Hamileyim fakat beklemiyordum

Nekadar tuaf gercekten kimi kadinlarimiz EVLAT EVLAT diye gece gunduz dualar eder kimide beklemiyordum supriz oldu der. yanlis anlama senin icin soylemedim bunu. Senin adina cok sevindim inanki dogdugu an onu kucagina aldigin zaman bu gunleri unutup gitceksin. Onun kokusu nefesi aglama sesleri senin bi parcan okadar mutlu olcaksinki eminim. Allah tum Isteyenlere versin OLMAYANLARA versin Insallah

Bilmediğin, daha önce yaşamadığın bir halden korkman, endişe duyman çok normal.

İçinde canlandığını hissettikçe ona bağlanacaksın. Kucağına aldında zaten, senden bir parça olacak; durumu hiç yadırgamayacak, sanki onsuz bir hayat hiç olmamış gibi hissedeceksin.

Mutluluğunuz mutluluk katsın inşallah.

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 9 aylık evliyim eşim 25 ben 23 yaşındayım çocuk sevmeyen bir insan değilim fakat en azından hazır hissedene kadar ortalama 2 3sene düşünmüyordum eşim istiyordu ama istemediğim için saygı duyuyordu evlendiğim günnden beri ilaçla korundum. İntMe arkadaşlar. Yaklaşık 9 aylık evliyim eşim 25 ben 23 yaşındayım çocuk sevmeyen bir insan değilim fakat en azından hazır hissedene kadar ortalama 2 3sene düşünmüyordum eşim istiyordu ama istemediğim için saygı duyuyordu evlendiğim günnden beri ilaçla korundum. İnternette okuduguma göre bi ay ara vermenin iyi oldugunu okumuştum o yüzden bi ay ara verdim fakat eşim yine geri çekiliyordu sadece bir sefere mahsus bu durum olmadı bende birşey olmaz diye düşünüyordum fakat adetim 1hafta gecikti kan testi yaptım hamileydim duyunca eşim yanımdaydı cok sevindi nedense bende garip oldum sevindim öğreneli bugun 3ncü günüm oldu aldırmayı hiç düşünmedim fakat karnımda bir bebegin olması beni bazen rahatsız ediyo dusunmesi bazen h bi sorun yok acıkcası cok karısık duygulardayım rabbim istemese tek sefere mahsus böyle olmazdı diyorum eşimi iyi görünce bende iyiyim ama psikolojik olarak bi rahatsızlıgımda var dün gece agladım mesela lütfen iyi hissedeceğim sözler duymaya ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum bu duruma alışmak için.. ernette okuduguma göre bi ay ara vermenin iyi oldugunu okumuştum o yüzden bi ay ara verdim fakat eşim yine geri çekiliyordu sadece bir sefere mahsus bu durum olmadı bende birşey olmaz diye düşünüyordum fakat adetim 1hafta gecikti kan testi yaptım hamileydim duyunca eşim yanımdaydı cok sevindi nedense bende garip oldum sevindim öğreneli bugun 3ncü günüm oldu aldırmayı hiç düşünmedim fakat karnımda bir bebegin olması beni bazen rahatsız ediyo dusunmesi bazen h bi sorun yok acıkcası cok karısık duygulardayım evliliğimle ilgili aklımda oturmamıs sorunlarım varken rabbim istemese tek sefere mahsus böyle olmazdı diyorum eşimi iyi görünce bende iyiyim ama psikolojik olarak bi rahatsızlıgımda var dün gece agladım mesela lütfen iyi hissedeceğim sözler duymaya ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum bu duruma alışmak için..
Canim ne kadar guzel bak ben 27 yasim var hamileyim 2 senedir evliyim keske daha erken cocuk sahibi olabilseydim diyorum.degerini bil yavas yavas kuzun karninda buyuyucek sen ona ve hamileliye alisacaksin ne kadar guzel duygu tadini cikartmaya bak ))

Öncelikle hayırlı olsun.. yeni evli olman, eşine ve ailene karşı sorumluluklarının daha yoğun olduğu bir donemde kendini hazır hissetmemen gayet normal.. çok mutlu olmalısın rabbim sana kendi canından bir mucize yollamış.. annesi bebiş bunları hisseder üzülür su donem senin sağlıklı ve çok iyi hissetmen Gerek kendini
rabbim hayırlı evlat nasip etsin

korunmayıp beklemiyodum demen çok saçma. ben o kadar çok istiyorumki, isteyen yanıp tutuşan dururken istemeyen hamile kalıyo işte :KK43:
korunuyordum fakat 1 ay ara verdim bünyem kendine gelsin diye o arada da geri cekilmeyle korunduk sadece 1 sefer uygulayamadık onda da kalmışım canım

Ayyyy :oops: öncelikle tebrik ederim!! Ne güzel gencecik anne olucaksiniz :anneadayı:
Kadin doktoruna gittiniz mi peki? Bir Ultrason yaptirin... O resmi alin ve bir albüme yapistirin.
Cocugunuzun kalbi atmaya basladiktan sonra mesela bir angelsound aleti ala bilirsiniz... onunla cocugunuzun kalb atislarini dinliye bilirsiniz...
Demek istedigim artik güzel seylere odaklanin.
Hamilesiniz! Ve bu kücük melek bir mucize :KK73:

slider01.jpg
ay bu alet ne güzelmiş. keseyi gördük biz de kalp atışını duyayım ben de alayım bundan hemen. yakında evime ultrason cihazı falan alıcam sanırım :))) zor bulunca böyle oluyor demek ki :)))

işte o zaman korunmamış oluyosun hiç kendini kandırma korunuyoduk diye
Evet bi seferlik korunmama sonucu bi ilişkiyle kaldım demem o ki beklemediğim için korunuyordum beklediğim için ilacı bırakmadım eşimde ilacı neden ara verdiğimi biliyodu ver devamlı geri çekilirken çekilmedi o ilişkide bunufa bn o sıra bilemem eşim söyleyince kızdım fakat bi kereden belki bişe olmaz dedim sonucta o ilişkide esime geri çekilme demedim kalayım eşim bilinçli geri çekilmemiş bu anlatabildimmi

Bende 10 aylik evliyim.ve 8 aylik hamileyim.Oyld zor vectiki 8 ayim.Yinede tarifi imkansiz bi duygu.Bebeginin senin icinde büyümesi hareket etmesi o tekmeleri. Anlatilamaz.keske daha erken evlenip cocugum olsaydi diyorum ama hersey kader kismet.Bence şükretmelisin.Etrafımda o kadar insan varki senelerdir her yolu denedikleri halde evlatlari olmuyo.Veren RABB'imiz tabiki. Ama büyük bi nimet oldugunu unutmamak lazim.Tebrikl ediyorum bu arada.RABB'im saglicakla kucagina almayi nasip etsin

ne güzelllllllllllll :KK43:
bizde bekliyoruz ama olmuyor :))
. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin sözlerin için inanıyorum iyi bir anne olacagıma istiyorumda istemiyo değilim fakat beklemediğim için şok oldum aklımda baska planlar vardı bu yüzden sarsıldımda biraz bu yüzden benim gibi planlar varmı varsa geçermi bilmek teselli duymak istedim sizlerden güzel dilekleriniz için çok sagolun allahım isteyenlereede en kısa zzamanda nasip eylesin..

Gercekten sabah sabah okudugum en ıyı haberlerden bırısydı:) Sizin adınıza çok sevındım bende çok ıstıyorum hamıle kalmayı bu arada bende 23 yasındayım 8 aylık evlıyım esımde 28 yasında :) biz hep bıraz daha zamanı var dıyoruz ama ben nedense çok ısteklıyım:)) Bu ayda adetım gecıktı ınsallah yanlışlıkla falan bı mucıze olur dua et banada:))
canımmcok sevindim inşallah beklrdiğin haberi alırsın benim 1hafta gecikmişti o ilişkimde adetimden sonra 3gün içerisinde olmuştu doktotada gittik tahlilden sonra geç dollenme olmuş demişti ne demek istedi bilmiyorum ama oldu işte :)

:21:Çok tebrik ederim canım . Benimde psikolojik bir rahatsızlığım var , arada senin gibi git gellerim oluyor ki biz çok isteyerek bebek sahibi olduk ona rağmen 3 gün iyi olsam 2 gün ağlıyorum korkuyorum iyi bir anne olabilecekmiyim diye , o yüzden sakın kendini kötü hissetme onu ultrasonda gördüğünde, kalp atışlarını duyduğunda hersey geçiyor, dünyalar senin oluyor. Sendede öyle olucak bak görüceksin. Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı nasib etsin inşallah. Bebeğinin uzun güzel bir hayatı olsun:KK200::nazar::emir_bebek: buarada tüm bebiş isteyenlere en kısa sürede nasib olsun inşallah:KK19:

Yazinda tekrar tekrar ayni seyler yazilmis bi duzenlermisin canim?
Kucagina aldiginda degisir o duygular, merak etme

Hayirlisiyla kucaginiza alin bende beklemedigim bi nda olmustu cok sasirmistim sizin gibi sdvinemedim en basta sonra tekmelerini hissedince su an cok mutlu oluyirum inanin ilk halinizden eser kalmiyor

Eşin sana danişmadan hamile birakmiş resmen. Bence bu yuzden biraz sinirleniyorsun ona. Ben olsam baya kizardim sonucta geri cekilecekmis ama sozunde durmamis. Keske kondom kullansaydiniz. Kendini hazir hissettigin zaman olurdu...

Eşin sana danişmadan hamile birakmiş resmen. Bence bu yuzden biraz sinirleniyorsun ona. Ben olsam baya kizardim sonucta geri cekilecekmis ama sozunde durmamis. Keske kondom kullansaydiniz. Kendini hazir hissettigin zaman olurdu...
evet ama almadı almam lazım deyip üşendi belkide geri çekiliyodu ama o bi seferlikte cekilmedi haberim olmadan anlayamazdım hamile oldugumu öğrendiğimizdede istiyordum ondan cekmedim dedi yani istediğini biliyotdum ama saygı duyuyodu yanı o anlık dayanamadı mı bilmiyorum suan onun için hiç bi sorun yok benim içinde yok ama işte hem bi kereden böyle olmanın soku gerçekten baska kızsamda belli edemiyorum sevincli cunku ama o gün kızmıştım neden yaptın diye sonra tek sefer de de kalmam herhalde diye üzerine gitmemiştim

1,5 yıldır korunmadığım ve yumurtlama zamanlarımı takip ettiğim halde hamile kalamıyorum. Bu tür yazıları okudukça da içim o kadar kötü oluyor ki... :KK61:

Öncelikle hayırlı olsun. Çoğu kişi aylarca, yıllarca uğraşırken senin tek seferde başarabilmiş olman gerçekten bir mucize. Bunun için şükretmelisin bence.

Evliliğin çok yeni ve yaşın genç olduğundan kendini hazır hissetmeyebilirsin ama eminim ki kalp atışlarını ve hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra tüm düşüncelerin değişecektir.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Darısı bizim gibi çocuk hasretiyle tutuşanların başına :KK68:

Bak canim benimde boyle olmustu evliligin ilk 2. Ayiydi bn istemiyorum erken diyodum esimle bu sekil bisey oldu hamile oldugumu ogrendim kendm test yaptigimda esime nasil kiziyordum senin yuzunden ben yeni ailemden ayrildim hazir degilim kotuyum cunku geceleri ailem aklima gelip aglardim bu sartlarda iyce mahvolurum dedim ve daha kontrole gitmeden kanamam oldu dehset agriyla esim hastanye goturdu kimyasal gebelik dedi dustu istemedim ama uzuldum. Simdi 10 aylik evliyim pko oldugunu ogrendim adetim duzensiz zor gebe kalirsin dedi ozaman anladim keske hayirlisi deseydim dedim sakin bak kotu dusunme hayirlisini dile lutfen tedaviye baslicaz gercekten cok uzuluyorum cok istiyorum Rabbimin bi bildigi var umarim bende senin gbi bi mucize ile hamile kalirim. :KK43:

Çok şanslısınız gerçekten. Muhteşem bir şey olsa gere tek seferde hamile kalabilmek. Ben 4 yıldan fazla oldu uğraşıyorum, herhangi bir sorunumuzda yok ama olmuyor işte. Biz artık Rabbimin ol demesini bekliyoruz. Rabbim bizi ve bizim gibi evlat hasretiyle yananların kucağını doldursun inşallah.
Sizlerede sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, o melek yüzünü gördüğünüzde çok mutlu olacaksınız eminim.

X