Hamileyim ilk üç ay seç yapmak yasak

Ya niye gözümüzde canlandiriyorsun ki. Gidiyorum ben. 🙈 Midem iyi degil.
Daha da fecısı kadınların kı genıs dıye acıklama yapip oral yapmamasının sebebini boyle anlatıyormus
Evlenmeden once kadın cınsel organı görse patates sanacak adam, uzman gibi cehalet fıskıran cumleler kuruyor
Kadın da inanıyor

Daha da fecısı kadınların kı genıs dıye acıklama yapip oral yapmamasının sebebini boyle anlatıyormus
Evlenmeden once kadın cınsel organı görse patates sanacak adam, uzman gibi cehalet fıskıran cumleler kuruyor
Kadın da inanıyor
Onu okuyunca kocası kadın olabilir mi diye düşündüm bi. Hani benimki dar seninki daha geniş muhabbeti yapıyorsa dedim.

Merhaba iki aydır hamileyim. İlk üç ay cinsellik yasak. Kocama oral sex yapıyorum mecburen bu durumda istiyor. Fakat o bana bunu yapmıyor. İki aydır herhangi bi şekilde orgazm olmuyorum. Bu bencillik değil mi sonuçta onun cinsel ihtiyacı varsa benim de bı kadın olarak var. Hamileyim diye kadın değil miyim yani üstelik oral sevdiğimi de biliyor. Hamile olmadan önce de zaten binde bir yapıyordu benden her ilişkide istiyordu ama.
Kanamanız mı var neden yasak ki ilk 3 ay?? Ayrıca eşiniz sizden nasıl isteyebiliyorsa siz de aynı şekilde isteyebilirsiniz.. Ama ben hamilelik döneminde oral pek önermem.. Çünkü hormon değişimine bağlı akıntı artıyor ve değişiyor yani pek hoş olmaz bence.. Tabi bu benim tercihim sadece öneri .. Başka şekiller de orgazm olabilirsiniz.. Diğer taraftan bakınca eşiniz oral sevmiyorsa onu zorlamak çok doğru olmaz.. Sizde sevmiyorsanız sizde yapmayın sırf o istiyor diye zorunda değilsiniz.. Başka şekillerde de her iki taraf tatmin olabilir .. Ne kadın ne erkek sırf istiyor diye gönülsüz yapılmaz bu işler bence 😊

Kanamanız mı var neden yasak ki ilk 3 ay?? Ayrıca eşiniz sizden nasıl isteyebiliyorsa siz de aynı şekilde isteyebilirsiniz.. Ama ben hamilelik döneminde oral pek önermem.. Çünkü hormon değişimine bağlı akıntı artıyor ve değişiyor yani pek hoş olmaz bence.. Tabi bu benim tercihim sadece öneri .. Başka şekiller de orgazm olabilirsiniz.. Diğer taraftan bakınca eşiniz oral sevmiyorsa onu zorlamak çok doğru olmaz.. Sizde sevmiyorsanız sizde yapmayın sırf o istiyor diye zorunda değilsiniz.. Başka şekillerde de her iki taraf tatmin olabilir .. Ne kadın ne erkek sırf istiyor diye gönülsüz yapılmaz bu işler bence 😊
Hemşire yapmayın dedi bizde uyuyoruz 🤭 teşekkür ederim öneriniz için

Kadın da inanıyor
Cinsel cahilliğin uç noktalarında geziniyor bizim millet.

Kadın da inanıyor
Ne kadar saygısız biri olduğunu kabul etmeyi bırak, Yok ama kocası ona çok bağlı asla da aldatamaz.

Severek gibi ama binde bir
Demek ki cok da sevmiyor, kaşı gözü güzel bir organ deil vajina görüntü itibariyle hak verirsiniz, temızlık hıjyene cok dıkkat etmek gerek,yanlıs anlamayın genel söylüyorum, sevmiyor olabılır, zaten onu yaparken esınınızn de zevk alması gerek verdıgı haz ıcın yapar, almıyorsa haliyle yapmak istemiyordur..

Hemşire yapmayın dedi bizde uyuyoruz 🤭 teşekkür ederim öneriniz için
Çok saçma.. Neye dayanarak dedi ki bu hemşire 🙄 kanamanız veya düşük tehlikeniz yoksa hiçbir sakıncası yok ki.. Doktorunuza sormalısınız bence.. Boşuna araya yastıklar koymayın😂😂 Hamilelik cinselliğe engel değil..

Cinsel cahilliğin uç noktalarında geziniyor bizim millet.
Nıye boyle sence? Yanı o adam kadına gozum dısarı kayar dedıgınde kadın orala nasıl devam ediyor sence, benım gercekten aklim almıyor.
Ya da oral yapmak ıstememesını kadınlarınkı genıs dıye acıkladıgında nasıl haklı goruluyor?
ask falan degıl bu ama adını da bilmiyorum, senın bır fikrin var mı?

Demek ki cok da sevmiyor, kaşı gözü güzel bir organ deil vajina görüntü itibariyle hak verirsiniz, temızlık hıjyene cok dıkkat etmek gerek,yanlıs anlamayın genel söylüyorum, sevmiyor olabılır, zaten onu yaparken esınınızn de zevk alması gerek verdıgı haz ıcın yapar, almıyorsa haliyle yapmak istemiyordur..
Evet temizliğe önem veriyorum çok. Zaten lazer epilasyon lu hiç tüy yok. Mutlaka ilişki öncesinde de sabunlu suyla yıkayıp kuruluyorum belki yapar diye

Ne kadar saygısız biri olduğunu kabul etmeyi bırak, Yok ama kocası ona çok bağlı asla da aldatamaz.
Kadınlarda gozlerını dort acmıs onu bekliyordu ozguvene bak ya.
Allah askına gozun dısarı kaysın dıye ısrar ederim ki buna benzerini yapmıslıgım var.
Ne cins insanlar var ya

X