hamileyim galiba

aytixsxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
47
1
86
43
İstanbul
günaydın arkadaşlar çok umutluyum 22 kasımda adet olmam lazım ama bir haftadır karnım ağrıyor kasıklarım ara ara ağrıyor karnım çok sert birde 16 kasım yani pazar günü kahverengi lekeler iç çamaşırımda vardı ogun oldu başkada olmadı aynı ilk adet olurya insan lekeler olur aynen öyle oldu kahverengi idi sadece kızlar sizce ben hamilemiyim allah aşkına cevap verin böyle olan varmı

bir an önce dr a gitsen canım daha iyi olur bence
çünkü gelen kahverengi akıntı
eğer hamile isen düşük belirtisi olabilir
acaba mı deyip beklemektense
dr gir hem kan testi yaptır hemde için rahatlasın
Allah gönlüne göre versin

jnm bi test yaptır inş hamişsindir.
benim adet olmam gereken zamanda bi kaç damla çok az açık renk kan gelmişti belki de hamişsindir adet olman gereken zaman dan 1 hafta geçiktiyse hemen bi eczaneye git ve test yap.
inş hamişsindirrr jnm.
o leke gelmeseydi adet geçikmesi olabilir.belkide diyebilirdim bence de vakit kaybet meden doğru drrr. bize de haber ver amaaaa .

Arkadaşlar çok teşekkür ederim dün evde ikitane test yaptım anında ikinci çizgi çıktı yarın doktora gitcem okmeydanında sıra alabildim oraya giden varmı nasıl acaba

çok sevindim canımmm ....gözün aydınn allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Bişey sorucam ne zamandır bekliyosun bide akıntın falan oldumu hiç sık idrara çıkma falan anlatırmısın bize?

evet canım allaha sukur bende hamıleyım gecen sene 7aylık hamıleyken bebegımı kaybetmıstım sımdı yıne nasıp oldu sukurler olsun
temmuz hamıslerı topıcıne beklıyoruz canım

Ayy 1.5 yıldır mı bekliyosun morel oldun valla bana bende 10 ay oldu bekliyorum ve iyicene ümitsizliğe kapılıyommm.herhangi bi tedavi gördün mü canım yoksa doğal yollamı oldu. Bide sık idrara çıkma falan olmadı mı beyaz akıntı diyolar mesela onlar olmadı mı hiç?

Ya nie bana kimse cevap vermiyo hüzün yılı sen de yazarmısın en erken belirtilerini canım bana? Bende bazı anormallıler var ama anlıyamıyorum. Adetime 8 gün var 2 gündür inanılmaz yanıyorumm böle ateş gibi oluyo yanaklarım vücüdum sonra bide acayip karnım agrıyomu acıyomu ayırt edemiyorum işte ama geçiyor sürekli değil.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim dün evde ikitane test yaptım anında ikinci çizgi çıktı yarın doktora gitcem okmeydanında sıra alabildim oraya giden varmı nasıl acaba

canım tebrikler rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :CüvCüv:sorduğun hastaneye ben hiç gitmedim canım bu konuda yardımcı olamayacağım .......
senin adına çok sevindim canım bizlerede dua et :Saruboceq:

yüzün_yılı çok geçmiş olsun senağlamabalım bak rabbim tekrar nasip etmiş:CüvCüv: çok zor olmalı senin için hihoyyyt ama şimdi oh ne güsel ya rabbim banada nasip etsin olmyan herkese dua edin bize kızlar :Saruboceq:

canım benım kasıklarımda agrı oluyodu bıde goguslerım asırı derecede buyudu ve acıyodu
canım sureklı et yemek ıstıodu :))
bıde akıntım cok fazlaydı baskada bır belırtı gormedım
zaten regl gectıkten bırgun sonra testyaptım pozıtıf cıktı

bitanem daha önce hamiş olmadım :CüvCüv yüzden sana nasıl cevap yazayım hamiş arkadaşlar cevap yazarmısınız hihoyyythihoyyyt

Kızlar benim adetim 22 kasımda olması gerekiyordu ama son aylarda adetlerim düzensiz oldu eylül ayında 2 keere adet oldum erken yumurtladım heralde bu ay ilk nasıl öğrendim miğdem bulandı balık pazarına gittim nerdeyse kusucaktım (afedersiniz) sonra kahverengi akıntım geldi 17 sinde ilk defa böyle birşey görmüştüm hep okuyordum kk de kesin dedim bu yerleşme kanamasıdır. Sonra kasıklarıma iki kasığıma birden aynı adet sancısı gibi sancı oluyor karnım taş gibiydi karnımda çok ağrıyor göğüsler dolgun ama fazla his etmiyorum uykum çok var birde akıntım çok var inşallah herkeze nasip eder allahım ben normal yolla oldu iltahap vardı fitil kullanıyordum bu ay hiç birşey kullanmadım hergün ilişki yaşadık son bir haftadır ilişki olmadı zaten insan hamile olunca kesin anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…