Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

bnde bekliyorum Canm 22 şubat Regl Hayırlısıni versin Allah bnde bugün ilk idrarla yaptım gebelik testi boştu bekleyelim

Masalh canim darisi benim ve tum istiyenlere inslh canim bende kulaniyorum bu testlerden inanki okadar arastiriyorum yorumlari okuyorum ki bir gun bnde inslh mujdeyi veririm inslh

Benimde batım 22 şubat merakla bekliyorum canımmm bendede garip hisler var

benim Bu ay sanki olmadı kizlar ovu yaptım yok test yaptım yok ama rastgele yaptim idrar olayını Bat 22 ama arada sırada nadir hafif kasık ağrısı var çok hafif o kadar onun dışında bisey yok

Ben de deliler gibi gun sayıyorum valla 2 gün önce bhcg yaptim boş çıktı ovulasyin da boş çıktı lakin inanılmaz bir kasik ağrım oluyo sis gibi çok canım yanmio ama sizlama şeklinde bir de bugün çok ayakta kaldım arabaya binerken kramp girdi vajen kısmına 2 dk kendine gelemedim tabii sonrasi bel ağrısı ilk defa yaşadım.Goguslerde 3 gundur hafif hafif acıyor yumuşak ama dolgun gibiler valla artik neyim bilemedimsizlerde durum nasill

Şu an beni anlatmışsın cnm aynı duyguları yaşıyorum bnde valla beklicez bnde şua kasık ağrısı yaşıyorum sanki adet olucak gibi herşeyimiz aynı şu an cnm

Kaç gün havuç suyu içmek gerekli çatlama için

Merhaba sadece 1 gün 1 bardak eğer 3 4 gün üst üste test koyu çıkıyorsa o zman 2 gün normaldir ama sonra da siliklesebilir siz de durum nasıl daha önce test yapıyor muydunuz

Merhaba bende sızın gibi 6 aydır normal yollarla denedım hep bu ay ılk defa ovulasyon testi yaptım 14unde 15inde kırmızı koyu cıft cızgıydı 16sında sılıklestı
Ve yumurtlamadan 3 4 gün sonra göğüs ağırlarım başladı ucu hassaslaştı ınanılmaz bı bel agrım var
Adetım 22 sinde ılk defa 4 gün erken adet oldum
Adet sancım çok olur ılk gün normalde ama suan yok yerleşme kanamasımıdır acaba dedım ama leke halınde gelır dıyorlar
Bu konuda bana yardımcı olur musunuz ?

Takip et bakalım gün içerisinde nasıl gittiğini aksi bir durum olursa bilirsin kendini zaten

Masalh canim darisi benim ve tum istiyenlere inslh canim bende kulaniyorum bu testlerden inanki okadar arastiriyorum yorumlari okuyorum ki bir gun bnde inslh mujdeyi veririm inslh
Rabbim bu mübarek günler hürmetine Regaib gibi bir müjdenin sabahına ulaştık bugünün hürmetine Rabbim sana ve cümle kullarına hemen bu ay hayırlısıyla bu müjdeyi almayı nasip etsin inşAllah

Merhabalar hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim bi sorum olacaktı hangi marka ovulasyon testini kullandınız acaba

Bir mutlulukla okudum yazınızı gözünüz aydın Benimde bu ay ilk denemem bakalım olacak mı Rabbim anne olma hayaliyle bekleyen kadınların duasını kabul etsin.Güzel hayallerimiz var .Boşa çıkarmasın.Yazınız beni daha motive etti.Hayırlı uğurlu olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…