Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Birde akıntınız var miydi farkli olarak

Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagn almyi nasip etsin cnmm bende bugün yaptım ikisi silik çıktı o ne demek pki

Hayırlı olsun. Hangi marka ovülasyon testi kullandınız?

Yani bende ovülasyon testi kullanıyorum. T çizgisi hiç koyulaşmıyor. En fazla 13. 14. günler C ye yakın bir koyulaşma oldu. Ama C kadar değil daha silik. Yumurtlayamıyormuyum anlamadım.

Mrb bende 7 ay önce düşük yaptım ve 7 aydır korunmasız bı sekilde hamile kalamiyorum ama bu ay benim çok tuaf belirtiletim oldu dün bitane başlık açtım herkes dalga geçti resmen bukadar çabuk belirti olmaz diye bende ovulasyondan hemen sonra ki günlerden beri gohuslerim doldu ucu kaşınıyor kasık ağrılarım oldu tüm vücuduma ateş basması oldu adete 5 gün var beyaz süt gibi akıntım var ve hala gohuslerim sis hamile olabilir miyim ?

Sonuç neymiş?

Bugün benim de yumurlamanin 6. Günü ağrılarım başladı ovulasyon testi yaptım ve yumurlama günü dahil ve yumruklama öncesi sonrası fln hep degerlendiridm yumurlama haftası 10 kere beraber olduk testi aldığım kişiyle konsutm erken gebelik belirtisi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…