Hamileyim fakat beklemiyordum

canım ben normalde yasminle korunuyordum ama iştr internette okuduguma göre bazen ara vermek gerekiyomuş bi ay bünye kendine geldin diye o bi ayda kondom kullanabilirdik evet ama artık geri çekilirim dediği için bende düşmedim üstüne geride çekildi o bi ay boyunca sadece bi kere cekilmedi dediğim gibi ondada dayanamadıgından olabilir zatendediğim gibi kızdıgımda hemen kalmazsın bi kereden diye teselli etti güya ama kalmışım allahım her isteyene nasıp etsin inşallah ben sadece beklenmedik şekilde karşılasınca duygu karısıklıgımdan sizlerden iyi sözler bekledim yoksa aldırmak gibi bi düşüncem asla yok sadece onu benimseme durumumda gel gitler yasıyorum bazen üzgün bazen normalim

Bir cana kıyılmaz zaten canım. Allahım içine güzel duygular nasip etsin umarım kısa sürede alışır ve seversin bu durumu.

Yasiniz genc ve beklemediginiz icin boyle hissediyorsunuz.O dogunca yeniden dogmus gibi olacaksiniz.
Isteyerek hamile kalmama.ragmen ilk ogrendigimde bende afallamis, karisik duygular hissetmistim.Zamanla alisiyorsunuz.Ben yavrumla yeniden dogdum..

Hamilee bir insanla konuşuyorsunuz. Rica edicem daha anlayışlı olun. Geri çekilme yönteminin ne olup olmadığını sormuş mu acaba ? Ben mi kaçırdım yoksa ? Ayrıca bir defalığına mahsus geri çekilmemiş eşi ve hamile kalmış. Üstüne üstlük iyi şeyler duymaya ihtiyacı olduğunu söylemiş, bunda anlamayacak ne var ? Lütfen biraz saygı. Bir de şöyle yazayım SAYGI !

ben 8 aylık hamile iken babamı kaybettim rica ederim hastalık gibi lanse etmeyin şunu yaa, ben kötü bişey mi söylemişim doğrusu neyse onu yazdım

isteyen hala geri çekilmeyi kontrol yöntemi sanabilir 100 seneye bu algı kaybolacak diye umuyorum

evet canım bendede polikistik over var. 3 yada 3,5 cm olması lazım.
Anladim canim benimde kist mm mis kucukmus yani ona bisey yapmadi klomen verdi adetim yine gelmedigi icin kullanamadim 10 gun sonra tekrar gel dedi sanirim hapla getircek adetimi ondan sonra ilaca baslicam sen nasil bir tedavi goruyosun.

o bebeğin dünyaya geleceği varmış ki bi seferde allah size kısmet etmiş. ben evliliğimin ilk yılında bebek istemedim korunduk sonra yavaş yavaş hazır olduğumu farkettiğim an korunmayı bıraktık ve 4 ay geç hamile kaldım o zamanlarda çektiğim korkuları size anlatamam :KK43: bence halinize şükretmeniz lazım, bebek sahibi olan bütün kadınların bunun için bol bol şükretmesi gerek, Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
bide şöyle düşün cnm benim bebeğim şuan karnımda hareket ediyor o kadar müthiş bi duygu ki :anneadayı::anneadayı: bi kaç ay sonra sende bunları yaşayacaksın şuan üzüldüğün için kendine kızacaksın ve çok çook mutlu olacaksın emin ol :KK15:

evet canım bendede polikistik over var. 3 yada 3,5 cm olması lazım.
Yalnız o polikistik over olmuyor.
Polikistik overde birden fazla gelişip çatlamayan kistlerin oluşturduğu küçük küçük kistler vardır.
Mesela bende hem pcos hem de 3,5-4 cmlik kist var.

geçen muayenemde doktorumun söylediğini aynen aktarıyorum;''İnsan zihni anne karnına ilk düştüğü andan itibaren istenilip istenmediğini kaydediyor ve sonradan unutuyor.Bu nedenle aslında bilinç altımızda annemizin babamızın ne kadar mutlu oldukları kayıtlı hislerimiz ona göre şekillenir.'' bence mutlu olmalısın.ilk kalp atışını duyduğunda bütün bunlar için kendini kötü hissedersin unutma.o kadar tarifsiz ve güzel bir duygu ki hiçbir şeyle kıyaslanmadığı için anlatamıyorum şu an.her ultrasonda gördüğümde duygulanıp ağlıyorum.bambaşka bi şey.bunu yaşa ve tadını çıkar...hayırlı olsun

Yalnız o polikistik over olmuyor.
Polikistik overde birden fazla gelişip çatlamayan kistlerin oluşturduğu küçük küçük kistler vardır.
Mesela bende hem pcos hem de 3,5-4 cmlik kist var.
bilmiyorum detaylı ama doktorumun bana dediği buydu. cminide ultrason resminde gördüm üzerine yazmışlardı

öncelikle tebrik ederim canim sakın uzulme .. senin yerinde olmak isteyen başta ben! milyarlarca kadin var dr dr geziyoeum az once agladim Allahim nasip et diye dua ettimz kiymetini bil ve şükret ins sag salim kucagina alirsin

Hayirli olsun meleginn :)
20 yasindayim, 4 bucuk aylik hamileyim. Eger yasasaydi suan 1 aylik bi bebegim olacakti. Ve henuz evleneli 11 gun sonra 1. yilimiz. O kadar guzel bi duygu ki annelik, bu hisler cok baska. Ellerimle surekli karnimi sivazliyorum. :) Senin icin erken ise bana hayli erken, ki bende basta oyle dusunuyordum ama ultrasonda kalp atisini, ilk hareketlerini gorene kadar hersey.. Rabbim isteyene de nasip etsin. Saglikka kucagina alirsin insallah.

ben henüz evli değilim ama annelik fikri bile güç veriyor sanki hanımlar size? benim annelik duygularım kabarmamış demek ki bebekten önce sancıları düşünüyorum, çok uzak o_O

Allah isteyen herkese versin :emir_bebek:

Tebrik ederim. Bakin burada o kadar cok bebek isteyip de olmayan insanlar var ki.. Halinize sukredin once
Artik sizin caninizdan kaninizdan olan size her seyiyle muhtac yediginizle ictiginizle buyuyen bi melek var karninizda.
Kucaginiza aldiginiz an ilk defa aşık olacaksiniz bir şeye..
Allah anali babalı buyutsun canim. Tebrik ederim

X