- 12 Eylül 2020
- 281
- 481
- 39
-
- Konu Sahibi birhaberbekleyen
Ben Dün çok kötü sağ kasikta atma gibi duzenli belli aralıklarla agri oldu neden bilmem ogeln basladi geceye kadar devam etti anlamadim neden oldu.. sonra sol kasigima hafif sancilanma gelen giden yok 22 adet görünüyor daha 2 günüm var gözüküyor bakalım hayırlısı sen erkenmi oldun cnm bnm ama entersan değişik bir sanciydi ağrının düzenli aralıklarla olması değişik geldi bana ama belli olur pazartesi cnm hayırlısıBen bu sabah kırmızı kartı gördüm tatlimsen ne durumdasin
Rabbim Hayırlısını versin en önemlisi sağlıkla gelsin inşallah önümüzdeki aya insallahBen bu sabah kırmızı kartı gördüm tatlimsen ne durumdasin
Zaten 6 si yumurtlama olmuştu 14 gün sonrası beklendi geldi doğru zamanlama hayırlısı diyelim bu ay bakalim ne olcakBen Dün çok kötü sağ kasikta atma gibi duzenli belli aralıklarla agri oldu neden bilmem ogeln basladi geceye kadar devam etti anlamadim neden oldu.. sonra sol kasigima hafif sancilanma gelen giden yok 22 adet görünüyor daha 2 günüm var gözüküyor bakalım hayırlısı sen erkenmi oldun cnm bnm ama entersan değişik bir sanciydi ağrının düzenli aralıklarla olması değişik geldi bana ama belli olur pazartesi cnm hayırlısı
Amin Canm Aminnn benim hangi gün beklemeliyim adeti takvime Gore mi beklesem benimde 6 sı tam koyu çizgi yoksa çatlamaya göremi hesaplasam anlamadım bnmde takvime gore 2 gun var pazartesi gözüküyor umarım olmam insallahZaten 6 si yumurtlama olmuştu 14 gün sonrası beklendi geldi doğru zamanlama hayırlısı diyelim bu ay bakalim ne olcakumarim senden güzel haberler duyarız insaallah rabbim yüzünü güldürsün
Canm bnm bisey sorucam yumurta dan 14 gun sonramı adet kesin olunur anlamadim yoksa o yumurtladiğımiz günü saymadan mi hesap yapıcaz yoksa o gunden itibaren 14 gun mü ama niye takvim bnm 22 gösteriyor acaba biliyormusunZaten 6 si yumurtlama olmuştu 14 gün sonrası beklendi geldi doğru zamanlama hayırlısı diyelim bu ay bakalim ne olcakumarim senden güzel haberler duyarız insaallah rabbim yüzünü güldürsün
Yumurtlamadann 14 gün sonra adet olur kesindir ama tıbben sıkıntılı olan insanlar 12 gün de de olabiliyor ama sayısı çok az tabiki en gelir geçer kural 14 tur ...yunurtlamanin old gün de sayilirCanm bnm bisey sorucam yumurta dan 14 gun sonramı adet kesin olunur anlamadim yoksa o yumurtladiğımiz günü saymadan mi hesap yapıcaz yoksa o gunden itibaren 14 gun mü ama niye takvim bnm 22 gösteriyor acaba biliyormusun
ozaman ben yarını bekleyeyim cnm nasıl olucak seninle aynıyız hayırlısı artık cnm acaba sarkarmi daha fazla dedim acabaYumurtlamadann 14 gün sonra adet olur kesindir ama tıbben sıkıntılı olan insanlar 12 gün de de olabiliyor ama sayısı çok az tabiki en gelir geçer kural 14 tur ...yunurtlamanin old gün de sayilir
Aynen bekle bakalım ne olacak umarim hersey istediğin gibi olurozaman ben yarını bekleyeyim cnm nasıl olucak seninle aynıyız hayırlısı artık cnm acaba sarkarmi daha fazla dedim acaba
İkimizinde günü aynı. Yarın bakalım ne olacak.Ben Dün çok kötü sağ kasikta atma gibi duzenli belli aralıklarla agri oldu neden bilmem ogeln basladi geceye kadar devam etti anlamadim neden oldu.. sonra sol kasigima hafif sancilanma gelen giden yok 22 adet görünüyor daha 2 günüm var gözüküyor bakalım hayırlısı sen erkenmi oldun cnm bnm ama entersan değişik bir sanciydi ağrının düzenli aralıklarla olması değişik geldi bana ama belli olur pazartesi cnm hayırlısı
Aynıyız bat da.Benimde batım 22 şubat merakla bekliyorum canımmm bendede garip hisler var
Ne ağzı dualı insansınız maşallah.Canımm Rabbim senden razı olsun amin amin inşAllah hayırlısıyla duanı eksik etme önümdeki süreç hayırlı olsunRabbim bana ettiğin dualat hürmetine melekleriyle yardımına yetişsin hayırlısıyla imtihanını artık şükürle sonuçlandırsın yaşadığım tüm kırgınlıklar hürmetine bu güne kadar için daralıpta her defasında o müjdeyi beklerken yine aldığın sonuçsuz haberler için yaşadığın tüm sıkıntılar için Rabbim kat kat mükafatını artırarak daha fazla aratmadan içinin daralmasına gönlünün hevesinin kırılmasına fırsat kalmadan ‘ah keşke benimde olsa ah keşke bende artık bu mutluluğu yaşasam Rabbim’ diye içinden geçirdiğin anda hemen bu ay tüm sıkıntılarını unutturacak güzellikte müjdeni almayı nasibindeki evladına kavuşmayı sana bu müjdenin sana göz aydınlığı olmasını nasip etsin inşAllah Korktuğun hiç olmayacak sandığın her an için omzunda git gide ağırlaşan bu yük için öyle bir saadet nasip etsin ki evinize neşe müjde göndersin Rabbim bu mübarek Perşembe günü hürmetine dualarımızı kabul buyursun Rabbim
Evet canım sabah ola hayrola inşallah hamileşizdirAynıyız bat da.
Gebelik belirtisi de adet belirtisi gibiEvet canım sabah ola hayrola inşallah hamileşizdirhoş bende adet belirtisi başladı gibi sankim
Ins canım, sabah ola hayr ola.Evet canım sabah ola hayrola inşallah hamileşizdirhoş bende adet belirtisi başladı gibi sankim
Üzülmek yok tatlim sen de üzülürsen biz ne yapalım dimi yaBende dün oldum cnm üzgünüm
Aminn Allah razı olsun duanızı eksik etmeyinBir mutlulukla okudum yazınızı gözünüz aydınBenimde bu ay ilk denemem bakalım olacak mı Rabbim anne olma hayaliyle bekleyen kadınların duasını kabul etsin.Güzel hayallerimiz var .Boşa çıkarmasın.Yazınız beni daha motive etti.Hayırlı uğurlu olsunn
İyiki dualarımız varr iyikiAminn Allah razı olsun duanızı eksik etmeyinRabbim sizi hemen bu ay bu güzel umutlara şükür duasıyla en hayırlı müjdeyi almayı nasip etsin isteyen bir haber bekleyen cümle kullarına bu ay güzel haberi almayın nasip etsin dua eder dua beklerim 🕊
Çok haklısın gülüm işte eşinde kızıyor bana ama elimde değil Demekki Hayırlısı buymuş Çünkü her namazımda Allaha öyle dua ediyorum Hayırlısı olucaksa nasip eyle diye cnm Olsun yinede pes etmek yok bakalım bu ay soğan kuru yapayım diyorumÜzülmek yok tatlim sen de üzülürsen biz ne yapalım dimi yahayırlısı olsun pes etmek yok bu ayda çalışmaya devam valla ben yine heyecanla bekliyorum yumoslarimi görmeyi