- 20 Mayıs 2022
- 11
- -7
- Konu Sahibi Ordulu-kiz
Merhaba arkadaşlar hamileliğimi 5. Haftamda öğrendim şuan 9 haftalık hamileyim, öğrendiğimden beri sürekli eşimle kavga halindeyiz ve o bu konuda hassas yaklaşması gerekirken hic cekinmeden benimle kavga edebiliyor defalarca anlattim elimde olmadan bazen huysuz olabiliyorum diye ama yok en son yaşadığımız olayi anlatayım. Eşimin annesi arayip esimden il disindaki ablasindan birşey alip gelmesini istemiş bende bunu duyunca aklinda ne var diye sordum istiyorum ki beni bebegimizi düşünsün benim eşim hamile onu birakip nasil gideyim desin 10. Katta oturuyoruz ve yan komsumu bile tanımıyorum bisey olsa koşup gelicek kimse yok ama o benim bu düşüncemi duyunca bencilsin dedi o kadar zoruma gitti ki bugüne kadar ailesiyle ilgili 1 tane olumsuz bisey yaşatmadım ondan daha cok dusundum ailesini.. Ellimdeki telefonu yere firlatip aglayarak banyoya gittim kapiya tekme atmis suan ayagi dikişli saeece şu sahneyi hatirliyorum ayagindan kanlar süzülen yerde yatmis ölmek istiyorum artik diye aglayan bi adam.. Hic sevmedigimi bildigi halde bu saldirganligini gordugume mi üzülsem 30 yasinda baba olacak adamin ergenler gibi yere yatıp ölmek istiyorum diye agladigina mi üzülsem sürekli bu kavgalar yüzünden ağladığım için bebegime verdigi zararlara mi üzülsem.. hamileyim diye mi boyle ince dusunmesini bekliyorum bilmiyorum ben mi abartiyorum hanımlar. Son olarak sunuda belirteyim 2 hafta önce annesi köye gezmeye gidecekti ama biz öğün cok kotu kavga ettik 2 saat agladim beni o halde birakip annesine güle güle demek için kalkip 2 saatlik yola gitti ve yine yanimda kimse yoktu yani bu kadin hamile evde tek başına birakip gidiyorum bu kadar ağlamadan sonda basina bisey gelir mi diye dusunmeden cekti kapiyi cikti gitti o yuzden suan beni ve bebegimizi dusundugunu gormeyi istiyorum ama o bana bencilsin diyo bi akıl verin kavga etmekten sinirlerimi bozmaktan hic cekinmiyo ve aşırı düşüncesiz..