Hamileyim eşim ayrılmak istiyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada en güldüğüm şey hamileyim su içsem olur mu tarzı konular :KK70:
Bende çok berbat bi hamilelik geçirdim ama hiç bir zaman hamile olduğum için bunun bir öncelik olduğunu düşünmedim.
İki can taşıyor nihayetinde mesela toplu taşımaya binse yer verirsin. İleriki aylarda yürüyemez olur suyunu bile ayağına getirirsin. Ama düşük tehlikesi olmadan ilk aylardan ayağına su isteyen hamile bildiğin prenseslik sendromundadır. Hamile olmayı kullanıyordur.

Valla bana da öyle geliyor da... Neyse.
Oluyor mu ya böyle, birkaç görüşmede sadece tek taraftan dinleyerek tanımadığı etmediği insana '' anormal '' diyebiliyor mu bir terapist? Ben bu terapistin bi bilgilerini almak istiyorum.

İki can taşıyor nihayetinde mesela toplu taşımaya binse yer verirsin. İleriki aylarda yürüyemez olur suyunu bile ayağına getirirsin. Ama düşük tehlikesi olmadan ilk aylardan ayağına su isteyen hamile bildiğin prenseslik sendromundadır. Hamile olmayı kullanıyordur.
Su istese neyse..

Terapistin bunu demesi ne demek biliyor musunuz ? Konu sahibinin evi 3 kat falan karıştırması demek. Sadece biz susalım diye böyle bir şey yazmış. Devlette de asla böyle konuşmazlar. Mantık 0 :KK70:
Konu sahibi bari deseydin ki toptan bizi anormal buldu :KK70: ama yok sen ve 40 yaşında ki nazar boncuklu kocan hiç anormal olur mu :KK70:
Kaynananın tek suçu çeyrek takmaması :KK70: ha bir de klasik kaynana işte, surat asar, gelinin ağzından laf arar, açığını yakalar ortalık karıştırır vs..

Tek görüşmede teşhis koyup ilaç tedavisine başlamak da çok enteresanmış, siz her ne kadar mesele çeyrek değil deseniz de olayın çıkış noktası sizin maddiyatçılığınız ve eşinizin ailesini sürekli eleştirmeniz. Size ne ilaç verdi bu durumda? Çünkü adamda birikmiş şeylerin patlaması var ve bu noktaya getiren sizsiniz. Buradaki insanları ikna etseniz ne değişecek? Psikiyatrist de enteresanmış. Kayınvalide normal değil de ya siz?

Şuan herşey yolunda eşim psikiyatriste gitmeyi kabul etti ve gittik.. Dürtü kontrol bozukluğu olduğunu belirtti doktor ona ilaç verdi kullanmaya yeni başladı bana karşı gayet ilgili affettirme çabasında biz boş yere huzursuz olduk ..Doktora yaşadığım son olayı anlattığımda verdiği tepkinin normal olmadığını belirtti buradaki arkadaşlar bana yüklendi Annesiyle arasında bir bağımlılık durumu olduğunu annesi ile ilgili yaşadıklarımı anlattığımda da annesinin normal davranmadığını belirttti ... bizim aramızda çeyrek değildi sorun benim onun ailesine karşı düşüncelerim...Annesi gelip kalmak İstedi sanırım benim yanımda konuşmadıkları için ben onları tanıyamıyorum.Kocamdan laf alıp beni arar çaktırmadan ağzımı aramaya çalışır halbuki biliyordur bazı şeyleri benim söylememi bekler. Annesine de sordum ama yok hayır dedi..Kadının beni her aradığında ki tavrı bi başka bi sıcak bi soğuk neyse ben oraya artık takılmıyorum torun gelicek diye hep bunlar ...dün aradı beni eşime şuan için konuşmak istemiyorum dedim tamam dedi ..Artık sadece benim ailem sen ve çocuğum diyor hatalarının da farkında biz ayrılamayız gibi düşünceler içinde ...Ben de ailesini eleştirmeyeceğim bu da bize ders oldu gerek yok olması gereken mesafede bi İlişki olucak...

Allah askina annesi nasil davranmis da psikiyatrist şak diye normal davranmamis diyebilmiş
Bu psikiyatrist ya sizsiniz ya klonunuz
Birebir sizinle ayni dusunen bir psikiyatrist kimse soyleyin de ona gitmeliyim
Belli ki normal dusunemiyor kayinvalide gelin iliskisi icin

Esinizle iliskinize yorumum yok
Allah dogacak cocugunuzu korusun

Tek görüşmede teşhis koyup ilaç tedavisine başlamak da çok enteresanmış, siz her ne kadar mesele çeyrek değil deseniz de olayın çıkış noktası sizin maddiyatçılığınız ve eşinizin ailesini sürekli eleştirmeniz. Size ne ilaç verdi bu durumda? Çünkü adamda birikmiş şeylerin patlaması var ve bu noktaya getiren sizsiniz. Buradaki insanları ikna etseniz ne değişecek? Psikiyatrist de enteresanmış. Kayınvalide normal değil de ya siz?
Ben bile o doktordan daha doktorum:KK70: ulann hayata yanlış gelmişimm jxjsjdjd

Allah askina annesi nasil davranmis da psikiyatrist şak diye normal davranmamis diyebilmiş
Bu psikiyatrist ya sizsiniz ya klonunuz
Birebir sizinle ayni dusunen bir psikiyatrist kimse soyleyin de ona gitmeliyim
Belli ki normal dusunemiyor kayinvalide gelin iliskisi icin

Esinizle iliskinize yorumum yok
Allah dogacak cocugunuzu korusun
Ya da evde birbirlerine doktorculuk yaptılar :KK70: biri koltuğa uzandı , diğeri de dinledi :KK70:

İyi davranmak ile prenses gibi davranılmasını istemek bambaşka şeyler.

Yani burada iki uç da sagliksiz
Kim diyebilir ki hamilelere bir yudum su vermeyin, eziyet edin
Oyle bir deniliyor ki sanki hamilelere ozen gostermeye gerek yok denilmise kadar gidiyor
Hamilelik hastalik degildir denilen kisiler de genelde hamileligi kullanan kisiler oluyor
Ne diyelim he siz hamileyseniz dunya size hizmet icin var pardon mu

Bu suna benziyor yapi olarak sinirli birinin seker hastaligi varsa kirip dokse biz sekeri var onu idare et mi demeliyiz ya da şekerinin ardina siginmamali isterse kendini tutabilirdi mi
Ki bu da kisiye gore degisir sekeri olan kisi normalde pamuk gibidir ama bu surecte cilgin atiyordur ona idare et denilebilir

İki kere hamilelik yasamis biriyim
Hic nazlanmadim yapimda yok
Kimse beni idare etsin diye beklemedim toplu tasimada kimse bana yer vermeli gibi bir beklentim olmadi vs ama bu benim
Herkes benim gibi olmali diye dusunmuyorum
Hamileligi zor gecmese de nazlanan, beklentisi olan da olabilir, olsun
Yeter ki ayarinda olsun
Ayari kacirmis birine abartma demek ne zamandan beridir suc olmus

Oluyor mu ya böyle, birkaç görüşmede sadece tek taraftan dinleyerek tanımadığı etmediği insana '' anormal '' diyebiliyor mu bir terapist? Ben bu terapistin bi bilgilerini almak istiyorum.
Ben de devlet psikiyatrisine gittiğimde annemle olan ilişkimi anlatınca annen biraz dilinin kemiği olmayan biriymiş herhalde demişti, doğru olabilir yani 😬

Ben de devlet psikiyatrisine gittiğimde annemle olan ilişkimi anlatınca annen biraz dilinin kemiği olmayan biriymiş herhalde demişti, doğru olabilir yani 😬
Devlette anlıyorum da özel terapistse acırım o paraya ben. İnsanlar zaten devlet hastanesinde manyak yığılma var, öyle olunca hastaya ilgi de azalıyor diye özele para döküyor, yazık.

Valla kadın itilip kakılmış prenses gibi değil hayvan gibi davranıyor zaten.
Darpa uğradığına sizin kadar üzülmedi konu sahibi, ne güzel, adam kendi eliyle haklıyken haksız konuma düştü, zaten kaybederim diye epey korkmuş, kedi olur artık, konu sahibi de istediği gibi yönetir kocasını.

Darpa uğradığına sizin kadar üzülmedi konu sahibi, ne güzel, adam kendi eliyle haklıyken haksız konuma düştü, zaten kaybederim diye epey korkmuş, kedi olur artık, konu sahibi de istediği gibi yönetir kocasını.
Adam haklıyken mı? Bi altın takarlar diyen karısını itip kakan adam mı haklı ben bunu anlayamadım

Diyebiliyor.
Benim terapistim de travmamin sebebi olan kisiyle ilgili bunu söyledi.
Sanırım danışanın özgüvenini onarmak için de yapıyorlar bunu. Yani 40 dk terapiye 800 tale alıp "aman canım sende sorun yok, o onun hatası, kendi kaybeder o düşünsün hııh" demiyorlar.
Yaşadığın sorunlar büyük oranda ondan kaynaklı, biz ona müdahale edemeyiz, onunla nasıl baş edeceğiz, onu hayatımızda nereye konumlandıracağız buna bakalım"a bağlıyorlar.

Biraz amatör anlattım tabi ben 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X