- 10 Kasım 2014
- 582
- 204
evet canım bendede polikistik over var. 3 yada 3,5 cm olması lazım.Afedersin canim kist demissin bende polikistik over varda sendedemi var diye sormak istedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım bendede polikistik over var. 3 yada 3,5 cm olması lazım.Afedersin canim kist demissin bende polikistik over varda sendedemi var diye sormak istedim.
canım ben normalde yasminle korunuyordum ama iştr internette okuduguma göre bazen ara vermek gerekiyomuş bi ay bünye kendine geldin diye o bi ayda kondom kullanabilirdik evet ama artık geri çekilirim dediği için bende düşmedim üstüne geride çekildi o bi ay boyunca sadece bi kere cekilmedi dediğim gibi ondada dayanamadıgından olabilir zatendediğim gibi kızdıgımda hemen kalmazsın bi kereden diye teselli etti güya ama kalmışım allahım her isteyene nasıp etsin inşallah ben sadece beklenmedik şekilde karşılasınca duygu karısıklıgımdan sizlerden iyi sözler bekledim yoksa aldırmak gibi bi düşüncem asla yok sadece onu benimseme durumumda gel gitler yasıyorum bazen üzgün bazen normalim
Hamilee bir insanla konuşuyorsunuz. Rica edicem daha anlayışlı olun. Geri çekilme yönteminin ne olup olmadığını sormuş mu acaba ? Ben mi kaçırdım yoksa ? Ayrıca bir defalığına mahsus geri çekilmemiş eşi ve hamile kalmış. Üstüne üstlük iyi şeyler duymaya ihtiyacı olduğunu söylemiş, bunda anlamayacak ne var ? Lütfen biraz saygı. Bir de şöyle yazayım SAYGI !
Anladim canim benimde kist mm mis kucukmus yani ona bisey yapmadi klomen verdi adetim yine gelmedigi icin kullanamadim 10 gun sonra tekrar gel dedi sanirim hapla getircek adetimi ondan sonra ilaca baslicam sen nasil bir tedavi goruyosun.evet canım bendede polikistik over var. 3 yada 3,5 cm olması lazım.
korunmazsan hamile kalırsın beklemicek bişey yok geri çekilme korunma yöntemi değildir değildir değildir bir de şöyle yazayım DEĞİLDİR
hayırlı olsun
Erkeğin ilişki sırasında boşalacağını hissettiği anda çekilmesi iştegeri çekilmek derken tam olarak kastedilen ne yav?
Erkeğin ilişki sırasında boşalacağını hissettiği anda çekilmesi işte
nasıl anlamadın kız
Yalnız o polikistik over olmuyor.evet canım bendede polikistik over var. 3 yada 3,5 cm olması lazım.
bilmiyorum detaylı ama doktorumun bana dediği buydu. cminide ultrason resminde gördüm üzerine yazmışlardıYalnız o polikistik over olmuyor.
Polikistik overde birden fazla gelişip çatlamayan kistlerin oluşturduğu küçük küçük kistler vardır.
Mesela bende hem pcos hem de 3,5-4 cmlik kist var.
tek kisttir o. pcos değildir.bilmiyorum detaylı ama doktorumun bana dediği buydu. cminide ultrason resminde gördüm üzerine yazmışlardı