Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Ayyy Allah razı olsun güzel duaların için her zaman sen de duam da olacaksın

Ayyy Allah razı olsun güzel duaların için her zaman sen de duam da olacaksın
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah acaba hangi markanın ovülasyon testini kullandınız?

Bnmkinede bakarmsnz

Eklentiler

• IMG-20210123-WA0034.jpeg
    67,3 KB · Görüntüleme: 364

İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınızNe güzel duygu o ikinci çizgiyi görmek.Allah ım kimseye aratmasın Ben 9 ay önce doğumdan bir gün önce bebeğimi kaybettim.9 ay ne acılar yaşadım ve hala da yaşıyorum.4 aydır da tekrar denemeye başladık ama olmuyor.Bana da dua eder misiniz çok ihtiyacım var

Canım benim Rabbim sana öyle bir mutluluk versin ki sevincinden gönlündeki hüznü hatırlamaya fırsat kalmasın inşAllah Kim bilir ne büyük imtihan bizim Peygamberimiz değil mi kaç kere evlat acısı yaşayan biz onun ümmetiyiz ama sabır çiçeğim sabır geçecek öyle güzellikler gelecek ki sen bile şaşıracaksın Hamile kaldıysan elbet tekrar kalırsın merak etme 4 ay çok az rahim bir kendini toparlasın hemde sende güzelce dua et sonrada meleğini bekle o geldiğinde seni gözü yaşlı görmek istemez elbette bu acı geçmez ama Allahın iziniyle hafifler unutulur inşAllah bu kez sağlıkla çok güzel bir gebelik geçiresin Banada duanı eksik etme ne olur

İnşÖyle bir acı ki Allah kimseye yaşatmasın

Hangi marka ovülasyon testi kullandınız

Kızlarrrr acil yardımınıza ihtiyacım var az önce test yaptım adetim 28 Aralık ta başladı 31 Aralıkta bitti. Eşimle ocak 12-13 değerlendirdik adetime 3 gün var bu test doğru mudur üstteki ilk yaptığım alttaki 2. Denediğim çok az idrar ile

Eklentiler

• 17003C21-C813-4032-9908-52E5DD74B481.jpeg
    165,5 KB · Görüntüleme: 371
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlısıyla önce betanın artışını sonra keseyi görmeyi sonra kalp atışını duymayı sonrada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşAllah muhtemelen daha çok yeni olduğu için silik çıkmış benim regle 1 hafta kala daha koyu çıkmıştı ama benim 3 haftalık hamileydim sen demekki daha 2 haftalık falansın şu an hayırlısıyla kan ver betayı takip et canım

Çok teşekkür ederim inşallah inşallah yaa Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu yarın hemen kan vericem zaten umarım beta da katlanarak yükselir

Merhabalar. öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allahbenim de bugün 24.günüm. ovulasyon testim bu şekilde çıktı bugün. bat 31 ocak ya da 1 şubat gibi duruyor. sizce gebelik olabilir mi. erken gebelik testi negatif çıktı bu arada

Eklentiler

• ADED67E2-C08C-46E5-8DE9-A7477152B190.jpeg
    23,7 KB · Görüntüleme: 339
Aminn inşAllah duanızı eksik etmeyin Baya koyu duruyor benim 24.günde dahada koyuydu zaten aynı gün gebelik testi yapmıştım silikte olsa çıkmıştı ama yapmaya devam edin inşAllah gebelikten dolayıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…