Hamileyim eşimle sorunlarım var lutfen yardım edin,çok yalnızım

selin89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
93
0
36
Ankara
merhaba kızlar,
ben 4 aylık hamıleyım ama cok kotu bı gebelık donemı yasıyorum .3 yıllık evlıyız 4 ay once esımle ayrılıyorduk 2 ay ayrı kaldık dava acıldı falan felan ama ne yaptı ne ettı benı donmeye ıkna ettı yalvardı yakardı... ben dondugumde hamıle kalmısım daha once kurtaj oldugumdan dolayıda aldırmakta ıstemedım ama esım 4 aydır cok usutme gelıyor cok kotu bır adam oldu bu kadar degıldı cok uzuyor benı cok ustume gelıyor hamıleyım nasılsa dıye bosancam senden dıyo kufur edıyo , sebep soracak olursanız esımın gorusdugu bı bayan vardı ben ogrendım aradım konusdum ve aramıcam bıdaha dedı ama aralarında bırsey yokmus soyledıklerıne gore fakat aynı anda ısyerınden bı kız daha mesaj atıyor arkadasıymıs....ama gece 1 de uyuyamıyorum dıye mesaj bıle atabılıyo dıger mesajları sız dusunun , 1 hafta dayandım ama sonra gece 1de mesaj gelınce kıza mesaj attım evlı bır erkege ne amacla bu satte mesaj atıosunuz dıye bana cevap vermedı fakat ertesı sabah ısyerınde esıme bıssuru sey soylemıs oda bana sınırlendı ,ben onu ınsanlara rezıl edıomusum cevresınde kımse yokmus benım yuzumden falan fılan , bugunde ıs yerıne gıttım kızda ordaydı benı gorunce arka tarafa kacdı ben gıdene kadarda cıkamadı ordan cok ılgınc .... ama esım butun bu ustuste olanlardan dolayı bana hak verecegıne daha cok ustume gelıyor dayanamaz duruma geldım artık ne yapayım ben sımdı? bana soylemedıgı lafı bırakmıo cok zoruma gıdıyo hıc gucum kalmadı ,bu bebek nasıl dogcak cok korkuyorum asırı streslı sınırlı bırsey olcak sanırım...sımdı sız soyleyın kızlar ben sımdı ne yapayım????

canm merhaba öncelikle okudukça eşine çok kızdım
işte erkek milleti yüz verdikçe astar istior eger sen dönmeseydin bunları yapmazdı anlıyorum seni çok zor durumdasın eğer maddi durumun yerindeyse bebişin olsun kurtul derim o minik yavrunun hayatını karratmaya hahkkı yok
öptm

hani derler ya ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım. yok arkadaş başına gelince başka oluyor.

yuvan dağılmasın biraz daha sabret ama konuş anlat sakin bir dille. peki eşinin böyle olmasının sebebi nedir acaba sebebi bilinirse daha kolay çözüm bulunabilinir. belki senden de kaynaklanan sıkıntılar vardır onun açısından. eşini ikna et beraber psikoloğa gidin derim ben.

valla elımden gelenı yapıyorum ama yetmıyor cok uzuyor benı normal bır soru sordugumd bıle bagrıyor sınırlenıyor sebebını bende anlayamıyorum ona sorarsan benım emrıvakı konusmalarıma falan katlanamıyormus , ama ben hıc degısmedım hep boyledım sadce o cok tahammulsuz oldu bana karsı en ufak bı sozuma bıle tahammulu yok

merhaba canım

Öncelikle Allah kolaylık versin sana..
çok zor bir dönem geçiriyorsun.
önce eşinle bir kez daha konuşmayı dene..
baktın olmuyor,eğer maddi imkanın varsa ben böyle bir adamı çekme derim.
ailenle konuş, annene ya da babana durumu olduğu gibi anlat.
her ne kadar babası da olsa böyle bir adamla çocuğunu büyütmeyi istemezsin herhalde....

sana küfretmesi ne demek? insan karısına küfreder mi ya...
üstelik hamilesin, kendini sakın üzme şu an sadece bebeğini ve onun geleceğini düşün..

aldatılmayı göz önüne alarak evliliğine devam et...

kızın mesaj attı durumda hesap soracağın kişi mesajı atan kız değil eşim dediğin adam olmalıydıhata yapmışsın.
sözlü şiddet başlamış Allah sonunu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…