Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Merhaba bende de pcos var. Sizde bir gelişme oldu mu? Hamile kalabildiniz mi? Ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapıyorum ben de

Sizce var mı beklenen bat 17 mayis yumurtlama dönemi öncesini o günü ve sonraki gunleri değerlendirdim yumurtlama dönemi sonrasi 2 3 gün regl sancısı gibi sancım oldu sonra hafif hafif kasıklarımda ağrı oldu onun dışında her gün denicek kadar baş dönmem oldu anlık sonra kendiliğinden geçti reglime 6 gün var test yaptım bu şekilde çıktı umitlenmek istemiyorum adetlerim duzenlidir 28 29 günde bir olurum arada olan beyaz akıntım var bazen su gibi bazen yoğun regl olucagim zaman göğüs hassasiyetim sivilcelenmem olur normalde 10 gün oncesindenn baslar bu sefer hiç öyle şeylerin olmadi ne göğüs ağrısı ne de sivilce yardimci olup görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim Allah başta bana sonra isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Çok silik ama var sanki Kaçıncı dakikada çektiniz? İlk 10 dakika ise kuruma çizgisi değildir inşallh

Allah herkese bebek sahibi olmayı nasip olmayi nasip eder etsin, ne kadar zormuş oysaki çevremde herkes hamile hemde ilk ayında olan var, iki üç ay sonra olan var, gerçekten onların kurban kesmesi lazım, tabi herkesin imtihanı farkli

Öncelikle tebrik ederim canım çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ben de bu ay ilk kez ovulasyon takibi yapıyorum ilk zamanlar yaptıklarımda hafif T soluk gibiydi sonra çok belirgin oldu sonra koyulugu hep devam etti
Geçen ay 21 nisan da regl oldum 2 gün çok yoğun geldi sonrasında hiç gelmedi 6.7. Gün de kahve lekelenmem oldu o kadar
2 aydır da tiroid ilacı kullanıyorum düzenimi değiştirdi sanırım dedim.
bu ay da sürekli adetim bitişinden itibaren yaptım hala koyu çıkıyor anlamış değilim

ovulasyonda böyle gebelik belli oluyor mu ki ben de mi yapsam beklesem mi acaba

Eklentiler

• 7CD9D700-68EC-4BBD-BC75-A515E0C3DC34.jpeg
    46,2 KB · Görüntüleme: 158
  • B8EEC5F1-DCE0-463B-9787-3F3565716288.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 171
Herkese merhabalar,
Ovulasyon testlerime bakar mısınız? Catlama olmuş mu?

Eklentiler

• 20210517_173203.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 183
15 Mayısta yumurtlama olup 16 sı itibariyle çatlamış gibi. Dün değerlendirebildiniz mi? Değerlendirmediyseniz bugün değerlendirirseniz iyi olur
Öncelikle cevap için teşekkür ederim ❤ dün degerlendiremedim. Bugün degerlendircem InsaAllah. Daha önce de kullanmıştım ov. Testi bir gün pik gösterip aksamina siliklesmisti. O ay da hamile kalmıştım. Şimdi üst üste böyle çıkınca anlam veremedim.

Rica ederim
Aydan aya bile farkediyor. Benim de genelde 2 gün pik kalıyor.
İnşallah tutar nasip olur bu sefer de

Merhaba ben de bu ay ovulasyon ilk kez takip ediyorum da böyle pik oldu 16 sında 17 sinde tamamen silinmişti onu buraya eklemeyi unuttum eve gittiğimde çekerim onu da 18 inde yeniden çok hafif silik göründü dün yapamadım 16 sına kadar her gün nerdeyse denedik ama 17 sinde silik gördüm diye denemedik
Sizce 17 sini de mi denememiz gerekiyordu
Hani siz ovu pil görüp sonra silik olmuştu gebe kalmıştım dediniz ya bi an heyecanlandım

Eklentiler

• 14B6D572-71DD-4F60-8AF6-EF9DAA2B5759.jpeg
    107,7 KB · Görüntüleme: 166
  • EDAF9C5A-6D63-4879-847B-F65D7434C14E.jpeg
    118,3 KB · Görüntüleme: 155
Merhaba canım. Yeterince denemişsiniz diye düşünüyorum. Sperm 72 saat yaşıyormuş e sizde silinmeden 24 saat önce değerlendirmişsiniz. Siliklestikten sonra değerlendirilecek diye bir kural yok. Sonuç olarak sperm 72 saat yaşıyor Rabbim tez zamanda müjdeli haberler almayı nasip etsin cümlemize

Amin çook teşekkür ederim inşallah ya Silinince denemedik ama denemek gerekiyor mudur diye de üzüldüm yine yoksa çöp mü oldu bu ay diye hemen ertesi günü yapmamış olduk
Hayırlısı artık allahım ne dilediyse o olur

Uzayan yumurtlama akıntısı fazla hissetmedim. Ama test böyle. Çatlamadı mı ki

Eklentiler

• IMG_20210528_233420.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 151
Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Anlattıklarınız o kadar içime su serptiki anlatamam bende 1 aydır deniyorum bu ay ovülasyon testine başlayacağım inşallah bende sizin gibi hemencecik hamile kalabilirim dua edin lütfen

Ben de bunu okuduğum için içim umutla doldu. Rabbim herkese hayırlısıyla yaşatsın bu duyguyu. İlk kez ovülasyon takibi yapıcam (Regl olmayı bekliyorum 2 gün gecikti eğer hamile değilsem bu yöntemi deneyeceğim) hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…