Hamileyim ilk üç ay seç yapmak yasak

İlk üç ay düşük riskinden dolayı
Canım şimdi şöyle birşey var.. Çevrede bazı insanlarca kabul görmüş bir fikir var ilk 3 ay bebek yerleşiyor ilişki yaşamayın bebek düşer gibi.. Bana da çok dendi hep onlara tamam dedim ama bildiğimizi yaptık.. Çünkü gerçekte böyle birşey yok.. Eğer kanamanız yoksa ya da başka bir rahatsızlığınız yoksa ilk 3 ay ve sonrası ilişkiye girmek bebeğe zarar vermez.. Yani doktorunuza sormadan böyle bir önlem almanız gereksiz.. Ben mesela her ay sorarım doktora ilk 3 ay en rahat zamanımızdı bizim o yönden hiç yasak demedi doktorumuz..

Evet büyükler öyle aman kızım kocani memnun et dışarı kaymasin gözü elinde tut
O büyükler var ya hepsi birbirinden salak. Kaç yaşındasın sen? Hiç mi adam akıllı biriyle konuşmadın bu konuları? Doktorla konuş bari. Böyle bodoslama nereye kadar gidecen? İki kitap al oku, internetten araştır falan. Bu nedir yahu.

Kaybetme korkusu kadında daha çok var çünkü. İtiraf edemese de eşinin sözü bilinç altında çok büyük yer etmiş

İyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo
Yuhhhh... Gözüm dışarı mı kaysın dedi size bütün söylediklerimi geri alıyorum ben olsam böyle bir adamla normal zamanda bile ilişkiye girmem. Kaldı ki oral yapacağım.. Beyefendi hazretlerinin gözü dışarı kaymasın diye kendinizi hiç kasmayın bence.. Çok itici..

Senin gozlerini bir oyarım dışarıya kaymaz kocacım de birdahakine. Zaten boyle diyen bir adam birak oralı normal cinsellikte yasama saygısız saygısız konusuyor önce bir ağzından çıkanı kulağı duysun. Senin sorununa gelince sende ona yapma

Kaybetme korkusu kadında daha çok var çünkü. İtiraf edemese de eşinin sözü bilinç altında çok büyük yer etmiş
Oral yapmiyorum diye kaybedeceğim adamın giderse ekıme gitmezse kasıma kadar yolu var be calcı

Konu fake.eski yorumlarina bakin.nisanliymis ama aldatiyomus kendine hakim olamiyomus konu sahibi.ne ara evlenmiste hamile kalmis.
Ay yemın et.
Hakkımı helal etmiyorum valla adama sınır oldum ıkı sıgara ıctım konuya yazarken

Ay yemın et.
Hakkımı helal etmiyorum valla adama sınır oldum ıkı sıgara ıctım konuya yazarken
Şimdi gördüm bende duvarına yazmış.
Gel gidelim, yine minnoş kalbimiz kırıldı. Gözyaşlarım pıt pıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…