Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Rabbim geciktiriosa güzelleştiriodur hep düşüncem böle insALLAH güzellikler bizide bulur kasık ağrım var ama adette aynı oluomus bakalım hayırlısı İnsALLAH
Amin inşallah ben de sana dua edeceğim. Aklıma her geldikçe Güzel haberleriniz olsun inşallah çok amin Allahım

Tatlim çatlama zor oluyor galiba bu akşam havuc suyu iç mutlaka yarin siliklesmeye başladığını göreceksin evelallah izniyle çatlama olur

Peki canım bayadır çatlamaması normal mi?
Tabiki olabilir neden olmasın kimi zaman çatlamadan da atılıyor ya da kist olusabiliyor bu yüzden takip onemli bebek isteyenler için katı meyve sıkacağı varsa yap hemen yoksa 1 havucu doğra küçük küçük 1. 5 bardak su ilave et biraz yumuşatın haslama gibi blender dan geçir iç inşallah sonucu görürsün

Dun aksam 1 tane havuc yemistim ama etkili midir bilmiyorum. Bugun dediğiniz gibi yapıcam inşallah işe yarar teşekkür ederim

Merhaba gebeymişsiniz sanırım umarım sağlıkla devam ediyordur benimde adetime 5 gün var ovulasyon testim böyle çıktı sizce bişey var mı

Eklentiler

• 20210228_142449.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 180
Merhaba gebeymişsiniz sanırım umarım sağlıkla devam ediyordur benimde adetime 5 gün var ovulasyon testim böyle çıktı sizce bişey var mı
Çok şükür duanızı eksik etmeyin inşAllah Baya koyu çıkmış gebelik testi yapın eğer gebelikten dolayı böyle çıktıysa gebelik testindede muhakkak çıkacaktır erken bile olsa

Koyuluk azaldı ovulasyonda eskis kadar değil oldu heralde çatlama ama bel ağrısı ve kasık ağrısı çok. Bugunde bulantı başladı
Havuc suyu yaptıktan sonra mı oldu tatlim çatlama onu merak ettim inşallah rabbim gönlündekini versin bulantilarin boş çıkmasın kac gun var adetw

Havuc suyu yaptıktan sonra mı oldu tatlim çatlama onu merak ettim inşallah rabbim gönlündekini versin bulantilarin boş çıkmasın kac gun var adetw
Bilmiyorım canım etkisi oldu mu tam emin olamadım 4 gun var adete bulatım hamilelikle ilgili olanilir mi erken mi canım

Merhaba öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :) ben de bu ay ovülasyon testlerine başladım ama 2. Çizgi hep silik çıkıyor yumurtlama olduğunda net bir çizgi mi olması gerekir

Kızlar merhaba adetim düzenli 28-29 gün arası oluyorum. Adet bitiminden 2 gün sonra ovülasyon testine başladım dün ve bugün koyulaştı gibi ama henüz tamamen koyulaşma olmadı ilk defa yapıyorum normal mi acaba? Uygulamada yarın yumurtlama günü görünüyor yarın falan koyulaşır mı yardımcı olur fikir verirseniz çok mutlu olurum

MErhabalar canlar ben polikistik overım adetim 50 gundur olmadı doktorum adet söktürücü verdi içmek istemedim çünkü 1 gaftadır göğüslerim de hassasiyet ve batma var kasıklarım agrıyor belim ağrıyor . Bugün de ovulasyon testi yapayım bir dedim ve sonuç bu çıktı sizde yumurtlama mı var ?

Rabbime bin şükür olsun canım desteğini unutamam bundan sonrası için bana dua et ne olur Rabbimden dileğim en kısa vakitte güzel haberini vermen
Bana da yardımcı olur musunuz?15 olan bütün kü test

Eklentiler

• 346A1961-9683-4210-908D-BFD8DBA0604E.jpeg
    89,6 KB · Görüntüleme: 98
  • BE5CF8D8-CCDA-4620-8F07-B5DEB5EA0BEA.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 100
canım öncelikle tebrik ederim.
rabbim inşallah bizimde kucağımızı boş bırakmaz. sana birşey sormak istiyorum hangi markayı kullandın ovulasyon testinde

Benim de konu sahibi gibi ayni oldu ovulasyon cok düzenli ama sonra hep cok az silik hic koyulasmadi ,ama konu sahibinin cok silinmemiş devam etmiş az da olsa bu bile hamile kaldigini gösterir...Ben de bu ara cok takiyorum hic belirtim yok normalde adet öncesi şişen göğüs bu ay tam tersi ağrımıyor bile... En ufak kasik ağrısa umutlancam o bile yok :)
Ben hic belirti yaşamadan hamile kaldım diyenler bile adete yakin adet olma hissini yasadigini söylüyor... Cok yoruldum cok ...kolay hamile kalanlarin varya kurban kesmesi gerek bir nimet bilip, cunku hamile kalamayanlarin burada neler çektiğini görüyorum bir tarafta da hic en ufak ozen göstermeden kalanları görüyorum velhasili Zor Allah bize de merhamet etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…