Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Filseveer Anteplililili

MasaAllah canim saglicakla al insaAllah

Canımm Rabbim inşAllah omuzlarındaki bu yükü artık alsın içini daraltmadan hevesinin kırılmasına fırsat kalmadan ah keşke benimde olsa keşke bende artık o günü yaşasam dediğin anda sana ve cümle kullarına bu müjdeyi almayı nasip etsin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah isteyen herkese sağlıklı Bebişler versin
Aminn inşAllah duanızı eksik etmeyin ne olur Rabbimin kapısı öyle geniş ki onun yolu öylr bir yol ki ona dua edipte bedbaht olan yoktur Rabbime duamdır daha fazla gönlün incinmeden gözlerinden yaş dökülmeden başkalarını görüpte için yanmadan daha fazla içinin daralmasına fırsat kalmadan bu ay hayırlı haberi al nasibindeki yavruna kavuş inşAllah sende isteyen cümle kadınlarda

Aminn inşAllah canım duanı eksik etme ne olur Rabbim sanada gönlündekini hayırlısıyla tez zamanda versin inşAllah
Canim tanismiyoruz ama sanki tanisiyormusuz gibi hissettim okuyunca okadar samimi geldi mesajin amin Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin sende saglicakla al kucagina saglikli huzurlu bi gebeligin olsun insaAllah

Maşallah bende bugün gittim keseyi gördük sırada kalp atışı var
Yaaaa maşallah Rabbim cümle isteyen kullarına şu görüntüyü görmeyi nasip etsin inşAllah banada dua et ne olur Rabbim hayırlısıyla hemen hemen kalp atışınıda duyursun sana sen bende baya öndeydin canım kaçıncı günde görmüş oldun keseyi benim bugün ki betam 2028 olmuştu inşAllah cumaya kadar görünür

İnşallah canım 5 haftalık tam 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi dr

Canim tanismiyoruz ama sanki tanisiyormusuz gibi hissettim okuyunca okadar samimi geldi mesajin amin Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin sende saglicakla al kucagina saglikli huzurlu bi gebeligin olsun insaAllah
Aminn canım benim burada birbirimize umut olacağız inşAllah güzel haberlerini bekliyorum dualarımdasın sende duanı eksik etme önümdeki süreç hayırlı olsun

İdrara sıkışık git görülür inşallah olmadı pazartesi gidersin

Ölçtürmedim canım adet günümde verdim bi ilk kan beta için 965 çıktı 14 ocakta dahada vermedim. Bugün kan tahlili için verdim e nabıza düşmüş değerler yarın doktoru arıcam

Amin ,güzel duaların için Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…