- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilee bir insanla konuşuyorsunuz. Rica edicem daha anlayışlı olun. Geri çekilme yönteminin ne olup olmadığını sormuş mu acaba ? Ben mi kaçırdım yoksa ? Ayrıca bir defalığına mahsus geri çekilmemiş eşi ve hamile kalmış. Üstüne üstlük iyi şeyler duymaya ihtiyacı olduğunu söylemiş, bunda anlamayacak ne var ? Lütfen biraz saygı. Bir de şöyle yazayım SAYGI !korunmazsan hamile kalırsın beklemicek bişey yok geri çekilme korunma yöntemi değildir değildir değildir bir de şöyle yazayım DEĞİLDİR
hayırlı olsun
Oyle cnm bende agustosta dusuk yaptim 1 sene oldu hala bekliyorum Rabbim bizlerede nasip etsin insallahmartta düşük yaptım geçen sene ağustosta evlenmiştim. hala beklemedeyiz bakalım. rabbimin hikmetinden sual olunmaz ama istemeyene yağdırıyor mevlam
Bak canim benimde boyle olmustu evliligin ilk 2. Ayiydi bn istemiyorum erken diyodum esimle bu sekil bisey oldu hamile oldugumu ogrendim kendm test yaptigimda esime nasil kiziyordum senin yuzunden ben yeni ailemden ayrildim hazir degilim kotuyum cunku geceleri ailem aklima gelip aglardim bu sartlarda iyce mahvolurum dedim ve daha kontrole gitmeden kanamam oldu dehset agriyla esim hastanye goturdu kimyasal gebelik dedi dustu istemedim ama uzuldum. Simdi 10 aylik evliyim pko oldugunu ogrendim adetim duzensiz zor gebe kalirsin dedi ozaman anladim keske hayirlisi deseydim dedim sakin bak kotu dusunme hayirlisini dile lutfen tedaviye baslicaz gercekten cok uzuluyorum cok istiyorum Rabbimin bi bildigi var umarim bende senin gbi bi mucize ile hamile kalirim.
söyledikleriniz beni etkiledi arkadaşlar inşallah rabbim saglıcakla bir çocuk nasip eder sizlere hayırlısı ile bende zaman geçtikçe ona alışacagımı düşünüyorum bende gerçekten tek seferde allahım verdiyse vardor sebebi diyorum aile ilişkimiz pek iyi sayılmazdı belki o herşeyi değiştirecek eşim belki daha iyi anlayacak herşeyi çünkü hala oturmamıs sorunlarımız vardı eşim evli oldupumuzun bilincini bazen unutup sorun bile denmeyecek seylerin büyütülüp canımı acıtışları vardı bu bebek inşallah onun bilincine vardırır inşallah hepimiz için güzel olur herşey allahım isteyen herkese nasip etsin dilerimÇok şanslısınız gerçekten. Muhteşem bir şey olsa gere tek seferde hamile kalabilmek. Ben 4 yıldan fazla oldu uğraşıyorum, herhangi bir sorunumuzda yok ama olmuyor işte. Biz artık Rabbimin ol demesini bekliyoruz. Rabbim bizi ve bizim gibi evlat hasretiyle yananların kucağını doldursun inşallah.
Sizlerede sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, o melek yüzünü gördüğünüzde çok mutlu olacaksınız eminim.
adam senden zorla çocuk yapmış yaniEvet bi seferlik korunmama sonucu bi ilişkiyle kaldım demem o ki beklemediğim için korunuyordum beklediğim için ilacı bırakmadım eşimde ilacı neden ara verdiğimi biliyodu ver devamlı geri çekilirken çekilmedi o ilişkide bunufa bn o sıra bilemem eşim söyleyince kızdım fakat bi kereden belki bişe olmaz dedim sonucta o ilişkide esime geri çekilme demedim kalayım eşim bilinçli geri çekilmemiş bu anlatabildimmi
haklısın fakat geri çekiliyordu normalde o anlık dayanamadıgından dolayı oldugunu düşünüyorum belki o sıra o da bi seferde bişe olmaz diye düşündü çünkü ben kızdıgımda o an bana olmamıştır bişe kaç ay uğraşanlar var demişti o ilişkiden sonrada geri çekilerek devam ettik ama olmuş bi kereden işteadam senden zorla çocuk yapmış yani
ben böyle bir eşe güvenmezdim, açıkçası sana üzüldüm isteklerine saygı duymayan bir eşin var
haklısın fakat geri çekiliyordu normalde o anlık dayanamadıgından dolayı oldugunu düşünüyorum belki o sıra o da bi seferde bişe olmaz diye düşündü çünkü ben kızdıgımda o an bana olmamıştır bişe kaç ay uğraşanlar var demişti o ilişkiden sonrada geri çekilerek devam ettik ama olmuş bi kereden işte
korunmazsan hamile kalırsın beklemicek bişey yok geri çekilme korunma yöntemi değildir değildir değildir bir de şöyle yazayım DEĞİLDİR
hayırlı olsun
Ben öyle korundum bi süre sonra bende meryem üzerli öyle hamile kalmış öğrendim aklıma şüphe girdi korunmayi bıraktım 13 aydir uğraşıyoruz çocuk yok çünkü öyle korunup da sorunu olmayanlar gene de kalıyolar bırak korunmayi bence inanki aramasi çok zor1 yıldır geri çekilme yöntemiyle ilişkiye giriyoruz eşimle. Bu şekilde hamile kalanları duyunca acaba problemim mi var diye sormadan geçemiyorum kendime :/
canım ben normalde yasminle korunuyordum ama iştr internette okuduguma göre bazen ara vermek gerekiyomuş bi ay bünye kendine geldin diye o bi ayda kondom kullanabilirdik evet ama artık geri çekilirim dediği için bende düşmedim üstüne geride çekildi o bi ay boyunca sadece bi kere cekilmedi dediğim gibi ondada dayanamadıgından olabilir zatendediğim gibi kızdıgımda hemen kalmazsın bi kereden diye teselli etti güya ama kalmışım allahım her isteyene nasıp etsin inşallah ben sadece beklenmedik şekilde karşılasınca duygu karısıklıgımdan sizlerden iyi sözler bekledim yoksa aldırmak gibi bi düşüncem asla yok sadece onu benimseme durumumda gel gitler yasıyorum bazen üzgün bazen normalim1 yıldır geri çekilme yöntemiyle ilişkiye giriyoruz eşimle. Bu şekilde hamile kalanları duyunca acaba problemim mi var diye sormadan geçemiyorum kendime :/
iste canim benim herkez neler yasiyor vardir bir hayir herseyi duzeltmesi icin Rabbimin sana bir hediyesi ona iyi bak sukret duanida tum isteyenlerden esirgeme Allahim saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin. Haa dogunca beni hatirlamazsin belki ama aklina gelirse bu anlattigim yasadigim seyler benim icinde kocamanca op: +: )söyledikleriniz beni etkiledi arkadaşlar inşallah rabbim saglıcakla bir çocuk nasip eder sizlere hayırlısı ile bende zaman geçtikçe ona alışacagımı düşünüyorum bende gerçekten tek seferde allahım verdiyse vardor sebebi diyorum aile ilişkimiz pek iyi sayılmazdı belki o herşeyi değiştirecek eşim belki daha iyi anlayacak herşeyi çünkü hala oturmamıs sorunlarımız vardı eşim evli oldupumuzun bilincini bazen unutup sorun bile denmeyecek seylerin büyütülüp canımı acıtışları vardı bu bebek inşallah onun bilincine vardırır inşallah hepimiz için güzel olur herşey allahım isteyen herkese nasip etsin dilerim
Aynen sual olunmaz isyan da etmek istemiyorum Allaha ama o kadar dua ediyorum Allaha o kadar yalvardim ama maalesef. . Istemeyene dediğin gibi yagdırıyor mevlam vardır bi hayır. Allah sanada banada isteyen herkese de versin. Hakkımızda hayırsız olduğu için vermiyorsa da hayirliya çevirip öyle versin cumlemizemartta düşük yaptım geçen sene ağustosta evlenmiştim. hala beklemedeyiz bakalım. rabbimin hikmetinden sual olunmaz ama istemeyene yağdırıyor mevlam
Afedersin canim kist demissin bende polikistik over varda sendedemi var diye sormak istedim.sen konuyu açmışken önce doğum kontrol hapıyla ilgili 1ay ara vermenin iyi geldiğiyle ilgili olan bilgi yanlış. okuyan varsa bilgilendirmek istedim. onun dışında canım çocuk diye ölüyorum diyebilirim. hap aylarca kullanmadım ama yine kalamadım kistimden dolayı. ve eminim bebeğini hissetmeye başladığında her şey senin için olumlu yönde düzelicek. kalp atışlarını duymaya başladığında hareketini hissetmeye başladığında mutluluğun ve ona olan sevgin gelişicek. kendini üzme hiç her şey çok güzel olucak hayatında. hem eşinde istiyomuş ne kadar güzel