- 17 Ağustos 2019
- 42
- 17
- 30
-
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirkiz
Sadece başlığı değil de içeriği de okusaydin keskeYanı?
Sizde ona yapmayın ozaman.
Edep?Edep yahu edep
Farkındaysanız burası +18. Hoşunuza gitmiyorsa girmeyinEdep yahu edep
Okudum, ben kadın degıl mıyım o bana niye yapmiyor demıssın bu sorunun cevabı bende yok. Ben ona yapiyorum ama demıssın, yapma dedım.Sadece başlığı değil de içeriği de okusaydin keske
Pardon anladım şimdi ne demek istediginiziOkudum, ben kadın degıl mıyım o bana niye yapmiyor demıssın bu sorunun cevabı bende yok. Ben ona yapiyorum ama demıssın, yapma dedım.
Yani?
O zaman o sizden nasıl istiyorsa sizde ondan isteyeceksinizMerhaba iki aydır hamileyim. İlk üç ay cinsellik yasak. Kocama oral sex yapıyorum mecburen bu durumda istiyor. Fakat o bana bunu yapmıyor. İki aydır herhangi bi şekilde orgazm olmuyorum. Bu bencillik değil mi sonuçta onun cinsel ihtiyacı varsa benim de bı kadın olarak var. Hamileyim diye kadın değil miyim yani üstelik oral sevdiğimi de biliyor. Hamile olmadan önce de zaten binde bir yapıyordu benden her ilişkide istiyordu ama.
Şaka mıYerinde olsam avrupa insan mahkemesine başvururdum. Bu yapılan insanlığa sığmaz
Utanıyorum direkt söyleyemiyorum ama istediğimi biliyo aslındaO zaman o sizden nasıl istiyorsa sizde ondan isteyeceksiniz
+18 oldupunun bnde farkındayım. Sadece eşiyle konuşarak çözülmesi gereken bi konunun buraya yazılması çok tuhafıma gidiyo.. Bu konuyla ilgili biz nasıl çözüm sunabiliriz kiFarkındaysanız burası +18. Hoşunuza gitmiyorsa girmeyin
+18 sevdin sanırımNe diyelim bacım sor söyle hani biz ne yapalım yani
O zaman onu yazarsınız. Edep ya hu demek size düşmedi+18 oldupunun bnde farkındayım. Sadece eşiyle konuşarak çözülmesi gereken bi konunun buraya yazılması çok tuhafıma gidiyo.. Bu konuyla ilgili biz nasıl çözüm sunabiliriz ki
Sizi edepli bölümlere alalım!Edep yahu edep