• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim galiba

Kızlar inşallah yardımcı olmuşumdur. Sakın sıkıntı yapmayın bende buay olmassa rahim filmi çekerim diyodum şükürler olsun gerek kalmadı ben birde çok üşüyorum kansızlıktanmı anlamadım donuyorum yarın hastaneye gidicem okmeydanına acaba orası nasıl

Kızlar benim adetim 22 kasımda olması gerekiyordu ama son aylarda adetlerim düzensiz oldu eylül ayında 2 keere adet oldum erken yumurtladım heralde bu ay ilk nasıl öğrendim miğdem bulandı balık pazarına gittim nerdeyse kusucaktım (afedersiniz) sonra kahverengi akıntım geldi 17 sinde ilk defa böyle birşey görmüştüm hep okuyordum kk de kesin dedim bu yerleşme kanamasıdır. Sonra kasıklarıma iki kasığıma birden aynı adet sancısı gibi sancı oluyor karnım taş gibiydi karnımda çok ağrıyor göğüsler dolgun ama fazla his etmiyorum uykum çok var birde akıntım çok var inşallah herkeze nasip eder allahım ben normal yolla oldu iltahap vardı fitil kullanıyordum bu ay hiç birşey kullanmadım hergün ilişki yaşadık son bir haftadır ilişki olmadı zaten insan hamile olunca kesin anlıyor

canım hayırlı olsun bebişinn..bende anlattıların hepsini yasadım hatta fazlasını yasadım buay ama adet oldum sonunda..kasıklarda batma seklinde agrılar mide bulantısı bel agrısı akıntı sık idrara cıkma hepsini yasadım ama bunların hepsi enfeksiyondan ibaret cııktı bnde cok umutlanmıştım ilk kez bukadar ama adet oldum ama adetim cok az oldu ilaç kullanıorum ondanmı acaba bilmiorum ama cok az sürdü anlamadım bitti bile neyse kalın saglıcakla umudumu hiç birzaman yitirmicem sizde y,trmeyin hepiniz güzel haberler yazın..sositosositohihoyyyt

canım çok sevindim gözün aydın allah kucağında görmeyi nasip etsin.inşallah dua et bize rabbim bizede nasip eder inş.

Tebrik ederim,Allah hayırlı sağlıklı doğum nasib etsin.Darısı başımıza bize de dua et olur mu?

kızlar bişey sormak istiyorum benim 22 kasımda adet olmama gerekiyor akımtım yok denecek kadar az ve hiç bir belirti yok karnımda hafif bir sancı oluyo ara ara ama adet sancısına benzemiyo bu yerleşme kanaması herkeste olur mu? ay çok merak ediyorum test yapsam çıkmaz daha herhale ne yapsam zaman geçmiyor.

allah herkese nasip etsin kızlar yatmadan her akşam dua ettim yarabbim butün kullarına hayırlı evlatlar nasip et geçen ay rüyamda 1-2 kere bebek görmüştüm ablamda 6 haftalık hamile

Arkadaşlar çok teşekkür ederim dün evde ikitane test yaptım anında ikinci çizgi çıktı yarın doktora gitcem okmeydanında sıra alabildim oraya giden varmı nasıl acaba

Canım tebrik ederim, allah tamamına erdisrin :)) bu arada adetine kaç gün kala test yaptın ??
benimde bugün olmam lazım test yapsam çıkarmı acaba diye merak ediyorum

kızlar inşallah hepinizinde hayırlı haberlerini alırız ben 22 kasımda adet olmam gerekirdi ama dün öğrendim idrar testinde akşamda yaptım 1saniye içinde 2 çizgi çıktı sabahta yaptım hemen çıktı

tebrikler arkadaşım Allah tamamına erdirsin net çift çizgiyi 4 gün kala gördebildiğine göre erken yumurtlama olmuş olmalı darısı bizlere inşallah

aytiss bebegin hayirli olsun cok sevindim.bugun actigin sayfadada sana yazdim tekrar soyluyorum ,hastane hakkinda bir endisen olmasin gercekten cok iyi.cihazlari yeni ve gelismis o yuzden korkma.ama leke icin bence hemen doktora git.dusuk belirtisi olabilir

evet canım allaha sukur bende hamıleyım gecen sene 7aylık hamıleyken bebegımı kaybetmıstım sımdı yıne nasıp oldu sukurler olsun
temmuz hamıslerı topıcıne beklıyoruz canım

ço geçmiş olsun.allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.yarana dokunmasam birşey sorcam.bende 6,5 aylıkken bebeğimi kaybettim.sen ne zaman kaybettin,ne kadar korundun.yani hamile kalma sürecin ne kadar.yardımcı olursan çok sevinirim.çok korkuyorum ben,aynı şeyleri yaşarım diye....

Aytiş tebrik ederim,Allah hayırlı sağlıklı doğum nasib etsin.Allah bizlere de nasib etsin.Aminnnnnnnnnnnnnnnnn.

Back
X