Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Ben 2 gundur yapmaya başladım rengi belli olmaya başladı çok heyecan var yine umarim bu ay haberi yayyarimmmm buraya hamileyimmmmm yaşasın sonunda çok şükür rabbime...diyee

Ben 2 gundur yapmaya başladım rengi belli olmaya başladı çok heyecan var yine umarim bu ay haberi yayyarimmmm buraya hamileyimmmmm yaşasın sonunda çok şükür rabbime...diyee
Merhaba adetim 33-34 gün de bir oluyor ben teste 17. Gün başladım hep silikti. Dün ve bugün biraz koyu oldu. 22. Gün bugün. Acaba pik geçti mi? Yardımdı olur musunuz

Eklentiler

• 08E8F96C-1A1C-43B8-9309-EF405F3B1C2A.jpeg
    102 KB · Görüntüleme: 136
  • D584569B-7F02-4DA3-B305-AC6BC1E26FDC.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 138
merhaba yumurtlamadan sonra 15 ve 16. günlerde de T çizgisinde belirginlik var bu da gebelik belirtisi olabilir mi?
Sağlıkla cocuğunuzu kucağınıza alırsınız inşallah

Merhaba adetim 33-34 gün de bir oluyor ben teste 17. Gün başladım hep silikti. Dün ve bugün biraz koyu oldu. 22. Gün bugün. Acaba pik geçti mi? Yardımdı olur musunuz
Cnm bu yumurtlama dan sonramı hani adetine yakın mı yaptın ovulasyonu orayı anlamdım ama yumurtlama gününde değerlendir bugün yarın ve iki gün daha dört gün en güvenilir insALLAH

Tatlim hqyirli olsun şimdiden insalah 22 si daha koyu gibi keşke adet biter bitmez baslayabilsen belki de çift yumurtlama falan olur yakalarsin✌degwrlendir bakalaim silik çıkana kadar devam et

Cnm bu yumurtlama dan sonramı hani adetine yakın mı yaptın ovulasyonu orayı anlamdım ama yumurtlama gününde değerlendir bugün yarın ve iki gün daha dört gün en güvenilir insALLAH
Hayır hayır adetim 7 şubatta başladı(1.gün) 12 şubatta bitti(6. Gün) ben testleri 21 şubatta yapmaya başladım en son testim bugün 28.02 olan. Adetimde 12 martta başlaması gerekiyor. Daha test yapmaya devam edeyim mi o zaman bu arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Devam et cnm benim sengene bugunude değerlendir zaten hep böle köyü giderse minnak bı yolcu gelio sana insALLAH benimde 4 Mart bu ay degsk şeyler yaşadım hayrilisi insALLAH 6 aylık evliyim ve hiç korunma olmadı bakalım rabbim herşeyin en hayırlısı ni bilen hayiirli haberler almamızi nasip eder İnsALLAH

Bende öyle 6 aydın evliyim bizde korunmadık. İlk kez ovulasyon testi yapmaya karar verdim bende kaçırdım diye üzüldüm. İnşallah 5 Mart günü mutlu haberi alırsınız. Güzel haberler alalım inşallah

kızlar benimde testlere bakar mısınız nerdeyse 1 haftadır koyu
2 şubat regli oldum. Adetim düzensizdir. 22 23 renk eşitlendi değerlendirdik sonra hep koyu çıktı. Toplu resimde solmalar olmuş olabilir

Aminnnnnnn cnm insALLAH rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün İnsALLAH ben soğan suyuda içtim baya rahatladım asirii şişkinlik vardı bilmm bebek olurmu olursa kesin sana derim sende iç soğan suyu

Aminnnnnnnn İnsALLAH cnm herşey dua üzerine ben önce isteyen herkese nasip etsin sonra bana diye duamı ediorim inanın her kim hamileyim dediğinde o kadar çok seviniyorum ki çünkü o sevinci tahmin edebiliyorum bende olsam yerimde duramam evde koşar dururum
İnşallahhh bakalım her gün yapıyorum Çok teşekkür ederim sizde benim dualarımdasınız Allahım inşallah hepimize bu güzel haberi öğrenmeyi nasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…