Hamileyim ,Boşanmak istiyorum ama çocuk var, napmalıyım ??

Ilerde bir gün senin onu hiç istemediğini düşmesi için dualar ettiğini duysa....yazık yazık...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kusura bakma (hatta bak bence)

senden daha cahilini ve görgüsüzünü göremedim bu yazıda...

Bariz fark var aileler arasında.Bizde ailelerden dolayı hep tartışırız.Konu genelde erkek ailelerinin beklentileri.Kız aileleri neden beklenti içinde olmaz huzursuzluk çıkarmaz.Çünkü evlatlarının huzuru bozulmasın kaçmasın isterler.Aynıı şeyi erkek ailelerindende beklemek abes olmasa gerek.O aileyi kendinden kurtar diyenler olmuş.O aile ve eş olamamış yeni bir aile kurduğunu farkedememiş adam her türlü hitabı hakediyor.Sanırım anası ve bbası olacak şahıslarda.Yalnız bebek için kurduğunuz cümlelere katta katılmıyorum günahsız bir yavru inanan bir insanın aldırmayı aklından geçırmesi bile ürkütücü olmuş.Sen onu dünyaya bi getir bak gücün iki katına çıkacaktır.Biraz uzaklaş eşinden ve ailesinden.Kafa dinle düşün taşın.Hala yapamam dersen yavrunla kendine bir yol çizersin.Maddiyat derdin yok nasılsa.

senden nasıl bı anne olcak asıl sorun bu..

o çocuğuna yazık,gunah..

kocanı ötekılestırmışsın,ezıklıyorsun..

sen dünyanın kaçıncı mucısesın?

..............msj tekrarı......................

Son düzenleme:
o kadar kültürlü ve okumuş aileden geliyorsunuz ama korunmayı akıl edemiyorsunuz

korunurken olmuş bebek. kızı azarlayıp üzmeyin ya,Belli ki sıkıntılı, alttan alıver diyenlerin tuzu kuru belli.bekara kadın boşamak kolay gelirmiş.

Benim de ailem eğitimlidir zira ben de iyi bir üniversitede okuyorum ama kendi üniversitemde bile insanların okumamışları bu kadar ezdiğini görmedim, ki hepsi türkiye derecesi yapmış insanlar. Konunuz feci şekilde irite edici bence, boşanın gitsin, adam nasıl tahammül ediyor ailesini bu derece aşağılamanıza hiç anlamadım zaten. Kafayı insanların eğitimiyle, eşinizin düşük maaşıyla bozmuşsunuz. E hayat müşterek çalışacaksınız tabii, ekstra bir şey yapmıyorsunuz herkesin yaptığını yapıyorsunuz yani. Bence de ayrılın eşinize üzüldüm

bence esas eğitimsiz kültürsüz cahil olan hemde zır cahil sizsiniz
önce kendinizi eğitmekle işe başlayın
sonrada öğrendiklerinizi çocuğunuza öğretin
nacizane tavsiyemdir

Son düzenleme:
korunurken olmuş bebek. kızı azarlayıp üzmeyin ya,Belli ki sıkıntılı, alttan alıver diyenlerin tuzu kuru belli.bekara kadın boşamak kolay gelirmiş.

benim yorumumdan sana ne??? evlisin madem gece gündüz seni ve aileni aşşalayan bir adamla nasıl evli kalabilirsin?
kadının kocası bildiğin psikolojik şiddet görüyor. Benden alıntı yapma, ben sana soruyor muyum sevgili zuzu, bu benim düşüncemle ilgili fikrin nedir diye??? kendi beynini kendine sakla. Lazım olur

imkanlarınız uygunmuş,evet keşke çocuk baştan olmasaymış ama herşeyde bir hayır vardır onu çok seveceksiniz. o size dert ortağı yoldaş olacak. eşinize ihtiycınız yok sizin. zaten eşinizin varlığı ile yokluğu bir.. herşeyi siz yapıyorsunuz. asıl şükretmeniz gereken şey işiniz ve maaşınız. neyseki iyi kazanıyorsunuz kimseye muhtaçlığınız yok. bebeğinize en iyi şekilde bakacağınıza iyi bir anne olacağınıza eminim. moralinizi bozmayın. hayatınızı yeniden kurmak için geç kalmadınız.

Madem adami istemiyorsunuz , geliriniz de varmis, bosanin bence.

Sogumussunuz iyice, ailesi, kendisi, hayata akis acilarinizin farkli olmasi size iyice batiyor anladigim kadariyla......bosanin derim.

Canim belki haklisin ama su an hic dogru bir an degil. Hamilelikte insan cok hassas olur. Ve artik bu dereceye gelmissiniz. Cocugunuz olcak. Bakarsin esin cocuk olunca duzelir bir babalik hisseder. Artik ailemi yuvami gecindirmeliyim diye dusunecek. Ve bebeginize bakman icin isten bile cikman gerekebilir bu durumda buyuk gorev babaya dusuyor. o yuzden allaha dua et ve saglikli mutlu sekil bebegini dogur.

Yazınız bana eğitimli kültürlü birinin yazısı gibi gelmedi. Sürekli kültürlüyüm diye vurgu yaptığınız için dikkatimi çekti normalde bakmam.

12-01-2015 ♥

Ne kadar yukardan bakiyorsun esine, ailesine... bakis açını degistirirsen sanirim cok da büyük sorunlar tok. Ayrica cahiller, okumamislar,oysa biz hepimiz okuduk ettik gibi büyüklük komplexindense kurtulman gerek. Unutma tuvalete gidince sende onlarda ayni b*ku çıkarıyor. Bütün olay bu.... bence kendini üstün Görmekten vazgecince insanlara normal yaklasinca onlarda sana normal davranicaklar ortada da bi sorun kalmicak. Ayrica karnindaki herhangi bir "sey" degil. O evlat o can o insan o kalbi olan bir canlı. Onu bela gibi gormekten vazgec...

ama o hamileeee,ama ben hamileyimmmm mantığını çözemiyorum.sanki doğuran sadece onlar.

Türk insanının alışkanlığıdır bu sürekli birşeylerin arkasına sığınmak. Bazı insanların aşırı anlayışlı hali de beni öldürecek bu forumda !

Ben 15 senelik evliyim çocuğum olmuyo şuan 5. Tüp Bebek denememde çocuk sahibi olabildim Empati kur benimle

öyle bişey söylemişsin ki konu sahibi şahsın yapmazsı imkansız. o bebeğini umursamıyor bile tek umursadığı ona takılan bileziklerin İNCECİKLİĞİ ! hey Allahım .

ne kadar acıtasyon yapıyosan artık komşular yemek yapıp getiriyor ! o senin büyüğün önce sen gideceksin ki onlar da gelsin. bayramdan bayrama gördüğün bi insandan bebeğine bakmasını bekleyemezsin zaten .tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…