Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Bende ovulasyon testi yapıyorum dün c ve t aynı koyuluktaydi o zamanda yumurtlama oluyor mu bugün siliklesti t

Eklentiler

• IMG_20210114_170532.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 300
canm cook teşekkür ederim ins. sende gebeligi güzel gecirirsin dikkat et kendine

Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün şekilde kucağınıza almayı nasip etsin, hayırlı olsun.Allah olmayan dileyen isteyen hakeden herkese bana da versin inşallah bana da dua eder misiniz rica etsem

Rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün şekilde kucağınıza almayı nasip etsin, hayırlı olsun.Allah olmayan dileyen isteyen hakeden herkese bana da versin inşallah bana da dua eder misiniz rica etsem
Aminnn aminnn inşAllah ne olur duanızı eksik etmeyin bundan sonrası için Rabbim bu seher vaktinde okunmuş olan ezanlar kılınmış olan namazlar hürmetine senin daha fazla üzülmene incinmene içinin daralmasına hevesinin kırılmasına boynunun daha fazla bükülmesine fırsat vermeden en hayırlı sağlıklı şekilde ah keşke olsa diye iç geçirip hayal kurduğun anda bu müjdeli haberi sana ve isteyen cümle kullarına almayı nasip etsin bu ay hayırlısıya gebe olasın inşAllahhh

Canım inan senin adına çok sevindim. Paylaşımını bir çırpıda okudum. İnşallah biz de yaşarız tez zamanda bu güzel duyguyu. Dualarına bizi de katmayı unutma olur mu

Canım inan senin adına çok sevindim. Paylaşımını bir çırpıda okudum. İnşallah biz de yaşarız tez zamanda bu güzel duyguyu. Dualarına bizi de katmayı unutma olur mu
Canım benim Allah razı olsun bundan sonrası için duanı eksik etme ne olur Rabbimden dileğim inşAllah hayırlısıyla bu ay sende hamile haberini al inşAllah

Oncelikle hayirli ugurlu olsun bu testin markasını ogrenebilir miyim birde bir cok kisi bir gun durup bir gun esinizle olun ust uste yapmak sperm kalitesini düşürür vs diyorlar. Kafam bu konuda cok karışık yardimci olabilir misiniz

Aminn canım bundan sonrası için duanı eksik etme ne olur Ovülasyon testinin markası vual ilk kez bunu kullandım faydasınıda gördüm şükür. Şimdi şöyle ben daha önceki aylar hep gün aşırı denedim ve sonuç alamadım. Biz eşime test yaptırmadık ne durumda bilmiyorum eğer ki eşinin sonuçlarında bir düşüklük varsa doktoruna danış muhtemelen üst üste önerilmez ama dediğim gibi biz durumu bilmediğimiz için bir kezde bu şekilde denedik ve oldu herşey nasip tabiki dilerim hayırlısıyla bu ay hamilelik haberini alır müjdene kavuşursun inşAllah

Bende gün aşırı diye okumuştum ama biz 4 gün üst üste denedik yüksek günleri kaçırmak istemedik. Çok şükür ilk aydan oldu bizimki Allah herkese nasip etsin inşallah. Siz yinede eşinize göre hareket edin uyku ve dinlenmiş olmak çok önemli bence. Bir de denk geldiğim iki kür var bal tarçın çörek otu ve gün de 3 öğün keçiboynuzu pekmezi yemek çok faydalıymış. Ben hiç denemedim eğer olmasaydı deneyecektim. Biri eşinin sperm sayısının keçiboynuzu pekmezi ve direk keçiboynuzunu kaynatıp içmesiyle oldukça yükseldiğini yazmıştı.

İnsallah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin Allah
Biz daha yeni bebek düşünüyoruz aslinda ben dogum kontrol ilaci kullanıyordum 3 ay oldu birakali. Yani calismalara yeni baslicaz diyebilirim
Peki bu marka testi nerden temin ettiniz acaba

Bilmiyorum eşim hic doktora gitmedi o yüzden sperm durumu hakkinda bilgim yok.
Biz ilk defa denicez aslinda, daha önce doğum kontrol ilaci kullaniyordum. 3 ay oldu bırakalı.
Sadece zaman kaybetmek istemedigim için ovulasyon testi ile denemek istedim.
Keciboynuzunu bende duymuştum bugunden itibaren her sabah keciboynuzu özü iciricem esime ne olur ne olmaz diye

Inşallah istediğiniz gibi olur her şey sizde pekmezden tüketebilirsiniz hem kan için hem yumurta gelişimi için oldukça faydalı.

Amin inşAllah amin her daim duanızı bekliyorum Rabbim şimdiden mübarek etsin hemen tez vakitte nasip etsin inşAllah eczaneden bulabilirsiniz

Içime doguyorduda sonucu negatif cikarda uzulursun diye kesin birsey soyleyemiyordum
Rabbm sag saglim kavusmayi nasip etsin canim
Bende senin yolundan giderek ayni sekilde 5 gun degerlendirdim dualarinda banada yer ver insAllah bende bu ay mutlu olurum

Aminn inşAllah ne olur bundan sonrası için dualarını eksik etme Hayırlısıyla sende bu ay güzel haberi al inşAllah dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…