Hamileyim çok şükür 🤲🏻🕊 Ovülasyon vesilesi ile.

Kızlaaar bu ay benimde adetin 15-16 sı pik 17si çatlama oldu ben tesadüfen 14üdede değerlendirmiştin yani üst üste 14-15-16-17.günleri değerlendirdim benim yumurtalar büyürken beyaz akıntılar biraz oluyodu ama burda okuduğuma göre çatlamadada beyaz sıvı geliyormuş bende hiç öyle bişey olmadı bilenler bir bakabilirmi (2.resim çatlama)

Eklentiler

• 2CA44E18-FDE6-4580-9962-E8F7C1F22808.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 154
  • A1566341-8962-4CF5-85D2-F2045F574070.jpeg
    200,8 KB · Görüntüleme: 166
Merhaba hayirli olsun canim.bende bu ay ovulasyon testi ile takip etdim. 22ci gun yumurtlamayi gordum o gunleri degerlendirdik.2gundur test yapiyorum dayanamadim. Ama test bir kac dakika icinde kuruma cizgisi gibi T kisminda dagilma oldu.hamilelik ola bilirmi acaba

Bakalım ben de bu ay bu şeilde üst üste denemeyi düşünüyorum

(( uffffff...................... ufffffffffffffffffff vallla kendim negatif görmüş gibi oldum
alıştım artık 2 seneye yaklaşacak herkesin hamile haberlerini alıp üzülmekten yoruldum .Allah var kıskandığımdan değil herkes yavrusuna kavuşsun ama herkesin olupta benim neden olmuyor soruları beynimi kemiriyor bitiriyor beni

Bu bende de var bizim gibi herkeste var canım o his. Şirkette iki yarın arkadaşım hamile karınları burunlarında. Köye gittim geldim orda da arkadaşlar var hamile haberlerini aldığım ama ne yapalım daha vakti var demek ki. Benim de 2 seneye yaklaşacak kürtaj olalı hala giden gelen yok.......

Yumurtlamaya kadar hiç ilişki olmadı mı peki

Hangi marka test kullandınız ?

Eklentiler

• 20210810_175624.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 140
Canım baya olmuş konu acali ama doğum yaptın mı neyin oldu. Rabbim bagislasin

Selam kızlar,
Ben normalde 18-19. Günde yumurtlardım. Bu ay 23. Günde yumurtladım. Daha idrarı damlatır damlatmaz c cizgisi belirginleşmeden T çizgisi çok koyu oldu. C çizgisinden de koyu. Bugün 26. Günüm ama hala silikleşmiyor test. Ve 1 kavtadır biraz yoğun kahverengi akıntım var az gelse şüphe edicem ama az değil günlük pedi dolduruyor. Ve sonuçta adetlerim 35-38 gün arası oluyor. Ayrıca bu ay hayıt ekstraktı da kullanıyorum yumurtlamama çok yardımcı oldu bence çünkü bu kadar net pik hiç görmemiştim. Ama test neden silikleşmiyor hala bilen var mı ? Resim de ekliyorum

Cnm bende de bı kere olmustu öyle üç gün üst üste pik gördüm testte o ay olmadı sonraki ay sadece bilaç gün eşime ve krndime havuç suyu yapıp içtim onun fatdası mı bılmıyorum hemen çatladı eger çatlamıyorsa hemen havuc suyu yap iç etkili oluyo

Canım hala adet olmadım yoğun gelen kahverengi akıntı azaldı çok az geliyo ama hala adet olmadım. Yumurtlama günümde bi başladı hala bitmedi kahverengi akıntı ve adette olmadım adet olmam lazım ama olmuyorum

Canım hamile olma ihtimalin olabılır mı b gebelik testi yaptır istersen
Çunku ovulasyon sürekli pik se gebelık olabilir ben hamileyken yaptığım ovu.testleri de hep pik çıkmıstı kahwerengi akıntı da yerleşme kanamasıdır belkı bende de oldu ama çok yoğun değıl

Cok umut oldu yazin bacim simdi bebisin dogmustur rabbim uzun omurler saglikli yillar nasip etsin ins
Bende 16 ekimde regl oldum ve bugun bitti tam olarak benim anlamadigim simdi sende yazmissinya 8.gun ilk iki cizgiyi gordum diye yani adetin birinci gunun bittikden sonra 8.gununden mi gordun yani diyelim ki sen regl oldun ayin 1 nde ve 5 sinde regl bitti ve sabah ovu kullanmaya basladin yani regl bittikden 3.gun sonra mi oluyor pik gordugun off ins anlata bilmisimdir ben yurt disinda uasiyorum benim turkcem az biraz kendimi ifade ede bildim mi bilmiyorum ins anlarsin ve yardimci olursun :)

Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallah bizde bu mutlulukları yaşarız ama bu belirtileri duyunca istemsiz kendimizde bulup umitleniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…