Soruyorum çirkinleştim mi diye keşke hep hamile olsan diyo. Bu halimi çok seviyomuş. Bence artık çocuğunun annesi gözüyle bakıyo.Benim arkadaşımın eşide bebeğime saygı duyduğum için birliktelik yapmam demiş arkadaşıma doğana kadar el sürmemişti..ki arkadaşım evliykende kiloluydu hemde fazla kilolu yani...
Bazen erkekler eşleri hamileyken onu karısı gibi değilde anne gibi gördükleri için birlikte olmak istemiyorlar mis bebeğe zarar verme korkusuda çok fazla oluyormuş sende onun yanında soyunma banyo yapma belki fiziksel görüntüde değil psikolojik olarak seni öyle görmek istemiyor olabilir
Yok canım saçmalıyırsun hamilelikten birlikde olmak istememesi normal acaba duşa gelmemesinin sebebi anne olabilirmi utanmışdır yanınızdamı.Benim eşimde hiç durmamışdı töbe töbe insan az müsaade eder yaa bence şanslısınız doğumdan sonra geçer
İnşallahYok canım saçmalıyırsun hamilelikten birlikde olmak istememesi normal acaba duşa gelmemesinin sebebi anne olabilirmi utanmışdır yanınızdamı.Benim eşimde hiç durmamışdı töbe töbe insan az müsaade eder yaa bence şanslısınız doğumdan sonra geçer
Ya bi de bazen ağrım olduğunda masaj yapmasını istiyorum onu bile istemeyerek yapıyo gibi geliyo iki dakika elini sürüyo okadarYok canım saçmalıyırsun hamilelikten birlikde olmak istememesi normal acaba duşa gelmemesinin sebebi anne olabilirmi utanmışdır yanınızdamı.Benim eşimde hiç durmamışdı töbe töbe insan az müsaade eder yaa bence şanslısınız doğumdan sonra geçer
Biraz eşinizede zaman verin hatırlıyorumda doğuma girmeden bi gece önce eşim bi tuhafdı annem bizdeydi o gece o bile şaşırmıştı sezeryan olduğu için çok korkmuş öle söylemişti sonraYa bi de bazen ağrım olduğunda masaj yapmasını istiyorum onu bile istemeyerek yapıyo gibi geliyo iki dakika elini sürüyo okadar
Cnm çoğu erkek zarar vermekten korkar bebeğe bende 2ay önce doğum yaptım benim eşimde oyleydi zamana bırak artık sen annesin bebeğini düşün inan bunlar küçük şeyler herşey yoluna girerMerhaba. Buna benzer bi konuyu yine paylaşmıştım sizinle. Hamile olduğum için eşim birlikte olmak istemiyor korktuğunu söylüyordu hep. Yanağımı öpmenin ötesine bile geçmiyor demiştim. Duşa girmek için yardımını istiyorum akşamdan beri annem yardımcı olsun diyor. Şişmanlamış vücudumu görmek mi istemiyor. Tamam birlikte olmak istemeyişindeki bahanesini anlıyorum ama duşa neden gelmek istemiyor. Ne yapmalıyım. Sırduğumda da saçmalama diyo sadece. Birlikte olmak istediğim için değil ama istenmemek canımı sıkıyo. Neticede eşim. 7 ay oldu böyleyiz. Ne yapmalıyım?