizde yapmayın sırf o istiyor diye zorunda değilsiniz.. Başka şekillerde de her iki taraf tatmin olabilir .. Ne kadın ne erkek sırf istiyor diye gönülsüz yapılmaz bu işler benceMerhaba iki aydır hamileyim. İlk üç ay cinsellik yasak. Kocama oral sex yapıyorum mecburen bu durumda istiyor. Fakat o bana bunu yapmıyor. İki aydır herhangi bi şekilde orgazm olmuyorum. Bu bencillik değil mi sonuçta onun cinsel ihtiyacı varsa benim de bı kadın olarak var. Hamileyim diye kadın değil miyim yani üstelik oral sevdiğimi de biliyor. Hamile olmadan önce de zaten binde bir yapıyordu benden her ilişkide istiyordu ama.
Hemşire yapmayın dedi bizde uyuyoruz teşekkür ederim öneriniz içinKanamanız mı var neden yasak ki ilk 3 ay?? Ayrıca eşiniz sizden nasıl isteyebiliyorsa siz de aynı şekilde isteyebilirsiniz.. Ama ben hamilelik döneminde oral pek önermem.. Çünkü hormon değişimine bağlı akıntı artıyor ve değişiyor yani pek hoş olmaz bence.. Tabi bu benim tercihim sadece öneri .. Başka şekiller de orgazm olabilirsiniz.. Diğer taraftan bakınca eşiniz oral sevmiyorsa onu zorlamak çok doğru olmaz.. Sizde sevmiyorsanız sizde yapmayın sırf o istiyor diye zorunda değilsiniz.. Başka şekillerde de her iki taraf tatmin olabilir .. Ne kadın ne erkek sırf istiyor diye gönülsüz yapılmaz bu işler bence
Cinsel cahilliğin uç noktalarında geziniyor bizim millet.Daha da fecısı kadınların kı genıs dıye acıklama yapip oral yapmamasının sebebini boyle anlatıyormus
Evlenmeden once kadın cınsel organı görse patates sanacak adam, uzman gibi cehalet fıskıran cumleler kuruyor
Kadın da inanıyor
Ne kadar saygısız biri olduğunu kabul etmeyi bırak, Yok ama kocası ona çok bağlı asla da aldatamaz.Daha da fecısı kadınların kı genıs dıye acıklama yapip oral yapmamasının sebebini boyle anlatıyormus
Kadın da inanıyor
Demek ki cok da sevmiyor, kaşı gözü güzel bir organ deil vajina görüntü itibariyle hak verirsiniz, temızlık hıjyene cok dıkkat etmek gerek,yanlıs anlamayın genel söylüyorum, sevmiyor olabılır, zaten onu yaparken esınınızn de zevk alması gerek verdıgı haz ıcın yapar, almıyorsa haliyle yapmak istemiyordur..Severek gibi ama binde bir
Çok saçma.. Neye dayanarak dedi ki bu hemşire kanamanız veya düşük tehlikeniz yoksa hiçbir sakıncası yok ki.. Doktorunuza sormalısınız bence.. Boşuna araya yastıklar koymayın Hamilelik cinselliğe engel değil..Hemşire yapmayın dedi bizde uyuyoruz teşekkür ederim öneriniz için
Nıye boyle sence? Yanı o adam kadına gozum dısarı kayar dedıgınde kadın orala nasıl devam ediyor sence, benım gercekten aklim almıyor.Cinsel cahilliğin uç noktalarında geziniyor bizim millet.
Evet temizliğe önem veriyorum çok. Zaten lazer epilasyon lu hiç tüy yok. Mutlaka ilişki öncesinde de sabunlu suyla yıkayıp kuruluyorum belki yapar diyeDemek ki cok da sevmiyor, kaşı gözü güzel bir organ deil vajina görüntü itibariyle hak verirsiniz, temızlık hıjyene cok dıkkat etmek gerek,yanlıs anlamayın genel söylüyorum, sevmiyor olabılır, zaten onu yaparken esınınızn de zevk alması gerek verdıgı haz ıcın yapar, almıyorsa haliyle yapmak istemiyordur..
Kadınlarda gozlerını dort acmıs onu bekliyordu ozguvene bak ya.Ne kadar saygısız biri olduğunu kabul etmeyi bırak, Yok ama kocası ona çok bağlı asla da aldatamaz.
Zaten oral yapmasın tukurukle enfeksiyon kaparsınUtanıyorum direkt söyleyemiyorum ama istediğimi biliyo aslında