Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

hayırlı olsun bebeğiniz sağ salim doğar inş. birşey sormak istiyorum benim bu ay 13günü pik ti 14. günü silikleşti bugfune kadar takip ettm giderek silikleşti ama bugun yeniden ikinci cizgi arttı. hamilelik için çok erken ama 2. yumurtlama olabilirmi bilginiz varmı

Aminn inşAllah duanızı eksik etmeyin ne olur Benimde aynıydı iki ihtimal var zaten ikinci kez yumurtluyorda olabilirsiniz inşAllah hamilede olabilirsiniz. Ama gebelik testi yaparsanız muhtemelen çıkacaktır çünkü ovülasyon testi koyulaştıysa gebelik testindede belli olur en azından benim öyle oldu

yaptım ancak negatif cıktı pik üzerinden 4 gün geçti erken gebelik için gibi ama kafam karıstı

yaptım ancak negatif cıktı pik üzerinden 4 gün geçti erken gebelik için gibi ama kafam karıstı
Benim ki pikin üzerinden 11 gün geçince tekrar koyulaşmaya başlamıştı o yüzden bilemeyeceğim şu an çok erkendir 1 hafta daha sabırla beklemeye çalış inşAllah güzel haber gelir burada muhakkak bu konuda tecrübeli olanlar size yardımcı olacaktır

Aminnn inşallah Allah sonsuz razı olsun duanda banada yer verdiğin için Sende kolaylıkla sağlıkla incinmeden yavruna kavuş inşallah

Aminnn inşallah Allah sonsuz razı olsun duanda banada yer verdiğin için Sende kolaylıkla sağlıkla incinmeden yavruna kavuş inşallah

Selam kızlar,
Benim de bat bugün. Sat 23 Aralık. Pik 8-9 Ocak. Henüz regl olmadım. 2-3 gün sonra test yapmayı düşünüyorum hala regl olmamış olursam tabi şimdiden yapmak istemiyorum. Bazen 1-2 gün oynayabiliyor çünkü. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin lütfennn

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım rabbim bizlerde isteyen herkesede nasip etsin inşallah

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım rabbim bizlerde isteyen herkesede nasip etsin inşallah
Aminnn inşAllah duanı eksik etme ne olur Rabbim sanada ve isteyen cümle kullarınada bu ay bu müjdeyi almayı nasip etsin bu ay inşAllah bebeğini hayırlısıyla rahmine düşürsün Rabbim

ovülasyon testi nedir

hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba kızlar
Benim bat 18 ocaktı. 8-9 pikti. dün 1 2 damla pembe kanama oldu. Sonrasında gelen bişi olmadı hala. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce?

Hayırlı olsun ,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah .
Ben adetin 14.günü yumurtlamaya başlardım ,bu hafta adete tam 6gün kala yumurtlama gördüm , 2gün değerlendirdik.Adet olmadım bugün 2.gün ovülasyon testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ,yani yumurtlama ve ilişkinin üzerinden 8,9 gün geçmiş oldu o yüzden mi silik yoksa ...
Aşırı uykum var,başım ağrıyo,adet günümden 2gün öncesine kadar adet ağrısı yaşadım ama şu 2 gündür sadece ani harekette sol kasığımda batma oluyor, kramp gibi acı.Geç yumurtlama olduğundan gebelik testi yapıp üzülmek istemiyorum ,inşallah vardır bişiler beklemedeyim ,rabbim isteyen tüm kadınları anne yapsın çok zor yarım gibi

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah isteyen herkese sağlıklı Bebişler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…