Hamileyim :( çok zor durumdayım lütfen yardım

Bu dogru mu : (

Aldirmaktan ziyade o adamla sevismek hata zaten

Siz de böyle yazınca icime bir korku düştü. Ignenin yanına ek 2. bir korunma yöntemi daha seçeyim o zaman

Bu dogru mu : (

Aldirmaktan ziyade o adamla sevismek hata zaten

Ben de anlamadım, evliliğinde sorun varmış ama yine de birliktelik niye devam eder ki ?

5 ayda 5 kez diyor,boşanmıyor da..
Allah korusun boşanamayacak durumda da olsam 5 senede 5 saniyr yanima yaklastirmam yani.

Olan sabiye olacak yine

Cinsellikte ihtiyac kabul ama canindan daha mi onemli bu dimi? O kadar agzini burnunu dagittiysa bu herif.. iyi dokunabiliyosun o adama hala..tobe buyuk konusmayim colugum cocugum var aklim almiyo: (

Durex bazı avrupa ülkelerinde satışta olan ürünlerini "yırtılma ve patlama olasılığı çok yüksek" diye geri çağırdı. Kimin başına ne geleceği bilinmez :)
Ben ciddi anlamda korunanların hamile kalacağını düşünmüyorum.

Bence bir çok doktorla konuyu iyice konuş.Çare yoksa aldırırsın Bebeklerin yaşınıda fazla sorun etme.Öyle çok var Umarım hakkın da hayırlısı olur

Ama tabi ki en doğru kararı sen verirsin

Ben ciddi anlamda korunanların hamile kalacağını düşünmüyorum.

Ciddi anlamda derken? Dediğim gibi en bilinen markalardan biri milyonlarca prezervatifte hata yapmış üretim aşamasında. Sağlık ocaklarında verilen prezervatif çok dandik. Hap ile korunırken insanlık hali unuttun diyelim. İnsanın başına her şey gelebilir ben ondan bahsediyorum. Tabi ki korunma yöntemlerinin koruma oranları çok yüksek. Kabul ediyorum bunu ama dediğim gibi 1. Bu iki tarafın da görevi 2. Kadın yardım istemiş burdan yargı değil. O yüzden neden hala kadını sorguluyoruz ben anlamıyorum yok korunmadın yok inanmıyorum diye. Hem bize ne. Nasıl korunurum demiyor ki şimdi ne yapmalıyım fikriniz nedir diyor..

Bende fikrimi sölüyorum zaten,çift taraflı korunun 4.süde olmasın diyorum.

Su tavsanlar gibi üreyen ve bi türlü korunamayan insanlardan nefret ediyorum, sevisebiliyorsan korunabilirsin!!!! Sanki bi esya hakkina konusuyor, aldircakmis...can tasiyorsun sen can, cocuk aldircaksan ya bacaklarini acmicaksin ya da korunmayi bileceksin!!! Nefret geldi sizin gibi insanlar yüzünden o kadar kadin üzülüyor cocugu olmuyor diye

Isteyen istediği konuya yorum yapabilir saygı çerçevesinde. Buna siz de konu sahibi de karar veremezsiniz. Iyi günler.
Keşke kuralları değil de kadının su anki psikolojisini düşünerek yorum yapsaydiniz.

Keşke kuralları değil de kadının su anki psikolojisini düşünerek yorum yapsaydiniz.
Polemik çıkarmaya çalışmayın. Buraya konu acıyorsa bir üye olumlu da yorum alacaktır olumsuz da. Sadece istediği gibi yorum almaz.
Ayrıca konuyu ilk açarken korunduğunu yazmamıştı. Bu yüzden sadece ben değil bir çok kişi neden korumadın diye sordu doğal olarak.

Kaldı ki benim yorumum da aşağılayıcı ya da hakaret içeren tek bir kelime dahi yok. Bu yuzden nasil yorum yapacağıma da ben karar veririm. Iyi aksamlar.

Canim her dogum bir olacak diye bir kural yok spinal anestezi olduguna göre sezeryan oldun genel anestezi olursun bu sefer hem iyi doktora gidersin riskli gebelik uzmanina dusuk tansiyonu bildiğin icin onlem alirlar yani bir can tasiyorsun ama artik tıp ilerledi riskler en azina indiriliyor.Ama.gene de sen bilirsin zor bir karar Allahim seni cocuklarina bagislasin canm insallah

Son düzenleme:
Sanırım eşinizle problemler olduğu için doğum yapmak istemiyorsunuz. Her doğum aynı olacak diye bir şey yok. Mesela beni doğumda tansiyon fırlatıp kan basıncı arttı ölüyorum sandım çok kötüydüm amaa yine doğururum. Ben olsam bu yüzden aldırmazdım.

Ne desek boş Allah yardımcısınız olsun iyi düşünüp karar verin.Bende yıllarca hap +prez korunduk olmasın diye şimdide olmuyor Rabbim bir mucize olsun diyorum

Çocuğu olmayan kadınların suçlusu bu arkadaş mı? Bana da senin zihniyetin dekilerden nefret geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…