Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun tekrardan canım benim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bu mübarek günde rabbim bekleyen herkese de nasip etsin inşallah
Aminnn aminn duanızı eksik etmeyin Rabbim mübarek cuma günü hürmetine nasip etsin sizlere O çift çizgiyi görün inşAllahh

Amiinn. Allah razı olsun cnm. Birgün bende burda paylaşacağım Rabbimin izniyle inşallah

Böyle gebelik haberlerini okudukça çoook mutlu oluyorum. Heyecanınız çok belli sağlıcakla ilerlesin gebeliğiniz sağ salim kucağınıza alın inşallah ve bizlere de dua edin lütfen

Böyle gebelik haberlerini okudukça çoook mutlu oluyorum. Heyecanınız çok belli sağlıcakla ilerlesin gebeliğiniz sağ salim kucağınıza alın inşallah ve bizlere de dua edin lütfen
Aminnn ne olur dualarınızı eksik etmeyin bundan sonrası için Öyle dua ediyorum ki bende sizin gibi okudukça yüzümde gülücükler belirirdi o kişi gibi bende haber alsam nasıl olurdu acaba diye hayaller kurardım o yüzden size duam bu güzel gün hürmetine Rabbim hevesinizi hiç kırmadan hayırlısıyla bu ay nasip etsin size gebeliği inşAllah

Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah bende yeni üyeyim ve ilk kez bu ay ovülasyon testi kullandım açıkcası çokta anlamıyorum bu siteden takip ediyorum ekte resimleri paylaşıyorum benimkinede Bi göz atar mısınız rica etsem? Yanlarında yıldızlı olanları değerlendirdim bilgilendirme için şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20210115_145904.jpg
    125 KB · Görüntüleme: 890
Aminn inşAllahhh duanızı eksik etmeyin Seninde benim gibi 12 ve 13 pik olmuş 14te çatlama olmuş gibi değerlendirmeleri yaptıysanız Rabbimin izniyle haberiniz yakındır inşAllah

Edeceğim tabiki umarım sağlıkla ilerler gebeliğiniz bize de haberin verin beta hcg artışını kontrol edecek misiniz ? Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin

hayırlı olsun cnm

Maşallah senin adına gerçekten çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yazdığın mesajları okuyunca kendime o kadar yakın hissettim ki anlatamam duaların çok güzel bu mübarek cuma gününe inancım kadar fazla ki seninde dua ederken cuma günü hürmetine dua edişin beni çok etkiledi. Allah'ım bana da nasip ederse bende aynı şekilde yazan herkese tek tek dua edecek diye niyetim var.Rabbim bana ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Lütfen bana dua eder misin

Canım benim ya Rabbim duamızı kabul etsin gerçekten yer gök dua üstüne bu ay başında çocuk konusunda öyle bir içim yanarak ağlamıştım ki Kıyamet suresinin son ayetlerini dinleye dinleye ağladım dua ettim Rabbim kabul buyursun sağlıkla evlat sahipleri olalım inşAllah Dua et bana lütfen benimde sana duam Rabbim bu ay gebelik haberini almayı nasip etsin inşAllah

Rabbim kalbine niyetine göre versin inşallah Bu mübarek cuma akşamının yüzü suyu hürmetine Hayırlısıyla ve sağlıkli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah'ım. (Gerçekten tüm kalbimle dua ettim.)

Ya Allah gerçekten razı olsun amin amin amin inşAllah Rabbim bu günün bereketine hürmetine sanada beklediğin haberin almayı nasip etsin inşAllah

Allah kucağına saglikla almanı diliyorum cnm benm senden ricam bana da hayirli ve saglikli dua eder misin icin temiz cnm bnm.
Aminn amin inşAllah her daim duanızda unutmayın Canımm bu mübarek cuma günü hürmetine Rabbimin kapısı öyle bir kapı ki öyle güzel bir kapı ki Allaha dua edipte bedbaht olan yoktur Rabbim hayırlısıyla sana ve isteyen cümle kullarına içinde geçirip ah keşke diyen ah keşke benimde olsa diye hayal kuran cümle kullarını daha fazla bekletmeden başkalarını görüpte boynu bükülmeden hayırlısıyla sağlıklı evlatlar versin inşAllah dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…