- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirkiz
Alt yazı mı gececeksın ona sabunladım gel diye pes yaBenim yikadigimi bilmiyo olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alt yazı mı gececeksın ona sabunladım gel diye pes yaBenim yikadigimi bilmiyo olabilir
Canım şimdi şöyle birşey var.. Çevrede bazı insanlarca kabul görmüş bir fikir var ilk 3 ay bebek yerleşiyor ilişki yaşamayın bebek düşer gibi.. Bana da çok dendi hep onlara tamam dedim ama bildiğimizi yaptık.. Çünkü gerçekte böyle birşey yok.. Eğer kanamanız yoksa ya da başka bir rahatsızlığınız yoksa ilk 3 ay ve sonrası ilişkiye girmek bebeğe zarar vermez.. Yani doktorunuza sormadan böyle bir önlem almanız gereksiz.. Ben mesela her ay sorarım doktora ilk 3 ay en rahat zamanımızdı bizim o yönden hiç yasak demedi doktorumuz..İlk üç ay düşük riskinden dolayı
O büyükler var ya hepsi birbirinden salak. Kaç yaşındasın sen? Hiç mi adam akıllı biriyle konuşmadın bu konuları? Doktorla konuş bari. Böyle bodoslama nereye kadar gidecen? İki kitap al oku, internetten araştır falan. Bu nedir yahu.Evet büyükler öyle aman kızım kocani memnun et dışarı kaymasin gözü elinde tut
Kaybetme korkusu kadında daha çok var çünkü. İtiraf edemese de eşinin sözü bilinç altında çok büyük yer etmişNıye boyle sence? Yanı o adam kadına gozum dısarı kayar dedıgınde kadın orala nasıl devam ediyor sence, benım gercekten aklim almıyor.
Ya da oral yapmak ıstememesını kadınlarınkı genıs dıye acıkladıgında nasıl haklı goruluyor?
ask falan degıl bu ama adını da bilmiyorum, senın bır fikrin var mı?
Doktorlara sordum açıklayıcı konuşmadı en iyisi yapmamakDoktor orgazm yasak demiş ilişki yasak dememiş.(hemşire dediyse bu onu ilgilendiren bir konu değil doktora danışın)
Ahaha 2+1Ne güzel işte geniş geniş deseydin :)
Yuhhhh... Gözüm dışarı mı kaysın dedi size bütün söylediklerimi geri alıyorum ben olsam böyle bir adamla normal zamanda bile ilişkiye girmem. Kaldı ki oral yapacağım.. Beyefendi hazretlerinin gözü dışarı kaymasın diye kendinizi hiç kasmayın bence.. Çok itici..İyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo
Allahtan çişini tuvalete yapıyor. Eğitimi var.Sizin sabunla yıkamanıza karşılık eşiniz çişini yapıp geliyor. Hımm
Oral yapmiyorum diye kaybedeceğim adamın giderse ekıme gitmezse kasıma kadar yolu var be calcıKaybetme korkusu kadında daha çok var çünkü. İtiraf edemese de eşinin sözü bilinç altında çok büyük yer etmiş
Bebek yağı ve sabun, kukulari bunlardan uzak tutun, Kudra'dan kamu spotuAblacım kukuna sabun sürme gözünü seveyim.
Konu fake.eski yorumlarina bakin.nisanliymis ama aldatiyomus kendine hakim olamiyomus konu sahibi.ne ara evlenmiste hamile kalmis.Oral yapmiyorum diye kaybedeceğim adamın giderse ekıme gitmezse kasıma kadar yolu var be calcı
Ya yorumlarına o kadar gülüyorum ki Allahta seni güldürsün insNe acabası ama ya etme tabı
Adam ıseyıp geliyor oral yapıyosun
sabunlu suyla temizleniyorum dıyosun adam sana oral yapmiyor
Kendine gelsene ama ya azcık
Ay yemın et.Konu fake.eski yorumlarina bakin.nisanliymis ama aldatiyomus kendine hakim olamiyomus konu sahibi.ne ara evlenmiste hamile kalmis.
Amin ya cok tesekkur ederım, ınsallah guldururYa yorumlarına o kadar gülüyorum ki Allahta seni güldürsün ins
Boşa sinir olduk desene.Konu fake.eski yorumlarina bakin.nisanliymis ama aldatiyomus kendine hakim olamiyomus konu sahibi.ne ara evlenmiste hamile kalmis.
Şimdi gördüm bende duvarına yazmış.Ay yemın et.
Hakkımı helal etmiyorum valla adama sınır oldum ıkı sıgara ıctım konuya yazarken
Ama iyi tarafından bakalım, hemcınsımız boyle sinik biri degilmişBoşa sinir olduk desene.
Yufka yureklerımızden patatesli borek yapmaya doymadılarŞimdi gördüm bende duvarına yazmış. Gel gidelim yine minnoş kalbimiz kırıldı. Gözyaşlarım pıt pıt