Hem sen korunuyordun hemde eşin korunuyorsa maşallah diyim o zaman dikkat et bundan sonra adam ceketini üstüne atarsa hamile kalırsın mazaallah..Ben aylık iğnelerle korunuyordum eşimde korunuyordu uzun aralıklarla birlikte olmamıza rağmen nasıl oldu yani nasıl oldu ben bile şaşkınım ve çok üzgünüm
3 yıldır aylık iğneyle korunuyorum hiç bir sıkıntı olmadı. Acaba tarihini falan mi geçirdiniz ? Kaç günde bir vuruldunjz iğneyi ?Ben aylık iğnelerle korunuyordum eşimde korunuyordu uzun aralıklarla birlikte olmamıza rağmen nasıl oldu yani nasıl oldu ben bile şaşkınım ve çok üzgünüm
+1Madem bu kadar korunurken oldu
Vardir herseyde bir hayir
Senin icin hayati bir riski yoksa dogur
Türk erkeği ve vazektomi? Tavsiyelerinizde haklısınız ama toplumu düşününce Hmm bilemedim.
Erkekler hiçbir zaman çocuk yapma potansiyellerinin yokedilmesine katlanamazlar. Ölene kadar bu potansiyellerinin olduğuna dair biyoloji bilgisiyle yoğrulmuşlar. Sizden ayrılmak ya da başka bir çocuk yapmak niyetinde olmasalar dahi... Açıkçası böyle bir şansımız olsaydı kadınlar olarak belki de biz de istemezdik bilemedim...Ben bunun ana nedeninin boşanma ihtimali olduğunu dusunuyorum. Çünkü boşanınca çocuklar kadında kalır ve hayatını adar erkek ise gider baska kadından tekrar çocuk yapar o yüzden bu operasyonu istemez...
Eğer ki doğum yapman senin için hayati bir sorun taşıyorsa bebeği aldırmak günah değil ama hiç bir sorun yoksa ben yapamam edemem diyip aldırmak günah bir cana kıyıyorsun sonuçta.. herkesin de dediği gibi sağlık ocakları ücretsiz doğum kontrol hapı veriyor kontrollü bir şekilde takip ediyorlar.. evliliğin sorunlu madem en baştan düşünmeliydin bunu..Merhaba herkese 4yaşında bir kızım 5aylık bir bebeğim var ve 4buçuk haftalık hamileyim yani hamileymişimmahvoldum ben ya bu bebeği aldırmam kazım ama vicdanen çok kötüyüm lütfen bana bir akıl verin moral verin ne yapacağım ben henüz eşime bile söylemedim çünkü söylesem kesin aldırmama müsaade etmeyecek ama benim çok büyük iki sıkıntım var hem bebeğim çok küçük hem evliliğim de büyük sorunlar var ve herşeyi geçtim en önemlisi Doğumda geçirdiğim ataklar iki Doğumda da tansiyonum çok düştü ve ciddi ataklar geçirdim hele ki ikinci Doğumda spinal yapıldığı an direk baygınlık gibi birşey geçirdim ve bütün nefesim kesildi nabzım ve tansiyonum çok düştü tansiyonum en son duyduğumda 5-3tü ve daha düştüğünü söyledi hemşireler Doğumdan sonra herkes şok geçirdi böyle bir atak üzerine herşeyin normale dönmesine ama ben o an yaşadığımı asla anlatamam size şehadet getirdim sürekli ölecektim resmen o nefessiz kalışım o fırlayacak gibi atan Kalbim şuurumun gidişi aklıma geldikçe bile içim titriyor ağlıyorum en son konuşabilseydim son bir kez görmek için kızımı istetecektim İnan’ın hala aklıma bunlar gelince çok kötü oluyorum yani kısacası ben o Doğuma giremem bu bebeği asla doğuramam arkamda iki tane çocuk var Doğumdan çıkamamaktan çok ama çok korkuyorum kızım bana aşırı düşkün sürekli anne beni şakın bırakma ben çok üzülürüm dedi ağladı bütün hamileliğim boyunca bende hep kesin ölücem Doğumda çoçuğun içine doğuyo diyodum dua ediyordum yalvarıyorum Allah’a kızımı bensiz bırakma diye duygularım ve durumun bu ama bir yanda da kucağımdaki oğluma bebeğime baktıkça karnındakinin de bir bebek olduğu ve aldırırsam ona haksızlık olacağını düşünüyorum sonuçta oda benim evladım ben ne yapcacgım ne olur bana bir akıl verin böyle bir Doğum yaşayan var mı bununla ilgili yada başka tavsiyesi olan varsa lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
Spinalim yan etkilerinden biridir tansiyon ve nabiz dusmesi, benim de epiduralde nabzim cok dusmustu. Ben de 2. Dogumda olmekten cok korkmustum, anliyorum sizi.Merhaba herkese 4yaşında bir kızım 5aylık bir bebeğim var ve 4buçuk haftalık hamileyim yani hamileymişimmahvoldum ben ya bu bebeği aldırmam kazım ama vicdanen çok kötüyüm lütfen bana bir akıl verin moral verin ne yapacağım ben henüz eşime bile söylemedim çünkü söylesem kesin aldırmama müsaade etmeyecek ama benim çok büyük iki sıkıntım var hem bebeğim çok küçük hem evliliğim de büyük sorunlar var ve herşeyi geçtim en önemlisi Doğumda geçirdiğim ataklar iki Doğumda da tansiyonum çok düştü ve ciddi ataklar geçirdim hele ki ikinci Doğumda spinal yapıldığı an direk baygınlık gibi birşey geçirdim ve bütün nefesim kesildi nabzım ve tansiyonum çok düştü tansiyonum en son duyduğumda 5-3tü ve daha düştüğünü söyledi hemşireler Doğumdan sonra herkes şok geçirdi böyle bir atak üzerine herşeyin normale dönmesine ama ben o an yaşadığımı asla anlatamam size şehadet getirdim sürekli ölecektim resmen o nefessiz kalışım o fırlayacak gibi atan Kalbim şuurumun gidişi aklıma geldikçe bile içim titriyor ağlıyorum en son konuşabilseydim son bir kez görmek için kızımı istetecektim İnan’ın hala aklıma bunlar gelince çok kötü oluyorum yani kısacası ben o Doğuma giremem bu bebeği asla doğuramam arkamda iki tane çocuk var Doğumdan çıkamamaktan çok ama çok korkuyorum kızım bana aşırı düşkün sürekli anne beni şakın bırakma ben çok üzülürüm dedi ağladı bütün hamileliğim boyunca bende hep kesin ölücem Doğumda çoçuğun içine doğuyo diyodum dua ediyordum yalvarıyorum Allah’a kızımı bensiz bırakma diye duygularım ve durumun bu ama bir yanda da kucağımdaki oğluma bebeğime baktıkça karnındakinin de bir bebek olduğu ve aldırırsam ona haksızlık olacağını düşünüyorum sonuçta oda benim evladım ben ne yapcacgım ne olur bana bir akıl verin böyle bir Doğum yaşayan var mı bununla ilgili yada başka tavsiyesi olan varsa lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
Merhaba herkese 4yaşında bir kızım 5aylık bir bebeğim var ve 4buçuk haftalık hamileyim yani hamileymişimmahvoldum ben ya bu bebeği aldırmam kazım ama vicdanen çok kötüyüm lütfen bana bir akıl verin moral verin ne yapacağım ben henüz eşime bile söylemedim çünkü söylesem kesin aldırmama müsaade etmeyecek ama benim çok büyük iki sıkıntım var hem bebeğim çok küçük hem evliliğim de büyük sorunlar var ve herşeyi geçtim en önemlisi Doğumda geçirdiğim ataklar iki Doğumda da tansiyonum çok düştü ve ciddi ataklar geçirdim hele ki ikinci Doğumda spinal yapıldığı an direk baygınlık gibi birşey geçirdim ve bütün nefesim kesildi nabzım ve tansiyonum çok düştü tansiyonum en son duyduğumda 5-3tü ve daha düştüğünü söyledi hemşireler Doğumdan sonra herkes şok geçirdi böyle bir atak üzerine herşeyin normale dönmesine ama ben o an yaşadığımı asla anlatamam size şehadet getirdim sürekli ölecektim resmen o nefessiz kalışım o fırlayacak gibi atan Kalbim şuurumun gidişi aklıma geldikçe bile içim titriyor ağlıyorum en son konuşabilseydim son bir kez görmek için kızımı istetecektim İnan’ın hala aklıma bunlar gelince çok kötü oluyorum yani kısacası ben o Doğuma giremem bu bebeği asla doğuramam arkamda iki tane çocuk var Doğumdan çıkamamaktan çok ama çok korkuyorum kızım bana aşırı düşkün sürekli anne beni şakın bırakma ben çok üzülürüm dedi ağladı bütün hamileliğim boyunca bende hep kesin ölücem Doğumda çoçuğun içine doğuyo diyodum dua ediyordum yalvarıyorum Allah’a kızımı bensiz bırakma diye duygularım ve durumun bu ama bir yanda da kucağımdaki oğluma bebeğime baktıkça karnındakinin de bir bebek olduğu ve aldırırsam ona haksızlık olacağını düşünüyorum sonuçta oda benim evladım ben ne yapcacgım ne olur bana bir akıl verin böyle bir Doğum yaşayan var mı bununla ilgili yada başka tavsiyesi olan varsa lütfen yardımcı olun çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?