Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Öncelikle sizin adınıza o kadar çok sevindim ki anlatamam... Bende bir bekleyiş içinde olanlardanım şu yaşadığınızı inşalalh bende yaşarım hasretim biter. Ben bir aydır yaptım lakin pik göremedim testlerimde sebebini birşeye bağlayamıyorım doktor bütün testlerimi yaptı hsg çekildim deneyin dedi bizde denemedeyiz o sırada ovulasyon testi kullanmak istedim. Sadece şunu belirteyim bir aydır b12 iğnesi ve d vitamini kullanıyorum bu değerlerim düşük çıktı. Bu testime etki etmişmidir bilmiyorım bu ay da test yapmak istiyorum sizin için sakıncası yoksa intagramdan testlerim hakkında size yollasam yardımcı olur musunuz belki vesile olursunuz bana da olamam derseniz buradan yazışsak. Şuan adet oldum inşalalh bu ay test ile hamile kalabilirim sizin gibi

Maşallah ay kendim olmuşum gib hissettim bu platform iyi ki var hemcinslerimizin yerine mutlu olabiliyoruz, kendimiz içn umutlanabiliyoruz darısı bizim basımıza inşallah ben de ilk kez bu ay denedim dua edin bana nolur hamile duası kabul olur derler. Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla benim de 3 üçgündür pik, bugün sağ ve sol yumurtalık hizasında sancılar kasıkts ve belde agrılar oldu ayakta zor durdum 20siinden beri değerlendiriyoruz. Yumurtlama 27ocak görünüyo innnnnnşallah hamile kalırım ben de

Eklentiler

• Screenshot_20210124-131609.png
    525,3 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG-20210125-WA0001.jpeg
    144,3 KB · Görüntüleme: 171
  • Screenshot_20210125-194523.png
    206,4 KB · Görüntüleme: 170
Canımm öncelikle niyetin mübarek olsun Rabbim inşAllah sana ve senin gibi isteyen herkese hayırlısıyla en tez vakitte hemen bu ay daha fazla bekletmeden gönlün incinmeden ah keşke bende şunu yaşasam ah benimde olsa diye içinde hasretle geçirdiğin anda Rabbim bebeğini rahmine düşürsün inşAllah bol dua yer gök dua ile nasibin seni bekliyor dua edelim erkenden hemen bu ay gelsin senin yüzünü güldürsün omzundaki yükü hafifletsin inşAllah Banada duanı eksik etme ne olur önümdeki süreç hayırlı olsunn Senin durumunla ilgili bir bilgim yok illaki tecrübeli birileri vardır neden pik göremediğin hakkında bir bilene sormak lazım ama özelden mesajla testlerini atabilirsin tabiki seve seve yardımcı olurum biz birbirimize olacağız inşAllah buradan müjdeli haberini bekliyorum bizi habersiz bırakma

Aminnn inşAllah duanı eksik etme ne olur canım önümdeki süreç hayırlı olsun Rabbim sana ve isteyen tüm kardeşlerimize hemen bu ay daha fazla senin üzülmene fırsat kalmadan daha fazla başkalarınkn haberini duyup bir yandan tabiki sevinirken ama bir yandan içinin yanmasına Rabbim müsade etmeden hemen bu ay gebe kalmayı müjdeni almayı sağlıkla evladına kavuşmanı nasip etsin inşAllahh Pik görüpte silikleşene kadar İnşAllah değerlendirin Allahın izniyle müjdemizi almak yakın olsun

Eşimi bekliyorum berab

sonucum çıktııı ben de hamileyimm daha minnacık ama
Ya Rabbi Elhamdülillah Bir kardeşimiz daha müjdesini aldı desene sırayla herkes bu ay inşAllah bu güzel haberi alsın Beta kaç çıktı canım ne kadarlıkmış Rabbim sağlıkla keseyide görmeyi kalp atışınıda duymayı nasip etsin inşAllah

Aminn ne güzel dualar bunlar Allah kabul etsin, kolaylıkla saglıkla dogur büyüt bebegini inşallah

Aminn ne güzel dualar bunlar Allah kabul etsin, kolaylıkla saglıkla dogur büyüt bebegini inşallah
Aminn aminnn inşAllah duaların için Rabbim senden razı olsun hiç daha fazla üzülmeden o testte çift çizgiyi gör inşAllah İnsan bazen hiç olmayacak sanıyor korkuyor utanıyor sıkılıyor kendini bazen aciz bile hissediyor insanlar sormasın diye içinden bazen dua ediyor ama hiç merak etme yer gök dua ile Rabbimin kapısı öyle geniş ki o kapıya varan eli boş dönmez inşAllah

Evet Allah büyüktür umudumu kaybetmedim zaten yolun daah basındayım inşallah olur duam eksik degil çok şükür sagolun iyi günler

Şuanda dediğiniz tüm belirtiler var bende ovulasyon testi yaptım çift çizgi olduğu günler denedik 2 hafta geçti midem nasıl yanıyor ayrıca halsizim göğüslerim çok acıyor ve şişti en önemliside çok düzenli adetim olmasına rağmem 2 gün geciktim test yapmak istemiyorum beklemek daha doğru geliyor umarım düşündüğüm gibi çıkar sizede hayırlı evlat diliyorum sevgililer

Aminn çok teşekkür ederim duanızı eksik etmeyin inşAllah İnşAllah belirtiler gebelik habercisidir müjdeli haberlerinizi bekliyoruz

Merhabalar. Hamile kardeşlerim sizin adınıza çook sevindim . Burada 5 yıldır sabırla bekleyen bende varım. Hiç hamile kalamadım. Tedaviler hüsran ile sonuçlandı. Ama umudumu hiç kaybetmedim. Her ay olumsuz olsa bile yine umut dolu bekleyişlerim sürüyor. Rabbim neylerse güzel eyler. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur .Sadece biraz yoruldum. Dualarınızı eksik etmeyin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

R rana20
Tazeanneeee
Etiketliyim dedim sizi de cinsiyet belli değil ama okuyun

Rabbim okunan ezanlar yüzü suyu hürmetine Rahmanın has kulları yüzü suyu hürmetine senin imtihanını artık şükürle sonuçlandırsın hayırlısıyla artık içinin yangınını dindirsin senin için nasiplerin en güzelini en hayırlı şekilde sana ihsan etsin yer gök dua ile Rabbime duamdır hayırlısıyla artık bu ay o müjdeli haberi al bu kez sevinçten ağla inşAllah

Amin inşallah 2 gün önce 38 çıkmıştı daha çok küçükmüş takip Edicem düzenli kan vererek

Rabbim sana sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sabır herşey güzel olacak ki geç oluyor

Duanın güzelliği..Allah razı olsun inşallah..Çok teşekkür ederim..Bu zorlu yolda ilerleyen her kulunu feraha çıkarsın Rabbim.

Merhaba canım benim gebelik kesinleşti Allah'ın izniyle Rabb'im e binlerce kez şükürler olsun. Bunu seninle paylaşmak istedim Rabb'im isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…