sence 16 haftalık bebeği alırım diyen doktor bunları düşünmüyr mu sanıyorsun.hayat okadar güzel değil yada herzman senin yanında olmuyor.burdaki coğu arkdaş sana fikirler veriyor ama sen bir tek adım atmış değilsin.halen erkek arkdaşının ne diyceğini hesap edip duruyosun.erkek arkdaşın hakkında bir tek iyi şey düşünen kimse yok cünkü 16 haftalık bebeği aldıracak doktoru bulmuş dahası mı var
ben her arkadaşın fikirlerine değer veriyorum hepsini yapmak için sıraya koydum ben bu siteye girmeden önceki düşüncem anneme bile belki söylemeyip tek başına gidip başımın çağresine bakmaktı hiçbir hak idda edemeden kendimi savunamadan ikincisi erkek arkadaşıma aldırmak istemediğimi söyleyemiyordum ama şimdi erkek arkadaşıma istemedeğimi söyledim belli ettim ikinci adımım bu durumu kendi anneme söyleyip annem de sevgilimin annesini araması hakkımı sonuna kadar savunmak mücadele etmek pasif olmamak tek başına değil bu durumu her iki tarafın ailesiyle çözmek işte burdaki arkadaşlar sayesinde bu düşüncelere bu güce sahip oldum bu benim için en büyük adım oldu kendimde.. Erkek arkadaşımı savunmuyorum ona ben de kızıyorummm