Hamileyim :( çok zor durumdayım lütfen yardım

Seviye ve üslup - 100..

Seksinden hic geri kalmıyor mu. Kahkaha atiyorum kaynanam diyorki neye gülüyorsun. Gel de açıkla

Seni anlıyorum zor bir durum hayat senin karar senin elbet ama ben olayın eşinle olan tarafından bakıcam. Olan olmuş bir kere madem sorunlarınızda var mutsuz bir evliliğe bir can daha dünyaya getirmektense aldır. Yaşadığın hayatı sen biliyorsun sırf vicdanın için doğurmaktansa 2 çocuğuna sarılıp onlara enerjini ver derim. Allah yardımcın olsun.

Bu kadar korunurken hamile kaldiysaniz bu çocuğu dogurun derim ben Allah in hikmetine sual olmaz o çocuğun doğmaya hakkı var ve rabbim herşeyin hayırlısını verir belki bu çocuk size ve evliliğinize iyi gelecektir Allah yardımcınız olsun inşallah ama emin olun her ser sandigimizda bir hayır vardir

Ben aylık iğnelerle korunuyordum eşimde korunuyordu uzun aralıklarla birlikte olmamıza rağmen nasıl oldu yani nasıl oldu ben bile şaşkınım ve çok üzgünüm
Vardır bunda da bi hayır. Onca korunmaya ayda yılda bir olan ilişkiye rağmen sana tutunduysa aldırma Allaha bırak...

Bence şiz evliliğinzin ve küçük bebeğinizin de sorunlarıyla psikolojik olarak zor durumdasnz.
Zira bir sürü olabilecek şey var üzgünüm yani mesela ölüm ne zaman gelir bilemeyiz sizin içinde karnızdaki içinde yanlış anlamayın siz sadece ölüme odaklandığını için söylüyorum hiçbir şey kesin değil bu hayatta aldırirsaniz yaşarsınız aldirmazsanjz olursunuz diye bişey yok
Öyle bile olsa vadeniz dolduysa ecel bizi nerede olursak olalım bulur biliyorsunuz
Arkadaşların da dediği gibi bence bir doktor ile görüşün herkesin fikri kendine ama ben de çok sorun yaşamış doğumdan korkan biri olarak (1 çocukla) aldiramazdim günahını kaldırmaycgmi düşünerek.. zaten benim ölümüm o şekilde olacaksa yapacak bişey yk
İnşallah Allah gönlünüze göre verir

Çocuk mu? Daha yeni döllenmiş bir hücre topluluğuna çocuk denilmiyor. Embriyo olmasın o?
Üslûp konusuna hiç değinmiyorum.

Eğer çok ciddi sorunlarınız var madem nasıl korunmuyorsunuz peki? Herşeyi geçtim daha yeni doğum yapmışsınız onun için bile önlem almak gerek sorunlarınız olmasa bile. Ben eşimle sorun yaşadığım zaman birlikte olmuyorum sizin çoookk ciddi sorunlarınız varken nasıl birlikte olup hamile kaldığınızı da anlayamadım.

Markasi nedir condomun?

Tüpleri baglatirken bile yüzde yüz garanti verilemiyorsa butun doğum kontrol yöntemlerinin hic biri yüzde yüz korumaz umarım sizde tavşan gibi ummadiginiz anda cogalirsiniz!

Arkadaşım göz korneani yirtabilen seni hamileyken dovebilen bir adamı lütfen bir daha baba olmasina izin verme ...2015 yıllından bu yana konuların hep boşanmayla ilgili ve o zaman bi kizin varmış sadece şiddet uygulayan adama cocuk dogurulmaz ben sağlık problemlerini vs .geçtim ama eski konuları görünce aldir demekten başka bisey gelmiyor dilime

Yani siz birlikte olmıyorsunuz diye kural mı koyalım? Kavga dinamiğini tahrik edici bulan insanlar da var.

Her şeyi geçtim, bu tarz bi adamın yapabileceklerini düşünemiyorum. Zorlamış olabilir, tecavüz etmiş olabilir bize hesap mı verecek? Ama size vermeli değil mi çünkü siz kavgalıyken asla birlikte olmazsınız!

Tecavüz meselesinde bile bu kadar rezil bir hukuk sistemi ve akıl tutulmamız varken evlilik içi tecavüz ciddiye alınmıyor, tecavüz olarak görülmüyor. Bu durumda eşin tecavüz etmemesi ama "sevişelim" diye baskı yapması bile taciz. Ama kalkıp da böyle bir şey olsa bile kadın nasıl yazsın bunu? Bu travmaları yaşayan kadından zaten doğru kararlar vermesini beklemek tıbben bile mümkün değil..

Ama önemli değil, siz kavga ettiğinizde sevişmişmiyorsunuz.

Sen de doğur bacım. Cenin ölmesin ama sen öl doğumda önemli değil. Cenin ölmesin ama her gün babasının annesine eziyet etmesini seyretsin. Cenin ölmesin ama babasonın annesine yaptığı eziyeti normaleştirsin (doğal olarak) böyle başka kadınlara zulm etsin. Aman cenin ölnesin acı çekecek ama senin ruhun parçalansın her gün. Cenin ölmeain sen 3 çocukla ortada kalmaktansa bu herife bi kez daha mecbur kal. Yeter ki cenin ölmesin. Ama se ölebilirain sorun yok bacım..

Saçmalamışsın da saçmalamışsın kadın çok ciddi sorunlarım var diyo ama korunmuyo. Bu işler biraz akıl işi. Eziyet görmesi ayrı bişey korunmaması ayrı bişey.mevzu kavgalık bir mevzu değilmiş cok ciddi sorunlarım var demiş. Kavga ettik dese bişey demem. Kadının evliliği kötü anlayabiliyormusun acaba? Sevişin kimse sevişmeyin demiyo.

Aynı soruyu bende bu kk da yüz bin kere sormak geliyo içimden ama birde ben yakmiyayim canlarını diye sormuyorum
Ama ayrılmak üzere olduğum bir adamla nasıl beraber olabiliyosun ben anlamadım. Yani sırf bebek olablir diye de ayriyetten birlikte olmaman gerekir

Sizin durumunuzun ne dinen ne vicdanen bir boyutu yok
Sizin başınıza doğumda bir sey gelse iki çocuğunuz annesiz kalacak.

Tamam da neden bu korunmamak peki?
Madem istemiyorsun korunun..

Ayrıca doğum riskli de kürtaj risksiz mı?
Değil, kürtaj sonrasi anne ölümleri de var
Kötü kürtaj ölüm getirir,kürtaj normal,düzgün,hijyenik ve titiz yapıldığı taktirdi anne ölümleri olmaz. Ve gebelik haftası da önemli. Enfeksiyon kaptı mı kapmadı mı o da önemli. Bunların hepsi hijyene,titizliğe ve doktorun becerisine bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…