- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.916
- 548
- 29
Tüm gebeliklerde bu tarz düşünceler oluşur, bende birçok sağlık sorunum ile 3. ye hamile kalınca 2 kızım annesiz kalacak doğumda öleceğim gibi hislere kapılmıştım...
Psikologa gitmenizi öneririm, çünkü tıp ilerledi, ülkemizde anne ölümü yok denecek kadar az.....
Ben korunma kısmında doğru söylediğinizi düşünmüyorum.
Nyse bize düşmez zaten olan olmuş.
İstemiyorsanız aldırın.
Çocuğun nasıl yapıldığını herkes biliyor hamile olunca neden şaşırıyorlar gerçekten anlam veremiyorum ...
Dr la görüş durumunu anlatBen aylık iğnelerle korunuyordum eşimde korunuyordu uzun aralıklarla birlikte olmamıza rağmen nasıl oldu yani nasıl oldu ben bile şaşkınım ve çok üzgünüm
Ben 3 yıldır aylık iğneyle korunuyorum ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Günlerini atlamış ya da iğneyi geciktirmiş olabilir konu sahibi.Aylık iğneleri de eledik
Ya ben nasıl korunucam bir anlasam
Birincisi eğer doktor bu bebeği dünyaya getirmenin sizin için hayati tehlike oluşturacağını teyit ederse zaten dinen ve vicdanen aldırmakta sakınca yok.
İkincisi madem böyle durumlar vardı eşiniz veya siz kalıcı doğum kontrol yöntemlerini dusunmeliydiniz. (Tüp bağlatma, vazektomi )
evlenmeden önce o kadar büyük konuşan ben maalesef şuan şiddete rağmen çocuk için oturanlardan ve evliliği düzeltme çabasında olanlardanım çok acı ama bunu en çok kınayan ve asla şiddet ve aldatmaya tahammül etmem dememe rağmen .....çoğu kez ailemin yanında uzun süre kaldım kesin bir kararla ama kızım büyüdükçe pskljisi daha çok bozuldu babasını istedi sürekli hala öyle aynı evin içinde hiç babaya yaklaşmayan çocuk Evden ayrılınca mahvoluyor e aynı evin içinde evlilik sözde evlilik bile olsa olunca cinsel hayatta oluyor aslında herşey düzelir mi umuduylaikinci hamileliginiz de korunmanıza rağmen olmuş, bence korunma yöntemlerinizde sıkıntı var.
eşinizden fiziksel şiddet görmenize rağmen bu nasıl mümkün ben anlam veremedim
umarım aileniz destek çıkıyordur, Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?