- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
-
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirkiz
Cinsel birleşme değil orgazm yasakmış orgazm.Hamile olmadan önce söylemişti bunuyani benim anlamadığım cinsel birleşme dışında zevk vericek çok şey var ama bana bu yapılmıyor
Ahahahaha çok tatlısınızGururun falan kırılmıyor mu sana oyle dedıgınde
Sabaha kadar kaysın gozun millette senı bekliyordu haddını bil tipine bak diyemiyor musun
Gerçekten miAslında sadece lafta. Bana çok bağlı bunu yapcak biri değil
Gururun kırılmıyor mu sana oyle dedıgınde?Ahahahaha çok tatlısınız
AaaaCinsel birleşme değil orgazm yasakmış orgazm.
TamamSen de onun emcüğünü emme, zorunda mısın
Görsün nasıl oluyo emcüksüz
NeyyyyBana yakismaz onu demek. Ben kendi anladım ne istediğimi istiyorum
Eveeet.
Gelişine vuruyorsun yemin ederim harika ahahahahhahahE iyi o zaman sadece laftaysa. Amaaan biz de ne sandık hemen.
Sizin orgazm olmamanız gerekiyor. Yani rahmin kasılmaması lazım doktor dediyse. Zaten hamilelikte kadına oral yapılmaz, enfeksiyon kaparsınızEvet yapmıyoruz zaten
Tamam teşekkürlerHaklıısnız istiyorsunuz ama o sırada rahmınız kasılacak gevseyecek, tehlıkenız de varmıs, bence 3 ay dişinizi sıkın..
Ona yakismazmıs oyle seyler demek yanı cumlenın cırkınlıgının farkında kendısı, ben seni anladım diyormus ve orala devam ediyormus.Neyyyy
Seni ilgilendiriyor mu acabaValla Asiye en azından millet tövbe istiğfar çekip cisellikle alakalı bir konudan diğerine girmiyorhınzır Asiye gel gitme gel
adam cozumu sende ariyor sen cozumunu bizde ariyorsun. git beyinden al hakkini soke soke derdin neyse.İyi o zaman dışarı mi kaysin gozum yani falan diyo
Kıyamaaam. Yakışmaz tabi ponçik bir hanıma öyle sözler.Ona yakismazmıs oyle seyler demek yanı cumlenın cırkınlıgının farkında kendısı, ben seni anladım diyormus ve orala devam ediyormus.
Ben boyle anladım
Gelişine vuruyorsun yemin ederim harika ahahahahhahah
Hayır bunlarin hepsi aynı anda olmadı tabikiOna yakismazmıs oyle seyler demek yanı cumlenın cırkınlıgının farkında kendısı, ben seni anladım diyormus ve orala devam ediyormus.
Ben boyle anladım
Sayende cınsel organ gormus, adamın gırdıgı hallere bak evlerden ırak bir tipBazen yapmicam diyorum. Anlasin diye. Anlaşmazlığa yatiyo. Yine yapan ben ölüyorum. Bı kez dedi kadınlarla erkeklerin cinsel organı bir deil sizinki daha geniş dedi
Tamam o zamanHayır bunlarin hepsi aynı anda olmadı tabiki
Evet lafta çok şükür bu konu dışında iyiyizE iyi o zaman sadece laftaysa. Amaaan biz de ne sandık hemen.
Ya niye gözümüzde canlandiriyorsun ki. Gidiyorum ben.Ona yakismazmıs oyle seyler demek yanı cumlenın cırkınlıgının farkında kendısı, ben seni anladım diyormus ve orala devam ediyormus.
Ben boyle anladım