Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Ben bu sabah kırmızı kartı gördüm tatlim sen ne durumdasin
Ben Dün çok kötü sağ kasikta atma gibi duzenli belli aralıklarla agri oldu neden bilmem ogeln basladi geceye kadar devam etti anlamadim neden oldu.. sonra sol kasigima hafif sancilanma gelen giden yok 22 adet görünüyor daha 2 günüm var gözüküyor bakalım hayırlısı sen erkenmi oldun cnm bnm ama entersan değişik bir sanciydi ağrının düzenli aralıklarla olması değişik geldi bana ama belli olur pazartesi cnm hayırlısı

Zaten 6 si yumurtlama olmuştu 14 gün sonrası beklendi geldi doğru zamanlama hayırlısı diyelim bu ay bakalim ne olcak umarim senden güzel haberler duyarız insaallah rabbim yüzünü güldürsün

Zaten 6 si yumurtlama olmuştu 14 gün sonrası beklendi geldi doğru zamanlama hayırlısı diyelim bu ay bakalim ne olcak umarim senden güzel haberler duyarız insaallah rabbim yüzünü güldürsün
Amin Canm Aminnn benim hangi gün beklemeliyim adeti takvime Gore mi beklesem benimde 6 sı tam koyu çizgi yoksa çatlamaya göremi hesaplasam anlamadım bnmde takvime gore 2 gun var pazartesi gözüküyor umarım olmam insallah

Canm bnm bisey sorucam yumurta dan 14 gun sonramı adet kesin olunur anlamadim yoksa o yumurtladiğımiz günü saymadan mi hesap yapıcaz yoksa o gunden itibaren 14 gun mü ama niye takvim bnm 22 gösteriyor acaba biliyormusun

Canm bnm bisey sorucam yumurta dan 14 gun sonramı adet kesin olunur anlamadim yoksa o yumurtladiğımiz günü saymadan mi hesap yapıcaz yoksa o gunden itibaren 14 gun mü ama niye takvim bnm 22 gösteriyor acaba biliyormusun
Yumurtlamadann 14 gün sonra adet olur kesindir ama tıbben sıkıntılı olan insanlar 12 gün de de olabiliyor ama sayısı çok az tabiki en gelir geçer kural 14 tur ...yunurtlamanin old gün de sayilir

Yumurtlamadann 14 gün sonra adet olur kesindir ama tıbben sıkıntılı olan insanlar 12 gün de de olabiliyor ama sayısı çok az tabiki en gelir geçer kural 14 tur ...yunurtlamanin old gün de sayilir
ozaman ben yarını bekleyeyim cnm nasıl olucak seninle aynıyız hayırlısı artık cnm acaba sarkarmi daha fazla dedim acaba

İkimizinde günü aynı. Yarın bakalım ne olacak.

Ne ağzı dualı insansınız maşallah.

Aminn Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin Rabbim sizi hemen bu ay bu güzel umutlara şükür duasıyla en hayırlı müjdeyi almayı nasip etsin isteyen bir haber bekleyen cümle kullarına bu ay güzel haberi almayın nasip etsin dua eder dua beklerim 🕊

İyiki dualarımız varr iyiki

Üzülmek yok tatlim sen de üzülürsen biz ne yapalım dimi ya hayırlısı olsun pes etmek yok bu ayda çalışmaya devam valla ben yine heyecanla bekliyorum yumoslarimi görmeyi
Çok haklısın gülüm işte eşinde kızıyor bana ama elimde değil Demekki Hayırlısı buymuş Çünkü her namazımda Allaha öyle dua ediyorum Hayırlısı olucaksa nasip eyle diye cnm Olsun yinede pes etmek yok bakalım bu ay soğan kuru yapayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…