- 4 Ekim 2009
- 149
- 0
-
- Konu Sahibi ressamderya
canim hani su muge anli'da olan piskolog doktoru var ya Arif mi neydi.. benim arkadasim onda online tedavi oldu... bende aksam bi arastiricam senin icin bulduklarimi eklerim buraya.
Yazdilarina cok üzüldüm bir insanin icinde insan sevgisi o kadar tükenmis olucakki,karninda onun cocugunu tasimana ragmen yani hanimi olrak degil bir insan olarak bile saygisi kalmamis sana karsi anlasilan.Eger bir insanin icinde iyilik güzellik yoksa,yoktan birseyi var edemezsin ama varsa en sikintili anlarda bile bu kendini belli eder.Malesef biz yaradilisimis geregi hem cok affedici hemde cok duygusal oldugumuz icin sürekli birer bahane arkasina siginiyoruzveya kendimizi bir müddet aldatiyoruz diyelim ama bunu yapmak cok yanlis.bahane üretmesi gerekende,affedebilmek icin iyi niyetli yaklasmasi gereken biz degil yanlisi yapanin ta kendisidir,bunun bilincinde olmamiz gerekiyo.Durmun cok zor Aile danismasinada gitseniz kendi hatalarini görmiyen bir insan kendini ne denli degistirebilir bilmiyorum dogrusu umarim bir an önce silkenip kendine gelir esinde kiymetini anlar...
Aynı sorunlarla bende karsılastım arkadaslar hamılelıgım boyunca esım bana sureklı 'her kadın doguruyor bı tek senmı doguruyorsun 'falan gıbı yorumlarda bulunuyordu gecelerı sahros gelıyordu bende kapıdan suruyerek ıcerı alıyodum onu karnıma sancıar gırıodu iş guc yapmamaya calısıodum sımdı 6 aylık oldum bu zamana kadar hep oyleydı..Takii bebegımızde sorun lar cıkmaya baslaya kadar.Sımdı cok ıyı davranıyo yat dınlen falan dıo artık ıcmıo sarhos gelmıo cok deıstı bı anda neden nasıl oldu anlamadım ama her ne olduysa cok ıyı oldu.
anlamıyorum bu erkekleri gerçekten.arkadaşlarım bile ondan daha çok değer veriyor sanki.bebek doğunca mı düzlecek illa bunlar ya da bir şeyleri kaybedeceklerini anlayınca.o zaman da biz istemiyoruz onları böyle mi olsun yani...hak ediyor muyuz bunları?
beni o kadar iyi anlamışsınız ki ...yazınızı okuyunca gözlerim doldu.aslında bunu söylemeye çelışıyordum eşim kendinde hata görmüyorki varsa yoksa her şeyde hata benim.ben yaptıklarımın hepsinin farkındayım ve arkasındayımdır.yeri gelince özür de dilerim.arada bir hatasını anlıyor ama çok geç olmuş oluyor.şimdi sadece kendim ve bebeğim için en azından o doğuncaya kadar yardım almak istiyorum.belki bir faydası olur.
Umarim bebegini sag saglim alirsin bir an önce kucagina ,Rabbim kocanida sana salih bi es etsin,insallah hep böyle ilgili kalir sana karsi...ve sende olan biteni sadece bir kötü hatira olarak animsarsin...Aynı sorunlarla bende karsılastım arkadaslar hamılelıgım boyunca esım bana sureklı 'her kadın doguruyor bı tek senmı doguruyorsun 'falan gıbı yorumlarda bulunuyordu gecelerı sahros gelıyordu bende kapıdan suruyerek ıcerı alıyodum onu karnıma sancıar gırıodu iş guc yapmamaya calısıodum sımdı 6 aylık oldum bu zamana kadar hep oyleydı..Takii bebegımızde sorun lar cıkmaya baslaya kadar.Sımdı cok ıyı davranıyo yat dınlen falan dıo artık ıcmıo sarhos gelmıo cok deıstı bı anda neden nasıl oldu anlamadım ama her ne olduysa cok ıyı oldu.