Hamileyim ilk üç ay seç yapmak yasak

Susamı alıyorsun bacım çorba kaşığıyla ölçtüğün bir kabın içine aynı oranda bal da eklıyorsun. Mısal 5 bal 5 susam. Sonra içine 1 silme çay kaşığı (yani öbeklemeden çok hoşlanmıyorsan ucuyla da atabilirsin) tarçını atıyorsun. Al sana afrodizyağın en alası. Sabah akşam 1 tatlı kaşığı alıyorsun aç karnına uhuuuu miss. Ama düzenli tüketeceksin ıkı gün yedim artmadı bıraktım demekle yükselmiyor. :KK53: susam alerjen oldugu ıcın susam ve mamüllerine alerjisi olan yiyemez ona göre ha azayım derken hastanelik olmayın:KK70::KK70:
Denerim kocam sana ömrü oldukça dua eder ahahaha 🤣🤣🤣

Susamı alıyorsun bacım çorba kaşığıyla ölçtüğün bir kabın içine aynı oranda bal da eklıyorsun. Mısal 5 bal 5 susam. Sonra içine 1 silme çay kaşığı (yani öbeklemeden çok hoşlanmıyorsan ucuyla da atabilirsin) tarçını atıyorsun. Al sana afrodizyağın en alası. Sabah akşam 1 tatlı kaşığı alıyorsun aç karnına uhuuuu miss. Ama düzenli tüketeceksin ıkı gün yedim artmadı bıraktım demekle yükselmiyor. :KK53: susam alerjen oldugu ıcın susam ve mamüllerine alerjisi olan yiyemez ona göre ha azayım derken hastanelik olmayın:KK70::KK70:

Bilmiyorum ama ben temizlenip hazırlanıyorum onu cagiriyorum mutlaka gelmeden tuvalete giriyor çişini yapıyor yikiyo mu bilmem yikasa bile yani yeni istedi sonuçta benim tiksinme lazım
bu çis yapan adam konusu yalanmıs demi. Zaten hamile birisi kusar bu durumda normaldede:kusmuk:

Bi bitmediniz ya😂😂 forumun adı belli, konunun kategorisi belli, başlığı belli. Sırf bunu yazmak için mi tıklıyorsunuz içine anlamıyorum ki.
+18 biraz müstehcen konular içerebiliyor Gamze edep beklentini karşılamayabilir etkileniyorsan girmemeye çalış.
Edep diyen de +18 gezmesi peki 😏

Bayanlar merhaba erken doğum belirtisi nedir acaba benim bel ağrım ve vajina kemiğimde yürürken Bi ağrı var anlamdm 20haftalıkken erken doğum riskim vardı zaten ama ozaman kalçam dan vuruodu ağrı

X